Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
19. 2. 2016,
13.18

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Huawei

Natisni članek

Big Bang Huawei advertorial pametna ura

Petek, 19. 2. 2016, 13.18

2 meseca, 1 teden

Kolikokrat na dan pogledate na uro?

Vsebino omogoča Huawei

Ste se kdaj vprašali, kaj je skupno poslovnežem in tehnološkim navdušencem? Vedno jih preganja čas in so neločljivo povezani s svojim pametnim telefonom.

Huawei Watch dokazuje, da ura lahko prevzame del nalog našega pametnega telefona, hkrati pa še vedno opravlja svojo osnovno funkcijo – kaže čas na eleganten in klasičen način.

Huawei Watch odlikuje klasičen in eleganten videz, ki vedno pritegne poglede, a ni vsiljiv. Zaradi svoje velikosti in digitalnega spreminjanja videza številčnice je primerna tako za ženske kot za moške. Slog številčnice lahko prilagajate glede na modni slog ali priložnost, tako ura nikoli ne bo delovala dolgočasno in bo primerna za vsakršno priložnost.

(Ne)ločljivo povezana s pametnim telefonom

S pametnim telefonom smo že tako povezani, da je njegova odsotnost na čase lahko prav mučna - na njem imamo ključne informacije, ki jih potrebujemo, da dobro funkcioniramo. S pametno uro Huawei pa imamo pomembne stvari tako rekoč vedno s seboj. Koledarji, e-maili, obvestila, SMS in prihajajoči klici, GPS navigacija, sprožilec za fotoaparat in podobno – z Googlovim računom na zapestju so opravki prijetnejši.

Njena diskretnost vam bo prav prišla sredi sestanka – saj boste lahko povsem na tekočem z vzporednim dogajanjem le s kratkim pogledom na uro. Ta vam bo razkrila, ali ste že prejeli pomembno elektronsko sporočilo, ki ga pričakujete, je klic, ki brni v vaši torbi morda pomemben, kaj vam sporočajo prek kratkega sporočila ... Časi, ko ste skušali "neopazno" kukati na zaslon telefona, so definitivno mimo.

Ne boste več izpadli, kot da ste z mislimi povsem drugje, niti da ste nevljudni do sogovorcev ... nič več brskanja po torbici in tipkanja po telefonu med predavanji, sestanki, srečanji ... samo kratek pogled na zaslon ure. Posel zahteva ažurnost in informiranost, kar je s pametno uro lahko doseči.

Priročna pametna asistentka

Tudi če vas pogosto ni v pisarni ali ste veliko v avtomobilu, ura vas lahko enako kot navigator vodi na želeno destinacijo, z glasovnim upravljanjem pa poskrbite tudi za varnejšo vožnjo. Samo pomislite, kolikokrat ste brskali po torbi ali žepih med vožnjo, ker je telefon zvonil, in niste vedli, ali je klic vreden tvegane vožnje, da ne omenjamo nevarne vožnje med pisanjem kratkih sporočil – vse to lahko opravite z glasovnim sporočanjem.

Digitalni koledarček na pametni uri Huawei bo vedno pri roki, da boste vsak trenutek vedeli, kaj je vaša naslednja aktivnost.

Pametna ura je bila zasnovana za aktivne ljudi in Huawei Watch ne razočara niti tu. S tipali za merjenje vašega gibanja samodejno zazna aktivnosti, ki jih opravljate in vam beleži statistiko porabe kalorij, razdalje, trajanje aktivnosti itd. Piko na i pa seveda naredi merilnik srčnega utripa, ki vam bo povedal, ali ste v formi. Ura je narejena iz kakovostnih materialov, zato je primerna tudi za športne aktivnosti.

Pametna ura Huawei je prava kombinacija klasične elegance in sodobne tehnologije. Praktična in diskretna bo vedno na najbolj priročnem mestu – na vašem zapestju.

Ne spreglejte