Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
21. 6. 2022,
7.59

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča Logitech

Natisni članek

Gaming in zabava Gaming in zabava slušalke gaming brezžične slušalke Logitech advertorial

Torek, 21. 6. 2022, 7.59

2 meseca

Zvočnik ali slušalke? Igričarji poznajo odgovor.

Vsebino omogoča Logitech
logitech

Slušalke ali zvočniki? Za večino igričarjev to ni več vprašanje. Tako za klepet s prijatelji kot tudi za pozorno poslušanje morebitnih bližajočih se korakov nasprotnika v virtualnem svetu potrebujete dobre slušalke. Ni nujno, da so drage, pomembno je, da zagotavljajo jasen in uravnotežen zvok ter da so udobne tudi ob dolgotrajnem nošenju. Preverite, zakaj igričarji prisegajo na uporabo slušalk, poiskali pa smo tudi vrhunske brezžične slušalke po ugodni ceni.

S slušalkami ne boste motili okolice

Uporaba slušalk pri igranju igric vam omogoča, da z zvoki ne motite okolice. Tako lahko s slušalkami igrate tudi v trenutkih, ko ob uporabi zvočnika ne bi mogli igrati, saj bi s tem motili preostale člane vaše družine. S slušalkami boste tako lahko brez težav igrali tudi ponoči.

Zvok, ki navdušuje

Brezžične slušalke Logitech G535 LIGHTSPEED | Foto: Brezžične slušalke Logitech G535 LIGHTSPEED Igralne slušalke ponujajo vrhunski, oster in čist zvok, tako v primerjavi z navadnimi slušalkami kot tudi v primerjavi s tradicionalnimi zvočniki, kar vam omogoča boljše igralne pogoje. Igralne slušalke Logitech G535 LIGHTSPEED s 40-milimetrskimi neodimskimi gonilniki zagotavljajo oster in jasen stereozvok, zaradi katerega bo vaša igra oživela.

Današnje igre zahtevajo dobro ozvočenje in natančnega poslušalca. Le, če boste dobro slišali okoliško dogajanje v svoji igri, celo stopinje nasprotnika in oddaljeno gibanje, se boste lahko pravočasno in ustrezno odzvali ter si tako zagotovili dobro izhodišče za uspešno igranje.  

Potopite se v igro z brezžičnimi slušalkami za igranje Logitech G535 LIGHTSPEED

Brezžične slušalke za igranje Logitech G535 LIGHTSPEED tehtajo le 236 gramov, zato so lahke in udobne. Vzmetenje in nastavljiv elastičen naglavni trak omogočata prilagodljivost po vaši meri. Ušesni blazinici iz spominske pene pa zagotavljata dolgotrajno udobje.

Enostavno uporabo omogočajo način plug-and-play ter vgrajeni kontrolniki, ki so vedno na dosegu roke. Mikrofon je mogoče zložiti ter ga tako na hitro utišati in umakniti. Slušalke Logitech G535 so vsestranski spremljevalec ter so združljive z večino osebnih računalnikov, igralnih konzol in mobilnih naprav. Imajo certifikat Discord, s čimer zagotavljajo kristalno jasno komunikacijo z neverjetno čistim zvokom in glasom.

Slušalke Logitech G535 LIGHTSPEED | Foto: Slušalke Logitech G535 LIGHTSPEED Komunikacija s soigralci

Dobre igralne slušalke imajo vgrajen mikrofon, kar vam omogoča lažjo komunikacijo s prijatelji in drugimi soigralci na spletu. Še posebej pri timskih igrah je ključnega pomena, da ste v stalni komunikaciji s soigralci. Tako boste lažje sodelovali ter usklajevali strategije, od katerih bo odvisen razplet vaše igre. Slušalke Logitech G535 imajo certifikat Discord, s čimer zagotavljajo kristalno jasno komunikacijo z neverjetno čistima zvokom in glasom.

Zakaj izbrati slušalke Logitech G535 LIGHTSPEED?

  • Brezžična svoboda: Tehnologijo LIGHTSPEED v slušalkah Logitech G535 zagotavlja, da nikoli ne boste zamudili niti trenutka. Baterija bo z enim polnjenjem zdržala do 33 ur, od naprave, s katero so povezane slušalke, pa se lahko oddaljite tudi do 12 metrov.
  • Peresno lahka zasnova: Slušalke Logitech G535 tehtajo le 236 gramov, s čimer so manjše in lažje od G733, poleg tega imajo tudi vzmetni naglavni trak za pomoč pri porazdelitvi teže ter lažjo nastavljivost.  
  • Celodnevno udobje: Mehke ušesne blazinice iz spominske pene in športni mrežasti material so udobni za dolgotrajno uporabo, tako da se lahko pri igranju dvignete na novo raven sloga in udobja.
  • Plug and Play: Hitro skočite v igro in se preprosto povežite s 3,5-milimetrskim avdiopriključkom; te barvite slušalke so združljive z večino osebnih računalnikov, prenosnih računalnikov, igralnih konzol in izbranimi mobilnimi napravami.
  • Kontrolniki na slušalkah: Vrtljivi gumb za glasnost je nameščen neposredno na naušniku, tako da hitro povečate glasnost igre ali glasbe, medtem ko je mikrofon mogoče zlahka zložiti, da ga utišate in umaknete.
  • Zvok, ki navdušuje: Igralne slušalke G535 s 40-milimetrskimi neodimskimi gonilniki zagotavljajo oster in jasen stereozvok, zaradi katerega vaša igra oživi.
  • Certifikat Discord: Te slušalke Logitech G535 imajo certifikat Discord, s čimer zagotavljajo kristalno jasno komunikacijo z neverjetno čistima zvokom in glasom pri vseh vaših igralnih podvigih.

gaming | Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock

Dobro razmerje med ceno in kakovostjo

Za razliko od kakovostnih igralnih slušalk so kakovostni zvočni sistemi lahko precej dražji. Tako je odločitev za dobre slušalke tako gospodarna kot tudi primerna za vse ljubitelje računalniških iger, saj slušalke, za razliko od navadnega ozvočenja, omogočajo več intimnosti, manj motenj za okolico, dobro komunikacijo ter kristalno čist zvok za lažje in hitrejše odzivanje tudi na najbolj tihe šume v igri.

Tudi brezžične slušalke Logitech G535 omogočajo vse našteto, hkrati pa predstavljajo vrhunsko kakovost za ugodno ceno.

Slušalke Logitech G535 so združljive z naslednjimi napravami:

Prek avdiovhoda dimenzije 3,5 milimetra so slušalke Logitech G535 združljive z: osebnim računalnikom, Xbox, PlayStation, NintendoSwitch ter mobilnimi napravami, ki imajo omenjeno avdiovtičnico.

Slušalke Logitech G535 LIGHTSPEED z vgrajenim mikrofonom | Foto: Slušalke Logitech G535 LIGHTSPEED z vgrajenim mikrofonom TOP 5 trenutno najbolj priljubljenih računalniških iger

Preizkusite brezžične slušalke Logitech G535 LIGHTSPEED pri igranju ene izmed najbolj priljubljenih računalniških iger ta trenutek. Na lestvico TOP 5 priljubljenih iger v svetu se trenutno uvrščajo naslednje igre:

  1. Fortnite
  2. Mincraft
  3. Counter-Strike: Global Offensive
  4. League of Legends
  5. Valorant
Ne spreglejte