Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
27. 10. 2016,
7.42

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča MA-YDI d.o.o.

Natisni članek

Enterosgel razstrupljanje advertorial

Četrtek, 27. 10. 2016, 7.42

2 meseca, 1 teden

Zakaj je zdaj pravi čas za razstrupljanje telesa?

Vsebino omogoča MA-YDI d.o.o.
Ženska | Foto Thinkstock

Foto: Thinkstock

Svojemu telesu bi morali večkrat na leto privoščiti razstrupljanje in mu tako dati priložnost za večjo vitalnost in vsesplošno boljše počutje.

Razstrupite se brezplačno

Vsakodnevna rutina nas prevečkrat odvrne od pomembnih stvari, predvsem skrbi za svoje telo in vsesplošno počutje. V resnici pa je treba zelo malo, da svoj motor spravimo na višje obrate in si tako povrnemo tisto izgubljeno energijo.

Prav z razstrupljanjem lahko iz svojega telesa izločimo strupene snovi, ki so se zaradi slabih navad in hitrega življenjskega sloga nakopičile v našem telesu in močno vplivajo na naše počutje. Rezultati so hitri in takoj vplivajo na izboljšanje počutja. Opazimo lahko:

  • okrepljen imunski sistem,
  • več energije,
  • mladostniški videz,
  • zdrava jetra,
  • boljše počutje,
  • boljši spanec,
  • odpravo alergij.

Kako se lotiti razstrupljanja?

Svoje telo lahko učinkovito osvobodimo škodljivcev predvsem z uživanjem enterosorbentov. Ti kot spužve vpijejo strupe, ki nam povzročajo težave.

Enterosorbenti so izredno učinkoviti, saj na svoje površine vežejo škodljivce, kot so bakterije, virusi, konzervansi, težke kovine, radioaktivni elementi in alergeni. Pomembno je predvsem to, da se v debelem črevesju ne absorbirajo v kri, ampak se skupaj z vsemi snovmi izločijo iz telesa že v od osmih do 12 urah.

Očistite svoje telo nevarnih toksinov in si povrnite boljše počutje. | Foto: Thinkstock Očistite svoje telo nevarnih toksinov in si povrnite boljše počutje. Foto: Thinkstock

Ko je naš imunski sistem preobremenjen, je v nevarnosti. Hitro se lahko pojavijo številne težave, kot so utrujenost, nejevolja in pomanjkanje energije. Hkrati pa smo zato tudi bolj dovzetni za razne bakterijske in virusne okužbe. Ravno zato je pomembno, da ga razbremenimo in mu privoščimo redno razstrupljanje z enterosorbenti.

Razstrupljanje s silikonskim gelom

Z uživanjem silikonskega gela Enterosgel lahko odpravite številne zdravstvene težave, kot so alergije, težave s kožo in prebavne motnje. Gre za močan enterosorbent iz naravnega silicija, ki telo učinkovito razstruplja.

"Po celotnem telesu je imel žive rane," pripoveduje Nikova mamica Sanja Ledinski. "Ves je bil poln razpok, neprestano je jokal. Kopati se ni hotel, ker ga je voda pekla. Mazali smo ga in mazali (z različnimi kremami op. a.), on pa se je ves čas praskal." Tako hudo je postalo pred enim letom. Pred šestimi meseci so se pojavile luske. Poleg atopičnega dermatitisa ga je prizadel še psoriazni. Nič ni pomagalo, dokler niso preizkusili medicinskega pripomočka Enterosgel.

"Po tem gelu je bila koža veliko boljša. In to po celotnem telesu," pripoveduje Sanja. "Prej niti noge ni mogel stegniti, ker je imel same žive rane. Zdaj ima dermatitis samo še na nogah, vratu, ušesih in rokah, povsod drugje je gel kožo pozdravil." A izboljšanje ni bilo takojšnje, pokazalo se je po dveh mesecih uporabe. "Vedeli smo, da je pomagal prav ta gel. Prej smo kupovali različne kreme, bili smo na bioresonanci, poskusili smo s homeopatijo. Bili smo tudi na dermatološki kliniki." Ampak nič ni pomagalo.

Razstrupljanje si privoščite vsakih šest mesecev

Izdelek je namenjen pomoči ob običajnih črevesnih težavah, zastrupitvah s hrano, pretiranim uživanjem alkohola, sladkorja in maščob, kot podpora zdravljenja različnih akutnih in kroničnih bolezni, alergij ter kot izdelek za profilaktično razstrupljanje telesa . | Foto: Izdelek je namenjen pomoči ob običajnih črevesnih težavah, zastrupitvah s hrano, pretiranim uživanjem alkohola, sladkorja in maščob, kot podpora zdravljenja različnih akutnih in kroničnih bolezni, alergij ter kot izdelek za profilaktično razstrupljanje telesa .

Strokovnjaki svetujejo, da bi morali svoje telo razstrupljati vsakih šest mesecev, tudi če nimamo občutka, da nam pretijo zdravstvene težave. S preventivnimi ukrepi lahko učinkovito razbremenimo svoje telo in preprečimo nastanek številnih težav.

Čiščenje z gelom je primerno za vse, tudi za mlajše otroke in nosečnice. Zaužijemo ga na žlico in poplaknemo s kozarcem vode.

Prijavite se na nagradno igro in se razstrupite brezplačno

Izpolnite spodnji obrazec in se potegujte za nagrade:

1. nagrada: družinski paket Enterosgel
2. nagrada: paket za 2 Enterosgel
3. nagrada: trojček Enterosgel

 Pravila sodelovanja v nagradni igri

Ne spreglejte