Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
24. 11. 2014,
9.24

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

mobilna telefonija

Ponedeljek, 24. 11. 2014, 9.24

6 let, 7 mesecev

Do več kot deset tisoč izdelkov v manj kot 60 sekundah!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
To bo omogočal Gizzmo.si - prva trgovina z digitalnim konceptom v Sloveniji, ki ob koncu novembra odpira svoja vrata v Dvorani A ljubljanskega BTC Cityja.

"Pričakovanja strank v trgovinah so se spremenila. Želijo, da so vse prednosti spletnega nakupovanja prisotne v trgovini, skupaj s toplim sprejemom svetovalca in varnostjo osebnega nakupovanja," pravi Žiga Kramperšek, lastnik Gizzmo.si. Pri Gizzmo.si, kjer je na voljo skupaj kar več kot deset tisoč artiklov za praktično vse mobilne naprave, bodo združili najboljše lastnosti spletnega in klasičnega nakupovanja. To v praksi pomeni, da bo nakup hitrejši, bolj preprost in prilagodljiv. Tako boste poleg klasične spletne prodaje in prevzemnega mesta za vaša naročila lahko namesto po katalogu in policah brskali po tablicah, namenjenih strankam, izbran izdelek pa vas bo v isti minuti že čakal na blagajni. Sveži digitalni koncept trgovine Gizzmo.si, ki je ta teden prejela naziv spletni trgovec leta 2014 v kategoriji telefonija, vam bo zagotavljal nov in razburljiv način za nakupovanje zabavne elektronike in dodatne opreme za vaše pametne telefone in tablice.

Kaj lahko pričakujete ob obisku:

- Moderen in futurističen videz trgovine, kjer boste imeli za brskanje namesto katalogov na voljo tablice, vselej pa vam bodo z veseljem pomagali prijazni svetovalci. - Po široki ponudbi boste s pomočjo aplikacije brskali v trgovini v udobju naslonjača in skodelice kave. - Ko boste svoj izdelek izbrali, vas bo ta v manj kot 60 sekundah že čakal na blagajni (nič več dolgega čakanja na blagajnah, iskanja artiklov na prodajnih policah …). - Brezplačni hitri brezžični dostop bo pripomogel, da se boste med izkušnjo počutili kot doma.

Z združevanjem najboljših lastnosti spletnega in klasičnega nakupovanja smo ustvarili posebno izkušnjo trgovine prihodnosti, ki jo boste lahko doživeli premierno tudi v Sloveniji.

Odprtje bo 25. novembra v Hali A v BTC Cityju.

Ne spreglejte