SiolNET. Digisvet Novice
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Iščejo se najbolj kreativni in znanja polni

SpoznajT2
Oglasno sporočilo

Je čas za nov telefon? Ali enoletno brezplačno naročnino na izbrani telekomunikacijski paket? Nič lažjega. Preberite spodnji prispevek in se potegujte za nagrado po vašem okusu!

Na družbenih omrežjih je te dni moč opaziti akcijo #spoznajT2, kjer lahko uporabniki Facebooka in Instagrama sodelujejo v nagradni igri za mobilni telefon Xiaomi Mi 8 PRO in 1-letno brezplačno naročnino na oranžni paket po izbiri.

Nagradno igro za kreativce in učenjake je pripravilo podjetje T-2 v sodelovanju s Tedva modeloma iz F&B Acrobatics.

Za top model meseca Xiaomi Mi 8 PRO, bo potrebno pokazati veliko občutka za lepoto, saj bo strokovna žirija izmed vseh objavljenih fotografij na omrežju Instagram pod ključnikom #spoznajT2 in z oznako @tedvanet izbrala dva superfinalista.

O končnem zmagovalcu bo na koncu odločala Instagram skupnost in sicer bo slavila tista fotografija, ki v finalnem tekmovanju na profilu @tedvanet med 21. 1. in 22. 1. do 18.30 ure zbere več všečkov.

SpoznajT2

Za brezplačno 1-letno naročnino na Oranžni paket po izbiri pa se boste potegovali med 18. in 22. januarjem na spletni strani T-2, kjer bo potrebno pravilno odgovoriti na 3 nagradna vprašanja. Žreb bo opravljen na Facebook Live dogodku, ki bo na sporedu v torek, 22. januarja ob 18.30 uri.

Si želite osvojiti mamljive nagrade? Svetujemo, da sledite družbenim omrežjem podjetja T-2 in pokažete svoj kreativni jaz oziroma se ustrezno pripravite na "končni izpit".

SpoznajT2

Naročnik oglasnega sporočila je T2.

 

delitve: 18
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin