Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
6. 9. 2016,
13.45

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Big Bang

Natisni članek

Barcelona Berlin advertorial

Torek, 6. 9. 2016, 13.45

2 meseca, 1 teden

Hladilnike v barvah FC Barcelone nam je predstavil njen superzvezdnik #foto

Vsebino omogoča Big Bang

Turški proizvajalec gospodinjskih aparatov Beko je na sejmu elektronike IFA v Berlinu predstavljal novo serijo naprav, ki jih je navdihnilo sodelovanje z nogometnim klubom FC Barcelona. Zbranim obiskovalcem jih je razkazal kar Eric Abidal, nekdanji odlični branilec Kataloncev.

Beko je v Berlin iz Turčije prišel predstavljat novo generacijo gospodinjskih naprav in svoje poglobljeno sodelovanje z nogometnim klubom FC Barcelona. | Foto: Beko je v Berlin iz Turčije prišel predstavljat novo generacijo gospodinjskih naprav in svoje poglobljeno sodelovanje z nogometnim klubom FC Barcelona.

Iz partnerstva izhaja tudi nova linija bele tehnike v barvah španskih prvakov. Novi gospodinjski aparati, šest jih je, ob grbu FC Barcelone predstavljajo tudi njihove nogometne zvezde.   | Foto: Iz partnerstva izhaja tudi nova linija bele tehnike v barvah španskih prvakov. Novi gospodinjski aparati, šest jih je, ob grbu FC Barcelone predstavljajo tudi njihove nogometne zvezde.  

Beku je nove gospodinjske aparate pomagal predstaviti poseben gost - Eric Abidal, nekdanji odlični levi bočni branilec Barcelone, ki je s klubom štirikrat osvojil špansko prvenstvo, dvakrat pa ligo prvakov. | Foto: Beku je nove gospodinjske aparate pomagal predstaviti poseben gost - Eric Abidal, nekdanji odlični levi bočni branilec Barcelone, ki je s klubom štirikrat osvojil špansko prvenstvo, dvakrat pa ligo prvakov.

Abidal je povedal, da hladilnik Beko uporablja tudi sam. Če bi ga moral podariti kateremu od svojih prijateljev iz sveta profesionalnega nogometa, pa bi najraje izbral soigralca v francoski reprezentanci Karima Benzemaja. "Delno zato, ker vem, da rad kuha, delno pa zato, ker bi moral v svoji kuhinji gledati barve največjega rivala svojega kluba, Reala iz Madrida," se je nasmejal Abidal. | Foto: Abidal je povedal, da hladilnik Beko uporablja tudi sam. Če bi ga moral podariti kateremu od svojih prijateljev iz sveta profesionalnega nogometa, pa bi najraje izbral soigralca v francoski reprezentanci Karima Benzemaja. "Delno zato, ker vem, da rad kuha, delno pa zato, ker bi moral v svoji kuhinji gledati barve največjega rivala svojega kluba, Reala iz Madrida," se je nasmejal Abidal.

Beko je v Evropi sicer že drugi največji proizvajalec gospodinjskih aparatov, je po predstavitvi povedal Hakan Bulgurlu, direktor podjetja (na fotografiji desno).  Zaupanje kupcev v znamko Beko ustvarja predvsem prijaznost njihovih gospodinjskih aparatov do uporabnikov in dosledno izpolnjevanje njihovih potreb, je še dodal. | Foto: Beko je v Evropi sicer že drugi največji proizvajalec gospodinjskih aparatov, je po predstavitvi povedal Hakan Bulgurlu, direktor podjetja (na fotografiji desno).  Zaupanje kupcev v znamko Beko ustvarja predvsem prijaznost njihovih gospodinjskih aparatov do uporabnikov in dosledno izpolnjevanje njihovih potreb, je še dodal.

Kdaj bomo lahko hladilnik Beko z grbom FC Barcelone kupili pri nas? Prvi trg, kjer bodo novi gospodinjski aparati na voljo še letos, bo Španija. Na druge evropske trge, predvidoma tudi v Slovenijo, pa Barcelonina bela tehnika prihaja v prvi polovici prihodnjega leta, so pojasnili pri Beku. | Foto: Kdaj bomo lahko hladilnik Beko z grbom FC Barcelone kupili pri nas? Prvi trg, kjer bodo novi gospodinjski aparati na voljo še letos, bo Španija. Na druge evropske trge, predvidoma tudi v Slovenijo, pa Barcelonina bela tehnika prihaja v prvi polovici prihodnjega leta, so pojasnili pri Beku.

Koliko pa stane, da napis Beko na rokavu nosi Lionel Messi? "Sponzorska pogodba z FC Barcelono še zdaleč ni poceni, tu ni kaj za razpravljati," je povedal Hakan Bulgurlu, direktor Beka. Točnega zneska ni izdal. "A vredna je vsakega centa. Za prepoznavnost znamke Beko praktično ne bi mogli storiti nič boljšega, kot da naše ime na majicah nosijo nogometaši najboljšega kluba na svetu," je dodal. | Foto: Koliko pa stane, da napis Beko na rokavu nosi Lionel Messi? "Sponzorska pogodba z FC Barcelono še zdaleč ni poceni, tu ni kaj za razpravljati," je povedal Hakan Bulgurlu, direktor Beka. Točnega zneska ni izdal. "A vredna je vsakega centa. Za prepoznavnost znamke Beko praktično ne bi mogli storiti nič boljšega, kot da naše ime na majicah nosijo nogometaši najboljšega kluba na svetu," je dodal.

Ne spreglejte