Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
26. 5. 2017,
13.39

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Maksim Osipov zdravilec alternativno zdravljenje poškodba bolezen

Petek, 26. 5. 2017, 13.39

6 let, 6 mesecev

Zdravilo za vsako bolezen

Oglasno sporočilo

Ni bolezni, ki se je ne bi dalo pozdraviti ali ublažiti.

bolečine hrbet zdravljenje poškodba | Foto:

Junija in julija bodo v Ljubljani in Termah Čatež ponovno potekale terapije nadvse priljubljenega in cenjenega zdravilca Maksima Osipova.

Pravi, da nima nadnaravnih sposobnosti in da ljudem pomaga, da se pozdravijo sami

maksim osipov ruski zdravilec | Foto: Vivano Foto: Vivano Maksim Osipov je imetnik zlate medalje za najboljšega zdravilca na mednarodnem kongresu Elita, prejemnik diplome Zlate roke za najboljšega zdravilca v Rusiji, nagrajenec za številna aktivna delovanja v alternativni medicini in za popularizacijo metode tradicionalne medicine v medijih ter med drugim tudi prejemnik posebne nagrade za dolgoletno praktično delovanje in dosežke v svetu. Kljub številnim nagradam in priznanjem Osipov ostaja skromen.

Prepričan je, da ni bolezni, ki se je ne bi dalo pozdraviti ali pa vsaj ublažiti. Ljudem s svojimi naravnimi sposobnostmi pomaga, da si lahko povrnejo zdravje. Na terapiji takoj prepozna neravnovesja in neskladja v posameznikovem telesu, ki jih z dotikom in masažo odstrani. Svojim pacientom pomaga, da sami stopijo na pot do zdravja. Spodbuja jih tako na fizični kot tudi na mentalni ravni in jim z nasveti pomaga izboljšati kakovost vsakodnevnega življenja.

Njegova dobra volja je nalezljiva

Med pacienti je znan kot dobrovoljen in nasmejan. Ljudje od njega odhajajo zadovoljni in polni optimizma. Osipov trdi, da takoj ve, komu lahko pomaga in komu ne. Na ozdravitev se mora pripraviti vsak človek sam. Njegove terapije v ljudeh navadno sprožijo val pozitivnih sprememb, ki pogosto odpravljajo vzroke za nastale težave.

Verjame, da ima vsak človek v sebi moč in sposobnost samozdravljenja. Pogosto so ljudje vpeti v začaran krog nezdravih navad, ki jih pripeljejo do bolezni. Osipov s svojim načinom zdravljenja v ljudeh prižge upanje in jih pospremi na samostojno pot samozdravljenja, pomaga jim vzpostaviti porušeno ravnovesje energij in uravnavati energijske tokove znotraj telesa.

Težave sodobnega časa: zdrava hrbtenica je temelj dobrega počutja

bolečine hrbet zdravljenje poškodba | Foto: Osipov je poklic zdravilca sprejel kot dar in poslanstvo. Tehnik, ki jih danes uporablja pri zdravljenju svojih pacientov, se je naučil med študijem. Dodal jim je svoje metode, ki pripomorejo k hitrejšemu in boljšemu odzivu pacienta na terapije. Hrbtenica je ključnega pomena za dobro počutje posameznika, zelo pomembna pa je tudi dobra cirkulacija znotraj telesa. Za naravnavanje kosti Osipov uporablja kontaktno masažo, ki pripomore k temu, da se ljudje lažje gibljejo in so bolj sproščeni. S svojim pristopom uspešno pomaga ljudem pri okrevanju lumbalnega dela hrbtenice, pri težavah in bolečinah v vratu, kolenih in drugod. Z masažo in manualnimi prijemi lajša in blaži težave v hrbtenici, ukleščene živce ter premaknjena vretenca.

Maksim Osipov tako svoje življenje posveča spoznavanju človeških mehanizmov ter razumevanju težav sodobnega človeka in družbe. Markantni ruski terapevt ne obljublja čudežev, pa vendar se zgodijo.

Uspeh pri zdravljenju najrazličnejših bolezni

bolečine hrbet zdravljenje poškodba | Foto:

"Nekateri ljudje pridejo mojo terapijo le opazovat, drugi zgolj poslušat. Navadno ljudje na srečanje z mano pridejo s precejšnjo mero zaupanja. Vsi, ki so sprva dvomili o pozitivnih učinkih mojih terapij, so kmalu presenečeni nad spremembami, če so le pripravljeni sprejeti energijo in če so dovolj odločeni, da svoji naravnanost in voljo usmerijo v zdravje."

Tako Maksim Osipov opisuje svoje paciente, med katerimi je približno petdeset odstotkov takih, ki se jim stanje po obisku njegovih terapij povsem izboljša, slaba tretjina pa je takih, ki se jim stanje vsaj delno izboljša. Med njegovimi sledilci je zelo veliko hvaležnih staršev, katerih otrokom je pomagal do ponovnega zdravja in pri premagovanju psihofizičnih težav. Njegovi uspehi so resnično neverjetni in marsikje ga slavijo kot čudodelca. Zavidanja vredne rezultate dosega pri ljudeh s težavami, kot so bolečine v križu in hrbtenici (hernija, išias ter druge nepravilnosti in kronična obolenja), glavoboli in migrene, izgorelost, depresija, psihične težave, nadloge in posledice avtoimunskih bolezni (bolezni ščitnice, revmatoidni artritis, alergija, astma in druge), težave zaradi kroničnih obolenj (sladkorna bolezen, debelost, hormonska neravnovesja, bolezni srca in druga), motorične in paraplegične težave (težave z gibanjem in koordinacijo, multipla skleroza, Alzheimerjeva bolezen, Parkinsonova bolezen, Downov sindrom) ter težave s plodnostjo.

Termini z Maksimom Osipovom:

Ruski zdravilec Maksim Osipov | Foto: Svetovno znani zdravilec dr. Maksim Osipov bo gostoval v Ljubljani (Litostrojska ulica 44c):

5. 6.-18. 6. 2017
3. 7.-16. 7. 2017

V Termah Čatež bo gostoval (Hotel Terme, Topliška cesta 35, 8251 Čatež ob Savi):
17. 7.-23. 7. 2017

Rezervacije za terapije sprejemajo na telefonski številki: 070 344 893.

Ne spreglejte