Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
4. 9. 2017,
8.58

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek

Ponedeljek, 4. 9. 2017, 8.58

6 let, 6 mesecev

Vam tudi toaletni papir povzroča bolečine?

Oglasno sporočilo

Je odhod na stranišče težava? Bolečine in kri pri opravljenju velike potrebe je treba vzeti resno.

RectiStop | Foto: Imate težave s hemeroidi? Vas je sram govoriti o svojih težavah? Težko sedite? Niste edini! Ste vedeli, da ta boleča težava povzroča nevšečnosti skoraj vsakemu drugemu Slovencu? Rešite se bolečih in neprijetnih hemoroidov za vedno – BREZ bolečih in nevarnih posegov!

Ste poskusili že vse, pa nič ne deluje tako, kot bi moralo? So vam svetovali pregled, ki ga morate mastno plačati, poleg tega so še čakalne dobe neskončno dolge, vi pa ne morete niti sedeti več, ne da bi pri tem trpeli neznosne bolečine in srbečico ter imeli krvave spodnjice?

Zdaj je na voljo kombinacija naravnih sestavin, ki na najbolj neboleč način zdravijo hemoroide.

Kaj se dogaja v rektumu, da se pojavijo neznosne bolečine in otekline?

Hemoroidi se lahko pojavijo v kateremkoli življenjskem obdobju. Na njihov pojav vplivajo težko fizično delo, delo na nogah, sedeč način življenja, nosečnost in porod, slabe prehrambene navade, uživanje alkohola, zaprtost ali driska, razširjene vene in krvni strdki ter genetska pogojenost. Nelagodja so lahko različna: od zelo blagih do zelo bolečih, ki jih spremljajo krvavi madeži na perilu. Vsa nelagodja se razvijajo postopoma.

Zato, če vas trenutno mučijo hemoroidi, tudi če so simptomi zelo blagi, ne čakajte, da se stanje poslabša.

Ne gre samo za srbečico: hemoroidi so NEVARNO obolenje – kaj vse vpliva na njihov nastanek?

  • Sedeč način življenja
  • Delo "na nogah"
  • Težko fizično delo
  • Slabe prehrambene navade
  • Alkohol
  • Nosečnost in porod
  • Zaprtost ali diareja
  • Krčne žile
  • Krvni strdki
  • Genska pogojenost

RectiStop | Foto: Martinina boleča zgodba in rešitev

Martina se je vse življenje bojevala z bolečimi hemoroidi. Vedno je sedela pod določenim kotom, saj so jo hemoroidi boleli in srbeli. Pazila je, da ne gre nikamor brez dnevnega vložka, saj so ji hemoroidi pogosto krvaveli. Sovražila je svojo težavo, ampak ni ji uspelo najti rešitve zanjo. Tako je poskusila vse mogoče, kar so ji svetovali, v upanju, da bi enkrat lahko normalno živela.

Zelo neprijetno se je počutila, kadar je morala dalj časa sedeti. Hemoroidi so ji oteževali delo, saj je večino časa preživela za računalnikom. Imela je zunanje hemoroide, ki so zatekali in jo grozno boleli, pa tudi notranje, ki so pogosto krvaveli. Dovolj je bilo le, da kaj težkega dvigne. Vse, česar se Martina spomni iz svoje mladosti, so zdravila in pripravki, s katerimi je vsakodnevno zdravila svoje hemoroide.

Odkar je odkrila kremo RectiStop, so njene težave izginile, ni krvavitev, niti bolečine in lahko sproščeno sedi. Danes se Martina le še spominja težav s hemoroidi.

Dobra novica za moške in ženske

Zahvaljujoč revolucionarnemu odkritju znanstvenikov so hemoroidi zdaj stvar preteklosti. Lahko se svobodno gibljete in sedite brez nelagodja, bolečine, srbečice ali krvavenja. Rešili se boste hemoroidov in nikoli več vam ne bo treba skrbeti zaradi njih. To je tudi najboljše od vsega: hemoroidi se ne bodo več vrnili!

Končno je odkrita skrivnost, ki vam bo to omogočila. Odkrijte močno, 100-odstotno naravno kombinacijo, s katero se boste rešili boleče težave. Enkrat za vselej pozabite na bolečine in zapravljanje denarja za neučinkovite pripravke.

Vrhunski strokovnjaki za hemoroide se naredili seznam naravnih sestavin, ki so dokazano učinkovite proti hemoroidom. Ta čuda narave pomagajo v borbi z bolečimi in neprijetnimi hemoroidi in pri zaustavitvi krvavenja.

RectiStop | Foto:

Težave obstoječih tretmajev za hemoroide

Bolečine pri operaciji in podvezovanje hemoroidov s trakom iz gume so nekaj, na kar lahko takoj pozabite. Če se sprašujte, zakaj, tukaj je odgovor.

Pri klasični operaciji hemoroidov okrevanje traja tudi do pet tednov. Hemoroid odstranijo z rezom pod splošno anestezijo. V večini primerov se hemoroidi vrnejo. Z zdravljenjem s THD-metodo operacije se podvežejo arterije, ki dovajajo kri v hemoroidalne vozle, tako pa odstranijo vzrok nastanka težav s hemoroidi. Operativni poseg izvedejo pod lokalno anestezijo, okrevanje pa traja do dva dni.

Podvezovanje hemoroidov s trakom iz gume (podveza barron) je najpogostejši postopek za odstranjevanje hemoroidov od prve do tretje stopnje. Izvaja se v ambulanti brez anestezije in čiščenja črevesja, postopek traja približno eno minuto. Gumijasti trakovi ali prstani se namestijo na vrh notranjega hemoroida, s čimer se onemogoči dotok krvi v hemoroid, ta se posledično zmanjša in na koncu odpade.

RectiStop | Foto: Krema RectiStop: močna kombinacija naravnih sestavin

Odkar so odkrili, da naravne sestavine rešujejo težave s hemoroidi, se najde vse več preparatov na njihovi bazi. Najpomembnejša sta visoka kakovost in pravilno razmerje sestavin, kar je mogoče najti v kremi RectiStop.

Prav zato krema RectiStop lahko dokazano pomaga, da:

  • odstranite otekline, bolečine in pekoč občutek v analni odprtini,
  • izboljšate pretok krvi,
  • hitro obnovite stene žil in zaustavite krvavitev,
  • razredčite kri,
  • ojačate stene ven,
  • zmanjšate krvne strdke (vzrok za hemoroide),
  • prečistite in pozdravite vene v predelu zadnjice,
  • pomaga pri regeneraciji sluznice.

Najboljše od vsega je, da vam ni treba razmišljati o tveganjih, ki jih prinašajo preostali tretmaji za hemoroide. Krema RectiStop je učinkovita, pri tem pa varna za uporabo. Neboleča metoda za odstranjevanje hemoroidov je samo danes na voljo v posebni akciji: 50-odstotni popust na revolucionarno kremo RectiStop. To pa še ni vse! Zastopnik vam zagotavlja 100-odstotno zadovoljstvo z izdelkom. Če v roku 44 dni ne dosežete želenih rezultatov, lahko proizvod vrnete in zastopnik zagotavlja vračilo kupnine. Celo v primeru, če vrnete prazno pakiranje!

Odločite se za naravno, učinkovito in dokazano formulo, s katero se boste rešili težav s hemoroidi. Rešite se hemoroidov brez neprijetnih pregledov in bolečih operacij! Izkoristite posebno ponudbo za naše bralce – 50 odstotkov popusta SAMO DANES!

Zakaj bi prenašali bolečino, pekoč občutek, krvavenje in otekanje ter trošili denar za drago operacijo, če se lahko že danes na 100-odstotno naraven način znebite hemoroidov v udobju vašega doma? Izkoristite edinstveno priložnost – AKCIJA JE OMEJENA: 50-odstotni popust na revolucionarno kremo RectiStop je na voljo samo za bralce tega članka! Prihranili boste polovico vrednosti proizvoda za odpravljanje hemoroidov, saj boste namesto 79,94 evra plačali samo 39,97 evra. Kliknite tukaj za naročilo. 

OPOZORILO: Zaradi povečane prodaje so dnevna naročila omejena.

Naročnik oglasnega sporočila je Spletno nakupovanje d.o.o.

Ne spreglejte