Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
20. 2. 2018,
16.00

Osveženo pred

6 let, 1 mesec

Oglasno sporočilo

Natisni članek

služba delo kariera PR članek

Torek, 20. 2. 2018, 16.00

6 let, 1 mesec

KARIERNI SEJEM V NOVI GORICI

Menite, da ste za svoje delo premalo plačani?

Oglasno sporočilo

Spadate med tiste, ki menijo, da je njihova plača prenizka? Bi želeli novo, bolje plačano službo in si s tem povečali osebni dohodek? Ne glede na to, kako zadovoljni ali nezadovoljni ste s svojo službo in plačo, je pametno, da se svoji karieri aktivno posvečate.

Karierni sejem | Foto:

1. marca se boste lahko na enem mestu predstavili več kot 25 podjetjem, ki imajo razpisana atraktivna delovna mesta. Poleg tega vam bodo na voljo karierno svetovanje in karierna predavanja. Čas je, da najdete boljšo službo v vseh pogledih!

Na Karierni sejem MojeDelo.com po boljšo službo

Evropska raziskava o zadovoljstvu s plačami, ki jo je opravil mednarodni ponudnik za primerjavo plač Paylab (v Sloveniji deluje njegova storitev Plača.si), je pokazala, da je iskanje boljšega plačila razlog za menjavo službe pri kar 65 odstotkih zaposlenih.

Le 35 odstotkov vprašanih bi za povečanje plače izbralo možnost pogovora in pogajanja o višji plači z direktorjem. Poiščite delo, pri katerem plača ne bo ena izmed skrbi, na Kariernem sejmu MojeDelo.com v Novi Gorici, ki bo 1. marca v avli Mestne občine Nova Gorica.

Tam bo več kot 25 delodajalcev morda iskalo prav vas. Med njimi so MAHLE Letrika, Hit, Hoteli Metropol, Mercator, Salonit Anhovo, ITW Metalflex, Agencija M Servis, Incom (Leone), Pošta Slovenije, Adecco, TKK Tovarna kemičnih izdelkov, Vzajemna, Spar Slovenija, Gostol-Gopan, Trenkwalder, Manpower, Intra lighting in številni drugi.

Na Kariernem sejmu MojeDelo.com se lahko predstavite 27 podjetjem. Pridite dobro pripravljeni in z veliko pozitivne energije.

Ustvarite si obilico kariernih priložnosti na Kariernem sejmu MojeDelo.com, ki bo 1. marca v avli Mestne občine Nova Gorica   | Foto: Ustvarite si obilico kariernih priložnosti na Kariernem sejmu MojeDelo.com, ki bo 1. marca v avli Mestne občine Nova Gorica Prepustite se strokovnjakom - brezplačno

Karierni sejem MojeDelo.com bo odlična priložnost za napredek v karieri. En dan, več kot 25 delodajalcev, karierna predavanja, karierna svetovanja in fotokotiček. Opravite več razgovorov kot jih sicer v enem letu, posvetujte se z izkušenim kariernim svetovalcem, opravite psihometrično testiranje in raziščite, v čem ste dobri in kje so vaše šibke točke. Vstop je prost, vsa svetovanja, testiranja in fotografiranje lahko opravite brezplačno.

Na zmenek ne bi prišli nepripravljeni - z razgovori je enako

Kako dolgo ste si vzeli za pripravo na svoj zadnji zmenek? Enako je z razgovori za službo ali predstavitvijo delodajalcem. Preverite, kakšne ljudi iščejo posamezna podjetja in se pripravite na tiste, za katere boste najbolj zanimivi. Pripravite natisnjene življenjepise, predstavitveni nagovor, izvedite čim več o podjetju in si predvsem pripravite argumente, zakaj ste ravno vi prava izbira zanje. Pridobite kontakt osebe, s katero ste govorili, in jo po dogodku kontaktirajte ter spomnite nase.

Karierni sejem MojeDelo.com je največji karierni dogodek na Goriškem, kjer si lahko ustvarite številne karierne priložnosti.

Pridite po boljšo službo 1. marca od 10. do 18. ure v avlo Mestne občine Nova Gorica.

Ne spreglejte