Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Srdjan Cvjetović

Torek,
16. 4. 2013,
11.54

Osveženo pred

4 leta, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

recepti gastronomija kulinarika hrana TSmedia

Torek, 16. 4. 2013, 11.54

4 leta, 4 mesece

Na najdi.si zdaj tudi bogata zbirka receptov

Srdjan Cvjetović

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Slovenska spletna vstopna točka najdi.si je bogatejša za sklop Recepti, kjer je zbranih več kot 20 tisoč receptov.

Iskanje po številnih mamljivih receptih olajšajo kategorije (Sladice in peciva, Glavne jedi, Ostale jedi, Prikuhe in priloge, Juhe in zakuhe, Predjedi, Solate, Ribe in morske jedi, Omake in namazi, Napitki), iskati pa je mogoče tudi po sestavinah in času priprave. Za tiste, ki radi prisluhnejo predlogom in z veseljem poskusijo kaj novega, je kot nalašč rubrika Recept dneva. Zmogljivo iskanje za hitro izbiro najboljšega recepta Recepti v sklopu Recepti na vstopni točki najdi.si so zbrani z največjih slovenskih kulinaričnih spletnih mest. Recepti na najdi.si tako niso le zaklad kulinarike na enem samem mestu, temveč tudi orodje za primerjavo in pripravo raznovrstnih jedi in napitkov ter iskanje najprimernejših receptov glede na razpoložljive sestavine, čas za pripravo in ne nazadnje tudi vsakokratne želje.

Vse jedi imajo kratek opis, navedbo vira in povezavo do izvirne objave, če so v izvirni objavi tudi slike jedi in ocene obiskovalcev, pa jih povzema tudi najdi.si.

Več kot le iskalnik, v celoti z domačim znanjem in razvojem Slovensko internetno vstopno točko najdi.si ustvarja in vzdržuje družba TSmedia, hčerinsko podjetje Telekoma Slovenije. Vstopna točka najdi.si je v celoti sad slovenskega znanja in razvoja, razvijajo pa jo že dobrih 12 let v izjemno konkurenčnem okolju, kjer prevladuje nekaj velikih ameriških ponudnikov. Slovenija je tako ena od redkih držav v svetu, ki se lahko pohvali, da ima takšno vstopno točko. Ta že dolgo ni več samo iskalnik, saj ponuja številne uporabne vsebine: novice, zemljevide, aktualne podatke glede na čas in lokacijo uporabnika … Družba digitalnih vsebin, storitev in medijev V svojem programu razvoja digitalnih vsebin in storitev ter snovanja in upravljanja medijev in informacijskih spletnih mest ima med drugim tudi digitalni medij Planet Siol.net, Telefonski imenik Slovenije, poslovni imenik bizi.si ter telefonske informacijske storitve 1188 in 1977.

Celovita ponudba digitalnih medijev na vsem slovenskem prostoru družbi omogoča, da ima po meritvah MOSS-a največji spletni doseg v državi, saj dosega več kot dve tretjini vseh spletnih uporabnikov.

Ne spreglejte