Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Srdjan Cvjetović

Sreda,
30. 1. 2013,
11.48

Osveženo pred

4 leta

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Mobitel naročniki

Sreda, 30. 1. 2013, 11.48

4 leta

Mobitelov paket 2013 na voljo še februarja

Srdjan Cvjetović

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
V Telekomu Slovenije so se odločili še v februarju omogočiti sklepanje naročniškega paketa 2013, edinega, ki uporabnikom omogoča izbiro načina uporabe zakupljenih količin.

Mobitelov naročniški paket 2013 je namenjen posameznikom in samostojnim podjetnikom. Za mesečno naročnino 20,13 evra vsebuje 2013 enot mobilnih storitev, ki jih naročnik uporabi po svoji želji. Ena enota je lahko ena minuta pogovora v katerokoli slovensko omrežje, eno poslano kratko (SMS) ali večpredstavno (MMS) sporočilo ali en megabajt prenesenih podatkov, vse to, kadar je storitev opravljena v domačem mobilnem omrežju Mobitel. Neporabljenih količin iz enega meseca ni mogoče prenesti v drug mesec.

Pri tem paketu je mogoče zakupiti še nekatere dodatne storitve, pri čemer se najprej porabijo zakupljene količine dodatnih storitev, nato pa še količine paketa 2013. Po porabljenih zakupljenih količinah je cena vsake dodatne enote 0,15 evra. Prehod z Mobija brezplačen Ob sklepanju novega naročniškega razmerja za paket 2013 se novemu naročniku obračuna priključna taksa po ceniku (11,87 evra). Obstoječim naročnikom storitev Mobitel ob prehodu na paket 2013 zaračunajo enkratni znesek 30 evrov, prehod s predplačniškega sistema Mobi na paket 2013 pa je brezplačen. Naj Naj bye-bye Od prvega dne februarja v mobilni ponudbi Telekoma Slovenije ne bo več ponudb Naj Naj Premium in Naj Naj Plus, ki sta naročnikom ob brezplačni uporabi nekaterih storitev omogočali obročno odplačevanje izbranih mobilnih naprav. Nadomestilo ju bo klasično obročno odplačevanje, ki bo, kot navajajo na Telekomu Slovenije, na voljo za celotno prodajno ponudbo blagovne znamke Mobitel.

Z istim dnem se poslavljata tudi paketa Internet start Premium in Internet neomejeno Premium. Namesto z njima povezani ugodnejši nakup prenosnika ali druge podatkovne naprave bodo prav tako ponudili obročno odplačevanje pri nakupu nove naprave.

Ne spreglejte