Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
7. 2. 2018,
14.03

Osveženo pred

6 let, 1 mesec

Oglasno sporočilo

Natisni članek

telefon PR članek

Sreda, 7. 2. 2018, 14.03

6 let, 1 mesec

Katero zaščito za telefon izbrati?

Oglasno sporočilo

Na trgu imamo več kot sto različnih zaščit za telefon. Ali je zaščita res pametna? Katero sploh izbrati?

Test telefon TOP IZBIRA | Foto:

Ovitki za telefone so dandanes obvezna oprema, saj so cene telefonov zrasle v nebo. Po francoski anketi je delež uporabe ovitkov s 15 odstotkov narasel na kar 55 odstotkov. Izjemna uporabnost pa ni glavni razlog za nakup ovitka, veliko kupcev se odloči za ovitek zaradi videza, saj bi radi popestrili svoj telefon. Kateri ovitek pa izbrati?

"Ampak telefon je že sam po sebi zaščiten. Zakaj bi potreboval ovitek?"

Pametni telefoni so vsak trenutek izpostavljeni nevarnosti. Poglejte si tako imenovani "Drop test" na zgornji sliki za iPhone 8 Plus z enega metra. Telefon vam lahko samo enkrat uide iz žepa in vaš telefon, ki ste ga drago plačali, je uničen.

Telefon ovitek TOP IZBIRA | Foto:

Preklopni ovitek

Najbolj pogosta zaščita so preklopni ovitki, saj so zagotovo najbolj uporabni. Ovitek, ki ščiti telefon z vseh strani, se lahko uporablja tudi kot denarnica, saj ima na notranji strani režo za kartice ali denar. Za lažje zapiranje pa je ovitek opremljen z magnetom. Preklopni ovitki so namenjeni tistim, ki dajete prednost praktičnosti, ne obliki.

Gumijast ovitek

Gumijasti ultratanki ovitki so zelo učinkovita zaščita. Minimalistična zasnova, ki ne spremeni prvotne oblike naprave, je odlična izbira za vse, ki bi radi obdržali telefon v originalni obliki in barvi. Če vas motijo robustni ovitki, ki jih ne moremo pospraviti v žep, je gumijast ovitek prava zaščita. Izbirate lahko med široko paleto barv in motivov.

Telefon ovitek TOP IZBIRA | Foto:

Vodne bleščice

Prozoren bleščeč ovitek je narejen iz vrhunske upogljive TPU-gume, ki je napolnjena s tekočino z vodnimi bleščicami. Etui se naprave popolnoma oprime in ji omogoča atraktiven videz. TPU-gel poskrbi, da naprava v ovitku ne drsi iz roke. Ovitek odlično zaščiti telefon pred poškodbami, kljub temu pa gumbi delujejo nemoteno.

Ovitki Spigen

Za premium zaščito Spigen se odločijo tisti, ki želijo le najboljše za svoj telefon. Ovitek, ki je narejen iz kakovostnega polikarbonata, se bo popolnoma prilagodil vaši napravi. Za ovitke Spigen se največkrat odločijo moški, saj so zelo robustni in odporni proti padcem. Ovitek je na sprednji strani dvignjen 0,3 centimetra in tako ščiti tudi sprednjo stran.

Telefon ovitek TOP IZBIRA | Foto:

Zaščitno steklo

Zaščitno steklo je prišlo na trg pred dobrimi petimi leti, a se zaradi svoje uporabnosti obdržalo, saj popravilo ekrana lahko stane tudi do 300 evrov, medtem ko steklo stane skromnih 13 evrov.

Telefon ovitek TOP IZBIRA | Foto:

Ne spreglejte