Trije mušketirji (The Three Musketeers)

Zvezdniška igralska zasedba v izjemno uspešni in razburljivi upodobitvi priljubljenega klasičnega romana Alexandra Dumasa, ki jo je posnel režiser uspešnice Nevidno zlo.

1 / 2

2 / 2

Režija: Paul W.S. Anderson Igrajo: Milla Jovovich, Orlando Bloom, Christoph Waltz, Ray Stevenson, Logan Lerman, Juno Temple, Luke Evans, Mads Mikkelsen, Til Schweiger, Matthew Macfadyen Žanr: Akcijska pustolovščina Dolžina: 110 minut IMDb: 5,8/10

Pogumni mladenič D'Artagnan (Lerman) želi slediti očetovemu vzoru in postati mušketir, toda dvolični kardinal Richelieu je razpustil kraljevo vojsko in s pomočjo svoje armade ustrahuje Francijo. V boju za pravico in kralja se D'Artagnan pridruži slavni trojici mušketirjev – Porthosu, Aramisu in Athosu (Stevenson, Evans in Macfadyen) –, ki poskuša razkrinkati kardinalove spletke. Med glavnimi osumljenci je zvita in privlačna zapeljivka De Winter (Jovovich), ki je ukradla da Vincijev načrt novega orožja in ga izročila samovšečnemu angleškemu vojvodi Buckinghamskemu (Bloom). Toda mušketirji se ne ustrašijo izziva, temveč se z dvignjenimi meči spustijo v novo vratolomno pustolovščino.

[video: 42990 / ]

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano
{{headline}}
{{display_url}}
{{description1}} {{description2}}