Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
13. 9. 2022,
11.05

Osveženo pred

1 leto, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

dodatna oprema mobilni telefon PR članek

Torek, 13. 9. 2022, 11.05

1 leto, 7 mesecev

Kako ustrezno poskrbeti za nov telefon?

Oglasno sporočilo

Da vam bo vaš novi telefon dolgo in dobro služil, morate poskrbeti za ustrezno opremo.

Etuo_1 | Foto:

Nakup novega telefona je običajno precejšen finančni zalogaj, zato si vsak novi lastnik zagotovo želi, da bi mu njegov novi osebni pripomoček brez težav služil še dolga leta. A to nikakor ni odvisno le od kakovosti telefona. 

Poskrbite za zaščito

Ker nesreča nikoli ne počiva in se vam seveda lahko zgodi, da bo vaš telefon kdaj končal tudi na tleh, poskrbite za ustrezno zaščito. Najpomembneje je, da pred morebitnimi poškodbami zavarujete ekran. Pri tem lahko izbirate med različnimi zaščitnimi folijami, nadvse trpežno je tudi zaščitno kaljeno steklo, ki bo vaš ekran ščitilo pred praskami, udarci in večjimi poškodbami, telefon pa bo deloval nemoteno. Steklo je tudi nadvse estetskega videza, nameščanje pa je nadvse preprosto, obenem pa je v primerjavi s stroški ob popravilu ekrana njegova cena zanemarljiva. 

Ovitek je lahko tudi modni dodatek 

Nepogrešljiva izbira je tudi ovitek. Ovitek nikakor ni samo modni dodatek, lahko pa je tudi to. Poskrbite, da bo vaš telefon tudi stilsko ujemajoč z vašim videzom, predvsem pomembno pa je, da ovitek služi svojemu namenu, torej ščiti telefon. Nekateri ovitki so izdelani za namestitev na hrbtno stran telefona, spet drugi v obliki etuijev so sestavljeni iz dveh delov in jih je mogoče zapreti še čez ekran. Vsekakor je ovitek prava izbira za vse, ki želijo svoj mobilni telefon pri življenju obdržati daljše časovno obdobje. Če se še niste odločili, kakšen slog ovitka želite in kakšno zaščitno steklo želite, preverite bogato ponudbo izdelkov na spletni strani etuo.si, kjer ponujajo različne pripomočke za telefone, ki bodo ustrezali prav vsem okusom.

Mobilni telefon povsem po vaši izbiri

Na spletni strani Etuo pa ponujajo tudi številne druge dodatke za mobilne telefone, kot so polnilniki, slušalke, spominske kartice in še marsikaj drugega. Poleg bogate izbire različnih ovitkov in etuijev pa se lahko odločite in ustvarite popolnoma unikaten ovitek, ki bo krasil le vaš telefon.

Spletna stran etuo.si namreč omogoča, da v nekaj preprostih korakih oblikujete povsem svoj ovitek, na katerega lahko dodate lastno fotografijo ali pa besedilo, ki vas navdihuje, in tako svoj izdelek opazujete vsakič, ko boste v roke prijeli svoj mobilni telefon. 

Naročnik oglasnega sporočila je Etuo.si. 

Ne spreglejte