SiolNET. Digisvet Novice
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Internet Explorer 11 na voljo za Windows 7

1

termometer

Nov brskalnik so vzporedno razvijali za operacijska sistema Windows 8.1 in Windows 7, postopoma ga bodo v prihodnjih tednih uporabnikom samodejno ponudili kot nadgradnjo.

Kot poglavitne prednosti enajste različice Microsoftovega spletnega brskalnika avtorji navajajo predvsem znatno hitrejše prikazovanje spletnih strani, v nekaterih primerih tudi do 30 odstotkov, in podporo 25 novim ali izboljšanim standardom svetovnega spleta. Pri delovanju "enajstke" je optimirano dekodiranje slik v obliki JPG ter poraba pomnilnika in baterije na mobilnih napravah, so še sporočili ob objavi različice za operacijski sistem Windows 7.

Novo različico brskalnika, ki je na voljo v 95 jezikih, je mogoče brezplačno prevzeti na Microsoftovih spletnih straneh, uporabnikom, ki imajo v svojem računalniku izbrane samodejne posodobitve, pa jo bodo postopoma ponudili v prihodnjih tednih. Pri Microsoftu so prepričani, da vse prednosti enajste velike različice njihovega spletnega brskalnika pridejo do izraza v operacijskem sistemu Windows 8.1, a obenem dodajajo, da je z novim brskalnikom del te uporabniške izkušnje in okrepljene varnosti na voljo tudi uporabnikom še vedno zelo priljubljenega operacijskega sistema Windows 7.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin