Do dokumentov kjerkoli in kadarkoli, tudi brez povezave

Vsakodnevno poslovanje je odvisno od številnih dejavnikov, uspeh pa od varno shranjenih in povsod dostopnih podatkov.

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Foto: Thinkstock in Telekom Slovenije, d. d.

Video: Telekom Slovenije, d. d.

podjetje obrtniki računalnik poslovanje

Obrtniki ter mikro in majhna podjetja lahko dolgoročno dosežejo večjo učinkovitost informacijskega sistema, če svoje IT-okolje varno prenesejo v oblak. Tovrstna informacijska rešitev ima lahko veliko prednosti za podjetja, ki ugotavljajo, da jim stari strežniki upočasnjujejo delovni proces ter zahtevajo vedno višje stroške vzdrževanja in upravljanja.

Razlogi, zakaj IT-okolje preseliti v oblak

podjetnik poslovanje računalnik

Poleg starih strežnikov je nemoteno delo v pisarni odvisno tudi od tega, kakšno programsko opremo uporabljamo. Če delamo s starimi različicami programov, se lahko pojavljajo težave s kompatibilnostjo, izmenjavo in urejanjem dokumentov s strankami.

Visoka stopnja mobilnosti pa od nas zahteva, da do informacij dostopamo vedno in povsod ter da smo ves čas na voljo za morebitna vprašanja naših strank.

Tudi naprave, s katerimi delamo, so tako različne, da je zelo praktično, če dokumente in podatke shranjujemo v oblaku. Tako lahko do njih dostopamo praktično kjerkoli (na namiznem računalniku, osebnem računalniku (Windows ali Mac), prenosniku, tabličnem računalniku, pametnem telefonu ali drugih napravah z internetno povezavo).

Najemni model storitev v oblaku je vedno bolj priljubljen med podjetji, ki se tako izognejo visokim stroškom nakupa lastnega IKT-okolja. Podjetjem in njihovim dinamičnim poslovnim procesom ta model ponuja tudi ustrezno IT-podporo.

Prednosti poslovanja v oblaku

poslovanje oblak računalnik podjetje Mikro in majhna podjetja pomenijo temelj slovenskega gospodarstva, saj obsegajo večinski delež vseh registriranih podjetij, v njih pa je zaposlenih kar 77 odstotkov Slovencev.

Vsa ta podjetja pa želijo svojim zaposlenim zagotoviti celovit in enovit paket orodij za osebno produktivnost in sodelovanje.

Izjemne pomembnosti dinamičnih informacijskih rešitev se zavedajo tudi pri Telekomu Slovenije, ki s svojo poslovno ponudbo skrbijo, da lahko obrtniki ter mala in mikro podjetja vsak dan poslujejo varno, učinkovito in brezskrbno.

Okolje, ki podpira 300 uporabnikov

lokal poslovanje računalnik

Telekom Slovenije storitev poslovanja v oblaku zagotavlja že za 5,12 evra na mesec s programskim paketom Office 365 Business Essentials (prej Office 365 Small Business), ki podpira do 300 uporabnikov. Storitve Office 365 so prava odločitev za zagotovitev večje produktivnosti in visoke poslovne vrednosti.

Takšna pisarna v oblaku, ki združuje orodja pisarniške zbirke Microsoft Office (Outlook, Access, OneNote, Publisher, PowerPoint, Visio, Excel, Project, Word), vključuje en terabajt prostora za shranjevanje podatkov, ki so zaščiteni z najnaprednejšo tehnologijo. Nabor teh programov občutno olajša vsakodnevno delo z dokumenti. Poleg tega se dokumenti shranjujejo samodejno, naenkrat pa jih lahko obdeluje več uporabnikov hkrati.

Poleg skupnega dela na dokumentih storitve Office 365 omogočajo tudi konference in druge napredne storitve za povečanje storilnosti zaposlenih.

Namestitev storitve Office 365 vključuje:

 • ​povezavo na osebni računalnik naročnika prek oddaljenega dostopa,
 • dodajanje domene, ki je registrirana pri Telekomu Slovenije,
 • ustvarjanje uporabnikov in dodelitev licenc,
 • namestitev aplikacij Office na en osebni računalnik naročnika,
 • prenos enega poštnega predala v okolje Office 365,
 • varnostno kopiranje dokumentov v storitev OneDrive for Business na enem računalniku,
 • namestitev aplikacij OneDrive for Business in Outlook na eno mobilno napravo.

Do dokumentov brez povezave

podjetnik poslovanje računalnik

Varen dostop in uporaba sta mogoča kjerkoli, tako na namiznih kot mobilnih napravah. Do dokumentov tako lahko vedno dostopamo z različnih naprav in brez internetne povezave.

Programski paket Office 365 je na voljo na ključ, brez stroškov namestitve, če so novi naročniki hkrati naročniki enega od poslovnih paketov Telekoma Slovenije.

Prednosti vklopa storitve Office 365 prek Telekoma Slovenije:

 • telekom slovenije brezplačno svetovanje o izboru primernega paketa Office 365 ter zanesljiva ekipa svetovalcev,
 • ugodne celovite rešitve na enem mestu za vse IKT-potrebe,
 • certificiran Microsoft Partner z izkušenimi strokovnjaki pri vzpostavitvi Microsoftovih storitev v oblaku, pri naročnikih in hibridnih postavitvah ter
 • slovenske reference na področju vzpostavitve in uporabe storitev Office 365.

Telekom Slovenije je za vas pripravil tri različne pakete, ki bodo ne glede na vaše poslovne zahteve zagotovili, da bo vse pomembno za vaše poslovanje ostalo varno shranjeno.

Vi podpirate Slovenijo, Telekom Slovenije skrbi za vas.

[video: 62860 / ]

Več informacij na 080 70 70, poslovni@telekom.si ali www.telekom.si.

 

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano