Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
6. 2. 2023,
9.00

Osveženo pred

1 leto, 2 meseca

Oglasno sporočilo

Natisni članek

plešavost lasje PR članek

Ponedeljek, 6. 2. 2023, 9.00

1 leto, 2 meseca

Kako se znebiti plešavosti v 21 dneh? S to preprosto metodo!

Oglasno sporočilo

Ali je mogoče odpraviti izpadanje las brez presaditve? Na srečo zdaj je! In vse to v udobju lastne kopalnice, brez bolečin, brez velikih stroškov. Deluje kot čarovnija!

1 | Foto: Grobally LLC Foto: Grobally LLC

KAJ JE TO?

Glava-dermalna formula je nastala kot protistrup za plešavost po kemoterapiji. Izkazalo pa se je, da odlično deluje tudi pri vseh vrstah alopecije: androgena ženska in moška plešavost, moška plešavost, menopavzalna, poporodna, psihogena in mnoge druge. Aktivira samodejno regeneracijo lasišča, zaradi česar odpravi izgubo las, rekonstruira naravno linijo las in prekrije glavo s stoodstotno naravnimi lasmi.

KAKO METODA DELUJE?

Pri uporabi metode ni nobenih tveganj. Izdelek preprosto nanesete na lasišče po vsakem umivanju las. Naravne učinkovine hitro prodrejo v celice. V nekaterih primerih lahko učinek ponovne rasti "otroških dlak" dosežemo že po nekaj dneh.

JE METODA VARNA?

Da! Z uporabo samo naravnih sestavin v pravi koncentraciji in iz preverjenih virov. Ideja je bila združiti rastlinske snovi s sodobno tehnologijo. Rezultat – formula deluje veliko bolje kot presaditev las, odpravlja plešavost, lasje postanejo gostejši kot kadarkoli. Ne odstranjuje le pleš, praznin med lasmi, meniške pleše. Metoda je učinkovita tudi pri odpravljanju drugih težav z lasiščem, kot so prhljaj, mastnost las, lomljenje las in izrazito suho lasišče.

2 | Foto: Grobally LLC Foto: Grobally LLC

ZA KOGA JE METODA PRIMERNA?

Za vse, ki si želijo znebiti kompleksov zaradi izpadanja las. Namenjena je tako ženskam kot moškim vseh starosti. Pa tudi za vse tiste, ki se s plešavostjo borite že več kot deset let. Tretma trajno odpravi plešavost in poskrbi, da na glavi ponovno zrastejo močni, gosti, zdravi in ​​stoodstotno naravni lasje.

3_grobally | Foto: Grobally LLC Foto: Grobally LLC

KAKO UPORABITI METODO?

Našim bralcem omogočamo preizkus metode po subvencionirani ceni. Kliknite na spodnjo povezavo:

Znebite se plešavosti in si povrnite 100 % zdrave, goste in naravne lase v 21 dneh >>>

Naročnik oglasnega sporočila je Grobally LLC.   

Ne spreglejte