Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
5. 12. 2016,
7.52

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Autocommerce d.o.o.

Natisni članek

Mercedes-Benz advertorial

Ponedeljek, 5. 12. 2016, 7.52

2 meseca, 1 teden

Kako je Mercedesu uspelo v 130 letih ostati na vrhu inovativnosti

Vsebino omogoča Autocommerce d.o.o.
Mercedes-Benz

130 let inovativnosti, 130 let presežkov, 130 let čiste avtomobilske simfonije. Vse od leta 1886, ko je Karl Benz patentiral prvi avtomobil na svetu, je znamka Mercedes sinonim za dovršenost. Avtomobilska inovativnost Mercedes-Benza je do konca leta še dostopnejša.

Zgodovina avtomobilizma se je začela pisati pred 130 leti, ko je Karl Benz leta 1886 patentiral prvi avtomobil na svetu. To je bil začetek novega obdobja in pomembna prelomnica v dojemanju mobilnosti. Razdalje so dobile nov pomen, hitrost v napredku pa še nikoli ni bila tako inovativna. V 130 letih je prav Mercedes-Benz pustil največji pečat v razvoju avtomobilske tehnologije.

Fotogalerija
1 / 10

Preverite ekskluzivno ponudbo: 130 vrhunskih vozil, 130 ekskluzivnih ponudb.

Vrnitev v prihodnost: Mercedes-Benz jo je pritegnil v sedanjost

Inženirji Mercedes-Benza so vedno korak pred konkurenco. Napredek je njihovo vodilo – tako na področju varnosti kot pri iskanju izjemnih tehnoloških rešitev, s katerimi je vsaka vožnja prvovrstna cestna pustolovščina.

Varnost, dizajn, zmogljivost in okolje – to so vodila, s katerimi bo Mercedes-Benz še naprej postavljal nove temelje in upravičeno potrjeval svojo vlogo velikana.

Inženirji Mersedes-Benz so vedno na preži po novih tehnologijah. Prihodnost je v njihovih očeh že sedanjost. | Foto: Inženirji Mersedes-Benz so vedno na preži po novih tehnologijah. Prihodnost je v njihovih očeh že sedanjost.

Izkoristite priložnost: 130 Mercedesov po posebni ponudbi čaka na vas

Proslavite 130. obletnico avtomobila z novim Mercedesom v svoji garaži. Preverite izjemno ponudbo, v kateri lahko izbirate med različnimi modeli z bogato opremo po izjemni ceni, ki velja samo do konca leta. Če ni to najboljše darilo za praznike.

Pisana ponudba – izberite svoj Mercedes

Zdaj je pravi trenutek, da tudi vi uživate v neprecenljivi vožnji z Mercedesom. Preverite decembrsko ponudbo in se odpeljite s svojim izbranim modelom. V akciji sodelujejo različni modeli, pri katerem se vam najbolj naježi koža?

Mercedes-Benz, razred A | Foto: Razred A – pripravljen na novo generacijo

Izbrani modeli razreda A s prihrankom do 6.300 evrov.

Kompaktno vozilo s športnim karakterjem, ki vedno znova preseneča s svojo zmogljivostjo in dinamičnostjo pri vožnji. Avto, ki hoče vse in ne sklepa kompromisov. Za ali proti, ravnodušnost ne pride v poštev. Kompaktni športni malček ima vse odlike velikega avtomobila. In še več: njegov dizajn je pravi magnet za ljubitelje popolne avtomobilske estetike. Športne linije v zunanjosti se nadaljujejo tudi v notranjosti: takoj, ko se boste usedli vanj, boste začutili njegovo mladostniško razposajenost.

Mercedes-Benz razred B | Foto: Razred B – korak pred vsemi

Izbrani modeli razreda B s prihrankom do 6.800 evrov.

To je avtomobil, ki postavlja čisto nova merila prihodnosti. Z občutno višjimi standardi varnosti in udobja vas bo navdušil pri vsaki vožnji. Novo generacijo zaznamujeta še bolj športen videz in še več individualnosti, ki se kaže v številnih različicah opreme in opcijskih oblikovanih paketih.

Je več kot le avtomobil, hitro bo postal vaš edinstven cestni kopilot, saj vam z vgradnjo asistenčnih in varnostnih sistemov iz višjih razredov zagotavlja visoko stopnjo varnosti in udobja.

Mercedes-Benz razred C | Foto: C-karavan – najboljše je nenadomestljivo

Izbrani modeli C-karavana s prihrankom do 10.700 evrov.

Elegantna zunanja podoba, izjemna varčnost, najnaprednejši varnostni in asistenčni sistemi ter prilagodljiva in prostorna notranjost z izbranimi materiali. C-karavan v svojem razredu prepriča vse, ki iščejo športnost, prostornost in napredno tehnologijo.

Mercedes-Benz razred C limuzina | Foto: Limuzina razreda C – svetovni avto leta 2015

Izbrani modeli limuzine C s prihrankom do 11.500 evrov.

Elegantna zunanja podoba, izjemna varčnost, najnaprednejši varnostni in asistenčni sistemi ter prilagodljiva in prostorna notranjost z izbranimi materiali. Oblika razreda C se zgleduje po naših velikih limuzinah in odločno izraža najsodobnejši slog znamke Mercedes-Benz.

Ne veste, kateri model najbolj ustreza vašemu značaju?

Prijavite se na testno vožnjo ter ugotovite, kateri Mercedes se najbolje prilega vaši garaži in s katerim bi najraje odkrivali lepote cestnih avantur.

 

 

Ne spreglejte