Žalostna balada za trobento (Balada triste de trompeta)

Sprevržena zgodba o ljubezni, maščevanju in psihopatskih klovnih. Zmagovalec 7. Grossmannovega festivala in prejemnik srebrnega beneškega leva za najboljšo režijo!

1 / 7

2 / 7

3 / 7

4 / 7

5 / 7

6 / 7

7 / 7

Režija: Álex de la Iglesia Igrajo: Areces, Antonio de la Torre, Carolina Bang, Manuel Tallafé, Alejandro Tejerías, Sancho Gracia Žanr: Komična grozljivka Dolžina: 108 minut IMDb: 6,5/10

Leto 1937 v Španiji pustoši državljanska vojna. Veseli cirkuški klovn se z mačeto v roki znajde v vihri krvavega spopada in pade kot žrtev Francove falange ... Nato nas zgodba ponese v leto 1973. Klovnov sin Javier sanja o maščevanju in klovnovski karieri. Ker pa je v življenju videl preveč trpljenja, se mora cirkusu pridružiti kot otožni klovn in v imenu zabave tiho prenašati poniževanje veselega klovna Sergia. Nato pa se zaljubi v Sergievo žensko, prelepo artistko Natalio, ki jo nasilnež brutalno zlorablja. Razvname se epska bitka klovnov v ljubezenskem trikotniku, prerešetanem s kroglami in prežetem s krvjo.

Najnovejši film španskega mojstra groteske, mračnega humorja in šokantnega nasilja je politična grozljivka in parodija Francove Španije ter sprevržena zgodba o ljubezni, maščevanju in psihopatskih klovnih.

[video: 56658 / ]

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano
{{headline}}
{{display_url}}
{{description1}} {{description2}}