SiolNET. Digisvet Novice
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Kakovost je ključ do uspeha telefona Huawei P30 lite

Oglasno sporočilo

Pametni telefon je nenadomestljiva naprava sodobne družbe. Kakovost pa je pomemben dejavnik, ko se odločamo za nakup novega. Brez zelo kakovostnih izdelkov niso mogoči uspešna gradnja lastne blagovne znamke, razvoj novih tehnologij, kaj šele konkurenčnost na trgu.

Huawei P30 Ko ocenjujemo kakovost pametnega telefona, se pogosto sklicujemo na celovito oceno, ki vključuje zmogljivost fotoaparata, trajanje baterije, komunikacijske zmogljivosti, zmogljivost poganjanja mobilnih iger in še kaj. Čeprav mobilna omrežja pete generacije (5G) še niso splošno dostopna, pa so izdelovalci pametnih telefonov tržno tekmovanje že razširili prek strojne opreme, kajti uporabniki pod »kakovostjo« vse pogosteje razumejo uporabniško izkušnjo, ki jim jo pametni telefon nudi.

Med kakovostnimi pametnimi telefoni na trgu ne moremo spregledati telefonov Huaweieve družine P. Koliko Huaweiu pomeni kakovost, lahko namreč lepo vidimo na primeru modelov P20. Čeprav so jih predstavili pred enim letom, so obdržali vodilni položaj, ko gre za sistemske in fotografske zmogljivosti, veljajo pa tudi za boljše v smislu komunikacijskih funkcij, uporabnosti izdelka in uporabniške izkušnje.

Huawei P30

Huawei je pred kratkim predstavil še zadnjega predstavnika letošnje družine P. P30 lite je zaradi dostopne cene namenjen predvsem mlajšim, ki pa jim je kakovost naprave ravno tako pomembna kot zmogljivosti. V teh se sicer ne more ravno kosati z modelom P30 in še posebej ne s P30 Pro, a vendar ponuja zavidljive fotografske sposobnosti. Še posebej za cenovni razred, v katerega sodi. Glavna kamera ima namreč tipalo ločljivosti 48 milijonov slikovnih pik, dopolnjujeta pa jo kamera z ultra širokim objektivom in 8-milijonskim tipalom ter 2-milijonska, ki poskrbi za podatke o globini posnetka. Zaradi ločljivosti glavne kamere in pa 120 stopinj vidnega kota druge kamere ni prizora, ki ga ne bi mogli zajeti v vsej njegovi širini in bogastvu podrobnosti.

Zaradi ozkih robov okoli zaslona in zareze v obliki kapljice rose zaslon "Dewdrop" zasede kar 84,1 odstotka sprednje površine telefona P30 lite. V zarezi pa je zmogljiva sprednja kamera ločljivosti 24 milijonov slikovnih pik za kakovostne selfije. Huawei je veliko pozornosti posvetu tudi barvi ohišja – obstajajo polnočno črna, biserno bela ter pavje modra – ter pri njih uporabil enako tehnologijo obdelave površine kot pri drugih dveh modelih družine, katere značilnost so prelivajoči se odtenki.

Poleg fotografskih zmogljivosti in oblikovne elegance je za mlade (po srcu) pomembna igričarska izkušnja oziroma delovanje mobilnih iger. Huawei P30 lite tudi v tem ne razočara in to kljub ne najbolj vrhunskim tehničnim podatkom. Vgrajeno ima namreč najnovejšo različico tehnologije Huawei GPU Turbo, s pomočjo katere dostojno delujejo tudi zmogljivejše igre, kar so pokazali rezultati nekaterih preizkusov.

Huawei P30

Kljub temu, da je P30 lite na papirju manj impresiven kot P30 ali P30 Pro, pa z lahkoto opravlja vsakodnevne naloge. V mobilni fotografiji pa presega vse, česar so sposobni tekmeci v istem cenovnem razredu. Optimizirani uporabniški vmesnik EMUI ter vgrajena umetna inteligenca pa zagotavljata učinkovitejšo uporabniško izkušnjo. Čeprav P30 lite ni vodilni izdelek svoje družine, pa uporabniku vseeno ponuja vodilne zmogljivosti.

Če vam je sodoben življenjski slog blizu, vam veliko pomenita moda in eleganca ter se nočete sprijazniti s povprečnostjo, potem je Huawei P30 lite idealna izbira v svojem cenovnem razredu. Ni namreč le izdelek z oznako družine "P", ki je med uporabniki znana po eleganci in vrhunskih zmogljivostih, je pametni telefon, ki ne bo razočaral v nobenem pogledu.

Naročnik oglasnega sporočila je Huawei Technologies Ljubljana d.o.o. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin