Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
12. 8. 2016,
15.30

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

zdravo življenje zdravje

Petek, 12. 8. 2016, 15.30

6 let, 6 mesecev

Uspešnica v Evropi! Ste že preizkusili švicarski izdelek za nego sklepov?

Oglasno sporočilo

Cemio GAMS® kot edini na slovenskem trgu vsebuje kombinacijo naravnega kolagena tipa I, tipa II in vitamina C, ki omogoča pravilno nastajanje kolagena v sklepih, vezeh, kitah in hrustancu. Z več kot milijon prodanimi izdelki v Evropi zavzema vodilno mesto med prehranskimi dopolnili za sklepe, hrustance in kosti.

Stoodstotno naravni kolagen nove generacije, proizveden v Švici

V Cemio GAMS® sta uporabljena kolagena z blagovno znamko NCI® in NCII®, ki zagotavlja najvišjo čistost in izvor snovi ter predstavlja vrhunski t. i. naravni kolagen v svoji naravni obliki trojne vijačnice. S tem se Gams razlikuje od velike večine kolagenskih izdelkov na trgu.

Kolagen tipa I je prisoten v kitah, vezeh in kosteh, kjer ustvarja močna vlaknasta tkiva, saj morajo vezi in kite prenesti močno natezanje. Prisoten je tudi v koži.

Kolagen tipa II se nahaja v hrustancu, kjer ustvarja goste mreže iz tankih vlaken, saj je hrustanec izpostavljen pritisku z vseh strani.

Vitamin C pa spodbuja pravilno tvorbo kolagena v telesu.

Zadošča že 1 kapsula Cemio Gams na dan!

Najboljše prehransko dopolnilo za nego sklepov, proizvedeno v Švici

Davo Karničar, slovenski alpinist in ekstremni alpski smučar, je prepričan v kakovost Cemio Gams. Redno uživa eno kapsulo na dan! | Foto: Davo Karničar, slovenski alpinist in ekstremni alpski smučar, je prepričan v kakovost Cemio Gams. Redno uživa eno kapsulo na dan!

"Svoje telo dnevno izpostavljam velikim naporom. Kot ekstremnemu alpskemu smučarju in alpinistu se mi življenje odvija v hitrem tempu in pod izjemnimi pogoji. Zato sem zares vesel, da lahko s tem, ko vzamem eno kapsulo Cemio Gams kolagena na dan, zaužijem najboljše za svoje sklepe. S pomočjo Cemio Gams kolagena se lahko svobodno gibam kot gams po gorah ter se še naprej ukvarjam z ekstremnim športom, ki me izpolnjuje in mi daje zagon za naslednje podvige."

Cemio GAMS® je proizveden v sodelovanju z vrhunskimi švicarskimi strokovnjaki

Ponosni smo na natančnost in kakovost, po kateri so Švicarji poznani po vsem svetu. Proizvodnja Cemio Gams poteka pod strogimi švicarskimi normativi, v sodelovanju z vrhunskimi švicarskimi strokovnjaki. Pridobivanje izvornega kolagena iz naravnih virov zahteva zapleten tehnološki proces, pa tudi posebno varčno metodo predelave v končno obliko kapsul. Cemio GAMS® proizvajajo v ugledni švicarski farmacevtski tovarni, ki to metodo zagotavlja na najvišji ravni.

Cemio Gams je s svojo kakovostjo in učinkovitostjo prepričal že na tisoče ljudi v Evropi, saj zagotavlja vrhunsko kakovost za ugodno ceno – popolna podpora za vaše sklepe že za 0,45 evra na dan!

NAROČITE BREZPLAČEN* PREIZKUS: 30-dnevni paket Cemio Gamsa za sklepe, hrustance, kosti! (*Plačate samo poštnino: dva evra.)

Cemio Gams prejmete na vaš dom samo neposredno od proizvajalca Cemio Switzerland. Naročilo lahko oddate na naši spletni strani www.cemiogams.si ali nas še danes pokličete na brezplačno telefonsko številko: 080 11 80.

 

Ne spreglejte