SiolNET. Digisvet Novice
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

4. Diggit: ogledalo medijem, oglaševalcem in agencijam

3

termometer

Glavno vodilo bo poiskati odgovore na vprašanje: kako doseči konkurenčne prednosti s pomočjo orodij, procesov in razmišljanj, ki jih omogoča ter spodbuja digitalno okolje.

Letošnja Slovenska konferenca o digitalnih komunikacijah ali Diggit je že četrta po vrsti, organizirana bo v GH Union v Ljubljani. Glavni program bo iz štirih sklopov, udeleženci pa bodo na primerih dobrih praks lahko videli, kaj vpliva na skupni poslovni rezultat in kako. V prvem sklopu se bodo dotaknili rezultatov mednarodne raziskave Evropskega urada za interaktivno oglaševanje (IAB Europe). Preučili bodo tudi slovenske investicije v digitalno oglaševanje v primerjavi z drugimi evropskimi državami.

V drugem sklopu bo osrednja tema, kako prestrukturirati in digitalizirati podjetje, da bo bolj konkurenčno na trgu. Beseda bo tekla tudi o novih pristopih, poslovnih procesih, kakšni so novi poslovni modeli, ki jih omogočajo digitalno okolje in digitalizirani podatki, ter kakšno tehnologijo in orodja uporabljati pri dnevnem poslovanju.

V tretjem sklopu se bo na primerih dobre prakse govorilo o digitalni kreativnosti – kako lahko kreativnost in ustvarjanje uporabne vsebine direktno povečata prodajo na prodajnih mestih.

Četrti sklop je praktične narave, saj bo iskal odgovore na vprašanje, kako lahko mala in srednja podjetja izkoristijo digitalno okolje in orodja za doseganje pomembne konkurenčne prednosti v boju z velikimi podjetji.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin