Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Srdjan Cvjetović

Sreda,
12. 10. 2022,
8.53

Osveženo pred

1 leto, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,56

3

Natisni članek

partnerstvo bela tehnika gospodinjski aparati Harvey Norman Whirlpool

Sreda, 12. 10. 2022, 8.53

1 leto, 6 mesecev

Avstralsko-ameriška naveza v Sloveniji in na Hrvaškem

Američani odločneje vstopajo v Slovenijo

Srdjan Cvjetović

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,56

3

Harvey Norman, Whirlpool | Ameriški proizvajalec Whirlpool je za svoj glavni prodajni kanal v Sloveniji in na Hrvaškem izbral trgovsko družbo Harvey Norman. | Foto Srdjan Cvjetović

Ameriški proizvajalec Whirlpool je za svoj glavni prodajni kanal v Sloveniji in na Hrvaškem izbral trgovsko družbo Harvey Norman.

Foto: Srdjan Cvjetović

Proizvajalec gospodinjskih aparatov Whirlpool je za svoj močnejši nastop na slovenskem trgu sklenil partnerstvo s trgovcem Harvey Norman.

Znamka Whirlpool sicer ni novinec na slovenskem trgu, a kot zatrjujejo njihovi predstavniki iz regijskega urada, ki pokriva tudi Slovenijo, je ravno zdaj napočil pravi čas za celovit vstop na zahteven slovenski trg. Poleg obstoječih prodajnih kanalov v Sloveniji, ki jih ohranjajo tudi v prihodnje, so sklenili sodelovanje z družbo Harvey Norman, ki v Sloveniji deluje že 20 let, v svoji domovini Avstraliji pa že 61 let.

Partnerstvo Whirlpoola in Harvey Normana za skupno trženje velja tudi na Hrvaškem, eni od sedmih držav Evrope in Azije, kjer ima družba Harvey Norman skupaj več kot 300 prodajnih središč.

Znamka Whirlpool ni novinec na slovenskem trgu, a kot zatrjujejo njihovi predstavniki iz regijskega urada, ki pokriva tudi Slovenijo, je ravno zdaj napočil pravi čas za celovit vstop na zahteven slovenski trg. | Foto: Srdjan Cvjetović Znamka Whirlpool ni novinec na slovenskem trgu, a kot zatrjujejo njihovi predstavniki iz regijskega urada, ki pokriva tudi Slovenijo, je ravno zdaj napočil pravi čas za celovit vstop na zahteven slovenski trg. Foto: Srdjan Cvjetović

Prva kuhinja v vesolju

Znamka Whirlpool v svoji domovini ZDA deluje že 111 let, natanko pred stotimi leti pa so prvi na svetu izdelali pralni stroj z električnim motorjem.

Med svoje pomembne mejnike uvrščajo tudi leto 1961, ko so svojo kuhinjo poslali v neskončnost vesolja na krovu vesoljskega plovila.

Evropske tovarne in "šesti čut"

V Evropi ima Whirlpool svoje tovarne v Italiji ter na Poljskem in Slovaškem, sicer pa se želi uvrstiti v višji srednji razred, predvsem na račun naprednih ter do okolja prijaznih in energetsko varčnih tehnologij, ki jih uporabljajo.

Znamka Whirlpool v svoji domovini ZDA deluje že 111 let, natanko pred stotimi leti pa so prvi na svetu izdelali pralni stroj z električnim motorjem. | Foto: Srdjan Cvjetović Znamka Whirlpool v svoji domovini ZDA deluje že 111 let, natanko pred stotimi leti pa so prvi na svetu izdelali pralni stroj z električnim motorjem. Foto: Srdjan Cvjetović

Ena od teh je "šesti čut" (Sixth Sense), s katero, kot pojasnjujeta partnerja, pametni senzorji naprave prilagajajo program delovanja trenutnim potrebam, kar ustvarja prihranke energije in vode ter, kar je za uporabnike najpomembnejše, časa in denarja.

V prvih tednih novega partnerstva, natančneje do 24. oktobra, bodo vsi kupci katerekoli naprave znamke Whirlpool prejeli darilno kartico v vrednosti 30 evrov za poljubni naslednji nakup v trgovinah Harvey Norman v Sloveniji, so med drugim povedali o uradni predstavitvi svojega novega partnerstva.

Ne spreglejte