Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
1. 12. 2016,
10.36

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Vsebino omogoča TSmedia

2

Natisni članek

Četrtek, 1. 12. 2016, 10.36

6 let, 7 mesecev

Knjiga, v kateri se lahko znajde vsak prebivalec Slovenije

Izšel je nov tiskani in digitalni telefonski imenik Slovenije 2017

Vsebino omogoča TSmedia

2

V knjigi, na plošči DVD ali na spletu – Telefonski imenik Slovenije (TIS) 2017 je edini uradni in univerzalni telefonski imenik v Sloveniji in obenem najpopolnejša zbirka podatkov o več kot 900 tisoč slovenskih naročnikih stacionarne in mobilne telefonije.

S prvim dnevom decembra je na voljo najnovejša izdaja Telefonskega imenika Slovenije (TIS), ki na Belih straneh zagotavlja najpopolnejše podatke o telefonskih številkah, poštnih in e-naslovih slovenskih fizičnih oseb, na najobsežnejših Rumenih straneh v Sloveniji pa najtočnejše kontaktne podatke in podatke o dejavnostih slovenskih pravnih oseb.

Knjige, plošča DVD in splet

Knjižna oblika je razdeljena v tri knjige, ločene glede na področno kodo (01 in 07, 02 in 03, 04 in 05). Na voljo je skupno v 50 tisoč izvodih, ki so na voljo brezplačno v vseh 14 Telekomovih centrih po Sloveniji in v izbranih trgovinah Mercator.

Različica na plošči DVD, ta izide dvakrat letno, vsebuje tudi interaktivni zemljevid Slovenije z ortofoto posnetki, dodatne možnosti iskanja podatkov in več podatkov o podjetjih, kot so odpiralni časi. Poslovnežem bodo dobrodošla uporabna orodja, kot so načrtovanje poti in obračun stroškov v potnem nalogu, dostop do dnevno osveženih podatkov za več kot 200.000 slovenskih pravnih oseb prek poslovnega asistenta bizi.si ter iskanje novih poslovnih partnerjev in uvoz podatkov v osebni imenik, Outlook ali Excel. Na voljo je 2800 izvodov, ki so na prodaj po 17 evrov + DDV prek spletne strani www.itis.si, na brezplačni številki 080 3000 ali v poslovalnicah Pošte Slovenije.

Za najhitrejše iskanje po nazivu, telefonski številki, naslovu ali dejavnosti je na voljo spletna različica na naslovu www.itis.si, devetem najbolj obiskanem spletnem mestu v Sloveniji z več kot 354.000 različnimi obiskovalci na mesec (vir: MOSS, oktober 2016). V spletni različici Telefonskega imenika Slovenije najdemo tudi interaktivni zemljevid Slovenije in obogatene rezultate s podatki s poslovnega asistenta bizi.si in zemljevida najdi.si.

V najnovejši izdaji TIS 2017 za četrtino več prepovedi klicev v komercialne in raziskovalne namene

V različici na plošči DVD je mogoče preprosto preveriti, kateri naročniki so prepovedali uporabo svoje številke za klice v komercialne ali raziskovalne namene. Število takšnih naročnikov se je glede na lanskoletno izdajo povečalo za 25 odstotkov in zdaj znaša okrog 70 tisoč.

Vse, kar je treba narediti za vpis prepovedi klicanja v komercialne ali raziskovalne namene (lahko se izbere samo ena ali obe prepovedi), je izbrati ustrezno oznako na Obrazcu za sporočanje spremembe, ki je na voljo vsem uporabnikom TIS – več o tem na www.itis.si/prepoved_klicev.

Prednosti TIS za manjše podjetnike

Brezplačen vpis podatkov in dejavnosti v TIS je predvsem dobrodošel za manjša podjetja, saj s tem vsako podjetje brez dodatnega stroška pridobi svojo kartico podjetja, ki predstavlja mini spletno stran in on-line predstavitev podjetja.

Spletna kartica omogoča brezplačen vpis in urejanje vrste podatkov: naziv podjetja ali dejavnosti oziroma storitve, ki jo podjetje opravlja, objava do treh dejavnosti, s katerimi se ponudnik ukvarja, tri kontaktne telefonske številke, e-poštni naslov, odpiralni čas, vrste plačila in preostale kontaktne informacije, mogoča je tudi objava morebitnih poslovnih enot …

Družba z največjim spletnim dosegom v Sloveniji

Izdajatelj Telefonskega imenika Slovenije in imetnik pripadajoče koncesije je družba TSmedia, ki ima dolgoletno tradicijo na področju razvoja digitalnih vsebin in storitev ter snovanja in upravljanja medijev in informacijskih spletnih mest. Upravlja vodilni slovenski digitalni medij Siol.net, vstopno točko v slovenski splet – najdi.si, Telefonski imenik Slovenije, poslovni imenik bizi.si, kontaktni center 1188 ter največje omrežje zunanjih digitalnih zaslonov v Sloveniji.

TSmedia ima največji spletni doseg v državi (po meritvah MOSS) in dosega dve tretjini vseh spletnih uporabnikov. Družba TSmedia je v 100-odstotni lasti Telekoma Slovenije.

Ne spreglejte