Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
28. 8. 2020,
8.05

Osveženo pred

3 leta, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek Samsung

Petek, 28. 8. 2020, 8.05

3 leta, 7 mesecev

Dobrodošli v Samsung galaktični svet

Oglasno sporočilo
Samsung

Samsung je pred dnevi razveselil svoje zveste uporabnike in sporočil, da je težko pričakovana serija pametnih telefonov Galaxy Note20 na voljo tudi pri pooblaščenih Samsung partnerjih v Sloveniji. Poleg superzmogljivih pametnih telefonov Galaxy Note20 in Galaxy Note20 Ultra police prodajnih salonov zdaj osvetljujejo tudi preostale nove naprave Galaxy, ki se odlično dopolnjujejo z novo serijo Galaxy Note - tablični računalniki Galaxy Tab S7 in S7+ ter inovativne brezžične slušalke Galaxy Buds Live.

Pred kratkim predstavljena pametna telefona Galaxy Note20 in Galaxy Note20 Ultra ponujata vse, kar uporabniki pričakujejo, želijo in ljubijo pri pametnih telefonih Note. Vključujeta namreč zmogljivosti, primerljive z namiznim računalnikom. Z novim, najzmogljivejšim pisalom S Pen na svetu lahko pišete povsem naravno, z dotikom pisala S Pen pa se bodo vaše opombe pretvorile celo v besedilo, ki ga je mogoče kopirati in prilepiti.

Samsung | Foto:

A navdušenje nad začetkom prodaje najzmogljivejše serije Galaxy Note do zdaj je dobilo še dodaten pomen, saj je Samsung najavil, da bo na različnih lokacijah po Ljubljani od 27. 8. do 3. 9. 2020 postregel z neverjetnim Galaxy doživetjem in vse obiskovalce popeljal v Samsung galaktični svet, kjer bosta kapitana galaksije neverjetni Samo Zavašnik in edinstveni Maksim Azarkevič.

Samsung | Foto:

28. avgusta 2020 pred Halo A v BTC vas bosta pričkala mojster igranja videoiger Samo Zavašnik in Samsung tovornjak, kjer si boste lahko v živo ogledali, kako serija pametnih telefonov Galaxy Note20 dviguje igranje iger na povsem novo raven. Maksim Azarkevič oziroma Azram pa bo 1. septembra 2020 na različnih lokacijah v Ljubljani (pred Halo A v BTC, pri križišču Gosposvetske ceste in Župančičeve, pri križišču Dunajske ceste in Vilharjeve ulice ter pri križišču Trga Osvobodilne fronte) skupaj z umetniki/ilustratorji pokazal, kaj vse lahko tako izvrsten umetnik ustvari s pametnim telefonom Galaxy Note in neverjetnim pisalom S Pen.

Samsung | Foto:

Samsung | Foto:


Naročnik oglasnega sporočila je Samsung.

Ne spreglejte