Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
5. 6. 2013,
10.06

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Sreda, 5. 6. 2013, 10.06

8 let

Drugi DIGGIT: Korak pred trendi!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
V Cankarjevem domu se začenja druga slovenska konferenca o digitalnih komunikacijah, ki bo v dveh dneh gostila vrhunske predavatelje in predstavila aktualne trende digitalnega komuniciranja.

Dvodnevni konferenčni program z naslovom Diggit bo že drugo leto zapored v Slovenijo pripeljal domače in tuje strokovnjake, ki bodo več kot 300 prijavljenim slušateljem predstavili aktualne trende s področja digitalnih komunikacij in marketinga, izsledke najnovejših raziskav in primere dobre prakse iz Slovenije in širše regije.

"Skrajni čas je, da začnemo govoriti o digitalni evoluciji" Kot je uvodoma povedal Mitja Jereb, se letošnji DIGGIT od lanskega razlikuje po tem, da smo lani poslušali o primerih prakse iz tujine, ki nas lahko navdihnejo, letos pa nas bodo še bolj navdihovali primeri iz lokalnega okolja. "Skrajni čas je, da začnemo govoriti o digitalni evoluciji," je poudaril Jereb in dodal, da digitalni marketing ni le stranska veja marketinga, temveč njen ključen del v sodobnem načrtovanju in upravljanju marketinških akcij.

Kdo nas bo navdihoval v dveh dneh? Organizatorja Diggita sta TSmedia in Marketing magazin, ki želita skupaj pripraviti kar najboljši program, zato sta na konferenco spet privabila številne strokovnjake digitalnega komuniciranja. Tako bomo lahko v dveh dneh prisluhnili predavanjem Alison Fennah iz IAB Europe, Axlu Landschoofu iz Searchmetrics, Urošu Cudru iz TSmedia, Victorii Davies iz televizijske mreže Discovery, Zoranu Trobici s Tvitomanije, Albanu Kastratiju iz Ipka, Nikoli Žiniću iz agencije Bruketa&Žinić OM in še mnogim drugim. Obetata se tudi dve zanimivi okrogli mizi – prvo z naslovom Kako doseči potrošnika – vedno in povsod bo moderiral Bojan Amon s TSmedia, drugo z naslovom Bili s(m)o kreativni in napredni. Pa zdaj? pa Sebastjan Jeretič z Neuroagencije.

Startupi, digitalni babice in dedki ter nova generacija baby boomerjev … V brezplačnem vzporednem programu pa bo danes, 5. junija, 5 predavanj in 1 delavnica, kjer bodo udeleženci spoznavali ustanavljanje startupov, družbena omrežja, mobilne aplikacije in slovenski medijski prostor.

Zagotovo pa bo zanimiv tudi poseben sklop Digitalni "dedki in babice". Kaj naj počnemo z njimi? v okviru katerega bodo skozi predavanji in okroglo mizo udeleženci spoznali generacijo "baby boomerjev" in njihove aktivnosti v digitalnem prostoru.

Slovenska konferenca o digitalnih komunikacijah se bo zaključila z izborom DIGGIT startup ideja 2013 v živo, kjer bo svoje inovativne ideje in rešitve predstavilo 6 finalistov, žirija ter občinstvo pa bosta izbrala zmagovalca, ki bo dobil priložnost potovanja v slavno Silicijevo dolino.

Ne spreglejte