SiolNET. Digisvet Novice
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Itak Džabest pravi hit

3

termometer

V predprazničnih dneh je čutiti povečan nakupovalni utrip praktično povsod in Mobitelovi centri seveda niso nobena izjema. V to smo se lahko prepričali tudi ob obisku Mobitelovih centrov v Ljubljani.

Že po tradiciji je december prodajno zelo pomemben mesec za mobilne operaterje, zato so se nanj tudi v Mobitelu zelo skrbno pripravili. Kot smo lahko izvedeli od naših sogovornikov, Ronalda Horvata, vodje MC v City parku ter Mihe Zrimška, vodje MC Ajdovščina, je letos prava prodajna uspešnica paket Itak Džabest.

V MC City park tako od vodje Ronalda Horvata izvemo, da se je obisk zaradi paketa Itak Džabest povečal za dvakrat. S prehodi od drugih operaterjev tako na teden sklenejo od 30 do 50 naročil na Itak Džabest paket, kar je po Horvatovem mnenju zelo velika številka. Ob tem še doda, da je paket Itak Džabest dejansko tisto, kar je bilo za ta čas zadetek v polno, tako glede cene in vseh storitev, ki jih vključuje. Če spomnimo: paket za 15 evrov na mesec omogoča kar 1000 minut pogovorov znotraj Mobitelovega omrežja, 200 minut pogovorov v druga slovenska omrežja, skupno 1000 poslanih SMS –ov in MMS-ov ter za 1 GB prenosa podatkov.

Za starostno skupino od 15 do 30 let je to res prava stvar in ko jim povemo, kaj vse dobijo za to ceno, jih hitro prepričamo, še poudarja Ronald Horvat. Vodja MC v City parku nam je še povedal, da je poleg Itak Džabest paketa v teh decembrskih dneh veliko povpraševanje po mobilnem internetu, ki še kar raste, paketu instant interneta, modemih itn. Prav tako pa standardno po mobilnih telefonih, ki so mogoči z Itak Džabest paketom in drugih, tudi takih, ki omogočajo mobilno TV.

Podobna zgodba kot v City parku, je tudi v Mobitelovem centru na Ajdovščini. Miha Zrimšek, vodja tamkajšnjega MC namreč pove, da so z obiskom v njihovem centru zadnje dni in tedne zelo zadovoljni, razlog za to prav tako vidi v paketu Itak Džabest.. Zrimšek meni, da so ljudje ugotovili, da je to trenutno eden najbolj ugodnih, če ne kar najbolj ugoden paket na slovenskem trgu mobilne telefonije. Zato je po njegovem mnenju tudi veliko prehodov od drugih operaterjev k Mobitelu. "Prehodov je od 50 - 60 na teden, plus nova naročniška razmerja in prehodi mobi uporabnikov v naročniška razmerja," pove Zrimšek.

Vodja centra na Ajdovščini v Ljubljani še doda, da sta glede obiska uporabnikov največji špici dopoldan med 10. in 12. uro ter popoldan med 16. in 19. uro, ko je podobno kot pri obiskovalcih centra v City parku, poleg Itak Džabest paketa največje zanimanje za nakup novega telefona, kot darilo za praznične dni, prav tako pa je tudi veliko povpraševanje po mobilnem internetu, paketih Povezani itn. Sicer pa po besedah Mihe Zrimška glavna špica šele prihaja, to pa sta zadnja tedna v letu.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin