Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
12. 12. 2017,
12.02

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Foto: Telekom Slovenije, d.d. in Thinkstock

Natisni članek

advertorial Telekom Slovenije obdarovanje prazniki prazniki

Torek, 12. 12. 2017, 12.02

2 meseca, 1 teden

Obdarujte modro: najboljša darila za majhne in malo večje

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Foto: Telekom Slovenije, d.d. in Thinkstock

Obrnite življenje na modro – tudi z nakupom prazničnih daril, s katerimi boste nedvomno zarisali pristno veselje na obrazih svojih najbližjih. In to brez stresa, hitenja v zadnjem hipu in iskanja najprimernejšega darila.

Darila,  daru | Foto:

Ali veste, kako je videti modro življenje? To je življenje, v katerem ne hitimo za nepotrebnimi stvarmi, ampak iščemo pomen v majhnih trenutkih, ki tako močno vplivajo na naše življenje. In ker je december obdobje, ko so medosebni odnosi in družinske vezi še kako pomembni, moramo poskrbeti, da si resnično vzamemo čas in zadihamo.

Kupite modro in uživajte v toplih trenutkih s svojo družino

Ko boste kupovali najboljše darilo za svojega malčka ali najstnika, razmišljajte modro in kupite tisto, kar resnično potrebuje. Izberite uporabna darila, ki se bodo vtisnila v spomin in bodo zarisala iskren nasmeh na otrokovem obrazu.

Kupite prek spleta

Kaj ko bi vsa darila letos kupili na enem mestu – preprosto, modro in z le nekaj kliki?

Preverite bogato ponudbo v E-trgovini Telekoma Slovenije in si pričarajte resnično modre praznike. Omogočajo vam plačilo na obroke in brezplačno dostavo.

  daru | Foto:


Top darila za najmlajše


slusalke telekom | Foto: 1. Slušalke

Slušalke so kul, saj jih bo vaš najmlajši lahko povsod vzel s seboj. V dveh barvah – rožnati in modri – so primerne tako za dečke kot za deklice. Z njimi bodo lahko poslušali svojo najljubšo glasbo ali se prek tablice oz. računalnika povezali s TViN-om in si ogledali svoje najljubše risanke.

Darilo je primerno za otroke od 7. leta.

 

mobi tel | Foto: 2. Paket Mobi

Vaš osnovnošolec še nima mobilnika? Potem je paket Mobi odlična izbira za božično darilo. V simpatičnem paketu bo namreč dobil vse, kar potrebuje – pametni telefon in kartico Mobi , s katero se bo takoj lahko povezal s svojimi prijatelji. Vas pa ne bo več skrbelo, ko bo delal svoje prve samostojne korake v prometu, saj boste lahko ves čas povezani.

Na voljo so različni paketi z različnimi mobiteli. Izberite paket, ki je najprimernejši za otrokovo starost, za mlajše priporočamo preprostejše aparate, za malo starejše osnovnošolce pa že malo bolj zmogljive.

Darilo je primerno za otroke od 7. leta.

 

karaoke | Foto: 3. Karaoke zvočniki

Karaoke zvočniki so tisto darilo, o katerem sanjajo vse mlade nadobudne pevke, majhni raperji in vsi tisti, ki želijo svojo zabavo popestriti z glasno glasbo. In kjer je dober žur, so tudi karaoke. Si predstavljate silvestrski večer ob petju svojih najljubših skladb?

Starostnih omejitev pri tem darilu ni, primerno pa je vse od 3. leta naprej.

 

lego kocke | Foto:

 

4. Legokocke

Legokocke so vedno dobra izbira za mlade ustvarjalce in kreativne starše, ki radi gradijo in se podajajo v otroški svet domišljije.

S tem darilom preprosto ni mogoče zgrešiti, predvsem zato, ker jih lahko prilagajate otrokovi starosti.

 

 

scetka telekom | Foto: 5. Električna zobna ščetka 

Da bo ščetkanje zabavno in da bodo zobki zdravi in bleščeče beli. Otrok se bo razveselil pisane zobne ščetke, ki brenči in temeljito očisti vse zobe.

S tem darilom ne bo več prepiranja, ampak samo veseli nasmehi. Zobna miška bo nedvomno navdušena!

 

 

Namig za lepše praznike:

Majhne dragocenosti, ki polepšajo praznike: podarite svojemu otroku čas. Odpravite se skupaj v neznano, raziskujte, ustvarjajte in se igrajte. Prebudite otroka v sebi, bodite razposajeni in s kančkom tiste prave modre igrivosti pričarajte sebi in svojim otrokom resnično nepozaben božič.

obsarovanje, božič, družina | Foto:


Top darila za najstnike


Pravo darilo za najstnika mora biti predvsem kul. Saj veste, takšno, s katerim bo izstopal in se bo počutil posebnega. Hkrati pa mora darilo spodbujati najstnikov razvoj in njegovo željo po učenju.

iphone tel | Foto: 1. iPhone

Podarite mu mobitel, s katerim bo lahko fotografiral, poslušal glasbo, snemal filme in tako razvijal vse svoje umetniške talente.

To je nedvomno popolno darilo za najstnike, ki želijo svojo mobilno izkušnjo dopolniti z izjemno multimedijsko zgodbo.

Darilo je primerno za otroke od 13. leta.

 

 

 

 

igre | Foto: 2. Igra

Igra je zagotovo nekaj, kar mora imeti vsak najstnik. FIFA 18 Standard Edition je igra za osebne računalnike, v kateri se bo vsak lahko podal v virtualni svet svojih najljubših nogometašev.

Darilo je primerno za otroke od 13. leta.

 

 

 

konzola | Foto: 3. Konzola Play Station

Play Station je gotovo goreča želja vsakega najstnika. Ponuja mu odklop od obveznosti, v nekaterih igrah pa lahko pomeni tudi druženje s starši ali prijatelji.

Primerna je za deklice ali dečke, nedvomno pa bodo svoje veselje našli tudi starši. Od plesnih ali športnih iger do spretnostnih pustolovščin. Da, to je pravo razvedrilo za vse praznike!

Darilo je primerno za otroke od 7. leta.

 

slusalke telekom | Foto: 4. Brezžične slušalke

Dovolite svojemu otroku, da občasno pobegne v svoj svet. Podarite mu trendi in modne brezžične slušalke, ki mu bodo omogočile frajerski videz in najboljšo zvočno izkušnjo.

Darilo je primerno za otroke od 7. leta.

 

ipad | Foto:

 

5. iPad

iPad je ulitmativni tehnološki pripomoček, v katerem bo vsak družinski član lahko našel nekaj zase. Od brskanja po spletu, fotografiranja in snemanja pa vse do nalaganja pametnih aplikacij, ki bodo vašemu otroku pomagale tudi pri učenju.

Odlično darilo za otroke od 12. leta naprej, primerno pa je tudi za mlajše.

 

 

 

Poiščite še več modrih daril!

Pobrskajte po E-trgovini Telekoma Slovenije in se izognite gneči v nakupovalnih središčih.

 

Ne spreglejte