Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
20. 12. 2016,
14.45

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča Optical Express

Natisni članek

advertorial Optical Express Božiček laserska odprava dioptrije laserska operacija

Torek, 20. 12. 2016, 14.45

2 meseca

Top 5 novoletnih zaobljub, ki jih boste zagotovo uresničili

Vsebino omogoča Optical Express
silvestrovo, praznovanje | Foto Thinkstock

Foto: Thinkstock

Ko se boste s trkom šampanjca poslovili od starega leta, pazite na zaobljube. Izberite takšne, ki so resnične in za katerimi se vam ne bo potem kolcalo še vse naslednje leto.

Novoletne zaobljube pogosto zvodenijo že po nekaj mesecih in kar nekaj je takšnih, ki se potem znajdejo na seznamih za naslednja leta.

Zato smo izbrali pet takšnih, ki so lažje izvedljive in ki vam bodo nedvomno polepšale leto 2017.

1# Privoščil si bom več spanca

Utrujenost vodi k slabi volji, stresu in razdraženosti. Postanite bolj disciplinirani, odklopite se iz zunanjega sveta nekoliko prej kot ponavadi. Poskrbite, da boste vsak noč spali od sedem do osem ur. Spremenite svoje navade, nastavite si budilko za spat in se prisilite, da zlezete v posteljo še pred polnočjo. Ne boste verjeli, kako lahko takšna tako hitro zlezla pod kožo.

2# Več se bom smejal

Preženite stres in slabo voljo z nasmehom. Ne iščite samo slabe strani življenja, ampak poiščite takšne, ki vam narišejo nasmeh na obrazu. Družite se s tistimi, ki vas napolnijo s pozitivno energijo, sprostite se ob kakšnem novem hobiju, vzemite si več časa samo zase. Nasmeh se bo na vašem obrazu zarisal kar sam.

družina | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

3# Obiskal bom sorodnike

Družina je  edino pravo zatočišče, ki ga pa pogosto nekoliko zanemarimo. Vsaj enkrat na mesec si vzemite čas za poglobljena družinska druženja. Že januarja si zapišite seznam sorodnikov, ki jih že dolgo niste videli, in jih vključite kar v koledar za vse leto.

4#Naučil se bom nekaj novega

Odkrijte kakšen nov talent, preizkusite se v kakšni veščini, o kateri sanjate že iz otroštva. Ne postavite si previsokih ciljev, začnite z enim znanjem na leto. Zaposlite svoj um z novimi odkritji in si dovolite malo več raziskovanja. Odkrivanje svojih sposobnosti je lahko več kot zabavno.

5# Odvrgel bom očala za vid

Moški, očala | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Čeprav se sliši neverjetno težko, je ta zaobljuba v resnici lažja kot vse druge. Klinika Optical Express je namreč v decembru pripravila posebno božično ponudbo, s katero boste končno uresničili svoje dolgoletne sanje.

Vsem, ki se boste odločili za lasersko operacijo do 31. 12. 2016, bodo podarili 130 evrov popusta za eno oko, torej kar 260 evrov popusta za operacijo, ki vam bo za vedno spremenila življenje. Dokončno se boste lahko znebili očal ali leč!

Center Optical Express v Zagrebu je del skupine Optical Express, ki je številka ena v Evropi za lasersko korekcijo vida. Vsi centri Optical Express uporabljajo izključno Advanced CustomVue in IntraLase tehnologijo, ki je zaradi svoje preciznosti in hitrosti lasersko korekcijo vida pripeljala na najvišjo točko kakovosti.

Izpolnite obrazec in si zagotovite praznični popust. Termin si lahko rezervirate tudi na 01 5625 450 ali na spletni strani Optical Express. Vsem, ki poseg opravite v navedenem roku, bodo vrnili denar za pregled.

Ne spreglejte