Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
7. 11. 2016,
10.32

Osveženo pred

2 meseca, 3 tedne

Vsebino omogoča Sportina Turizem

Foto: Sportina Turizem, maksimosipov.com

Natisni članek

Ribno Maksim Osipov advertorial

Ponedeljek, 7. 11. 2016, 10.32

2 meseca, 3 tedne

Z bioenergijo do zdravja pri vrhunskem ruskem zdravilcu

Vsebino omogoča Sportina Turizem

Foto: Sportina Turizem, maksimosipov.com

Maksim Osipov ruski zdravilec | Foto Hotel Ribno

Foto: Hotel Ribno

Kadar potrebujemo resničen odklop od neusmiljenega vsakdanjega tempa, je včasih dovolj že nekajdnevni oddih v idilični gorenjski vasici, kjer se lahko v udobju hotela dogovorite za vrhunsko bioterapijo pri priznanem ruskem zdravilcu.

Z bioenergijo do zdravja

V hotelu Ribno je za vse, ki od oddiha pričakujejo nekaj več, na voljo poseben paket Z bioenergijo do zdravja, ki so ga pripravili v sodelovanju s svetovno znanim ruskim zdravilcem Maksimom Osipovim.

Maksim Osipov je naziv magister ljudske medicine pridobil na Akademiji za zdravilstvo in energoinformativne znanosti v Moskvi. Leta 2002 je pridobil svetovno licenco za zdravilstvo. Zdaj je zaradi najvišjih ocen na izpitih registriran med desetimi najboljšimi zdravilci na svetu.

Maksim Osipov ruski zdravilec | Foto: maksimosipov.com Foto: maksimosipov.com

Slovi po tem, da lahko aktivira človekovo naravno danost samozdravljenja, saj ima sposobnost zagnati človekovo bioenergijo. S tem lahko začne oseba sama razbijati svoje blokade v pretoku energetskega sistema. Ljudje se na energijo odzivajo različno in prav vsi odzivi so normalni.

Dosega rezultate pri bolečinah v hrbtenici, križu, išiasu, sklepnih in revmatskih obolenjih, paraplegičnih težavah, imunskih težavah, glavobolih, dihalnih boleznih, bronhitisu, astmi, psihičnih težavah, depresiji, stresu, možganski kapi, sladkorni bolezni, imunskih težavah ter pri težavah, povezanih z Downovim sindromom in cerebralno paralizo, pri motoričnih in drugih otroških težavah. Pri otroku ena terapija traja od pet do deset minut, pri odraslem pa do eno uro.

Pri otroku ena terapija traja od pet do deset minut, pri odraslem pa do ene ure.

Paket Z bioenergijo do zdravja vključuje:

Maksim Osipov ruski zdravilec | Foto: maksimosipov.com Foto: maksimosipov.com

Paket Z bioenergijo do zdravja vključuje:

  • dve prenočitvi v dvoposteljni sobi s polpenzionom,
  • eno terapijo pri zdravilcu Maksimu Osipovu,
  • 10-odstotni popust na masaže v hotelu,
  • 20-odstotni popust na vstop v bazene v Wellness centru Živa na Bledu.

Termini z Maksimom Osipovim:

  • november: 14. 11.–20. 11. 2016
  • december: 12. 12.–18. 12. 2016

Rezervacije za terapije v Hotelu Ribno sprejemajo na telefonsko številko: 045783100 ali na e-naslovu: info@hotel-ribno.si

Ruski zdravilec z diplomo zlate roke

Maksim Osipov ruski zdravilec | Foto: maksimosipov.com Foto: maksimosipov.com

Maksim Osipov je v svojem dolgoletnem delu s pacienti ugotovil, da tisti, ki pridejo k njemu žalostni in malodušni, od njega odidejo srečni in zadovoljni. Včasih je že to dovolj, da se pot samozdravljenja lahko začne.

Kljub pomembnim priznanjem, kakršni sta zlata medalja za najboljšega zdravilca na mednarodnem kongresu Elita in diploma zlate roke za najboljšega zdravilca v Rusiji, ostaja skromen, saj zase pravi, da ljudem samo pomaga znova vzpostaviti porušeno ravnovesje, da se potem pozdravijo sami.

Okrog hotela Ribno so na voljo številne pohodniške poti

Zaradi odmaknjenosti od vrveža in izredno pozitivne energije, s katero navdaja obiskovalce, je hotel Ribno zelo priljubljena destinacija za vse, ki od oddiha pričakujejo nekaj več. Hotel je primeren tudi za izobraževalna in poslovna srečanja, team-buildinge in motivacijska srečanja, saj je v okolici mogoče izvajati različne športno-rekreativne programe.

hotel Ribno | Foto: Hotel Ribno Foto: Hotel Ribno

  • krožna pot okoli Blejskega jezera (šest kilometrov, dve uri lahke hoje, asfaltna cesta),
  • sprehod v soteski Vintgar (ena izmed najbolj obiskanih naravnih znamenitosti v Sloveniji, 3,2 kilometra, ena ura lahke hoje),
  • sprehod v soteski Vintgar in do cerkve sv. Katarine (sedem kilometrov, od dve do tri ure lahke hoje).
Ne spreglejte