Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
12. 5. 2017,
14.21

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Vzajemna

Foto: Thinkstock in Vzajemna

Natisni članek

Dental Vzajemna zobozdravnik zobje zavarovanje advertorial

Petek, 12. 5. 2017, 14.21

2 meseca, 1 teden

Do lepega nasmeha brez čakanja in astronomskih stroškov

Vsebino omogoča Vzajemna

Foto: Thinkstock in Vzajemna

Pacienti, ki so že naveličani predolgih čakalnih vrst za zobozdravstvene storitve, se velikokrat odločajo za samoplačniške preglede, saj le tako lahko poskrbijo za zdravje svojih zob. Posebno zobozdravstveno zavarovanje Dental je odlična rešitev za vse, ki zdravja zob ne želijo prepuščati naključjem in predolgim čakalnim vrstam.

zobje pregled zobozdravnik | Foto:

Čakalna doba za prvi pregled za zdravljenje v zobozdravstvu za odrasle po podatkih ZZZS znaša tudi do 1.300 dni, odvisno od lokacije in izbranega zobozdravnika.

Pri zasebnikih na drugi strani sicer ni tako dolgih čakalnih vrst, toda cene kompleksnejšega zdravljenja in popravil se pri njih lahko povzpnejo v astronomske višine.

Korak naprej do hitrejše in cenejše obravnave

Pogodbeni izvajalec storitev zavarovanja Dental zagotavlja visoko kakovost ter garancijo na opravljene storitve in material. | Foto: Pogodbeni izvajalec storitev zavarovanja Dental zagotavlja visoko kakovost ter garancijo na opravljene storitve in material.

Glede na to, kolikokrat letno smo pri zobozdravniku in koliko denarja redno namenjamo zobozdravstvenim storitvam, se moramo vprašati, ali mogoče potrebujemo posebno zobozdravstveno zavarovanje, ki bo pomagalo pri ohranjanju zdravja naših zob.

Po zaslugi Vzajemne lahko končno tudi v Sloveniji sklepamo specializirano zobozdravstveno zavarovanje, zavarovanje Dental. To prinaša rešitev za vse, ki potrebujejo večje zobozdravstvene posege, pa se bojijo z njimi povezanih stroškov.

Kaj prinaša zavarovanje Dental?

vzajemna | Foto: Zaradi stanja javnega zobozdravstva v Sloveniji in slabo dostopnih kakovostnih zobozdravstvenih storitev pri nas se vedno več ljudi odloča za posebno zavarovanje, ki krije tudi storitve primarnega zobozdravstva brez čakalnih dob.

Za sklenitev zavarovanja predhodno ni potreben zobozdravstveni pregled, zavarujejo se lahko vsi, stari več kot 18 let, ne glede na obstoječe zobozdravstveno stanje.

Z novim specializiranim zobozdravstvenim zavarovanjem Dental si za samo 4,99 evra na mesec zagotovite:

  • strokovno obravnavo v sodobni zasebni zobozdravstveni kliniki,
  • kakovostne storitve brez čakanja,
  • brezplačen letni pregled zob z ortopanom,
  • popuste na zobozdravstvene storitve in material iz rednega cenika,
  • izplačilo zavarovalne vsote v primeru raka ustne votline v višini pet tisoč evrov.

Vsakih pet let boste imeli tudi pravico do kritja stroškov zobozdravstvenih storitev v višini 150 evrov.

Do konca junija še ugodneje

Ne zamudite priložnosti in sklenite zavarovanje Dental še pred koncem junija 2017, saj boste tako prihranili tudi pri premiji za prvo leto, in to kar 30 odstotkov. Ponudba velja za vse, ki ste bili člani Vzajemne na dan 31. 12. 2016, popust pa lahko izkoristite v poslovalnicah Vzajemne.

Po lep nasmeh v sodobno kliniko v Zagrebu

Smejte se! Končno bo nekdo strokovno, hitro in cenovno ugodno poskrbel za vaše zobe. | Foto: Smejte se! Končno bo nekdo strokovno, hitro in cenovno ugodno poskrbel za vaše zobe.

Za izvajanje storitev zavarovanja Dental se je Vzajemna povezala z izkušenim pogodbenim izvajalcem Ars Salutaris iz Zagreba. Ta z več kot sto zaposlenimi poskrbi za celovito storitev zobozdravstvene nege.

Ta mednarodno priznana poliklinika ima lasten laboratorij z več kot 15-letnimi izkušnjami v izdelavi najsodobnejših zobnih nadomestkov in tudi lastne nastanitvene kapacitete (tri zvezdice) za paciente, ki morajo dlje časa ostati v Zagrebu.

Več sto evrov prihranka

Zavarovanje Dental zagotavlja strokovno obravnavo na enem mestu, in to praktično takoj, brez nepotrebnega čakanja.

Za vrhunsko storitev in material je treba plačati bistveno manj, kot bi plačali drugje, saj bela zalivka stane 30 evrov, nov zob z implantatom 660 evrov, proteza ene čeljusti 390 evrov. Pri večjih posegih boste tako prihranek merili že v več sto evrih.

Kako deluje zavarovanje Dental?

Pri težavah z zobmi pokličete asistenčni center Vzajemne na 080 20 60, kjer vam posredujejo informacije o želeni storitvi. V 24 urah vas pokliče pogodbeni izvajalec Vzajemne, s katerim se dogovorite za prvi obisk.

Ne spreglejte