Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Torek,
15. 5. 2018,
8.50

Osveženo pred

5 let, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,74

Natisni članek

The Biggest Loser Slovenija plus size obline Nataša Mernik Ashley Graham

Torek, 15. 5. 2018, 8.50

5 let, 11 mesecev

Tako za svojo postavo gara Ashley Graham #video #foto

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,74
Ashley Graham | Foto Instagram

Foto: Instagram

Ashley Graham je trenutno ena najbolj priljubljenih močnejših manekenk, ki z vsem, kar počne, po eni strani navdihuje, po drugi pa vzbuja zgražanje. Tudi s tem, ko na Instagramu objavi video ali fotografijo, kako telovadi.

Ameriška manekenka Ashley Graham se že dolgo spopada z zlobnimi komentarji in očitki, da sploh ni pravi model, da promovira debelost in s tem mladim dekletom kaže, da je čezmerna teža povsem sprejemljiva.

Brez zadržkov svojim 6,7 milijona sledilcem pokaže tudi fotografijo celulita, ob kateri se usujejo novi zapisi zgražanja. Enako se zgodi tudi, ko na Instagramu pokaže, kako telovadi.

"Zakaj bi nekoga obsojal, ker skrbi za svoje telo?"

Ashley namreč ne skriva, da redno skrbi za svoje telo, a pove, da to počne zaradi zdravja in ohranjanja svojih oblin, ne zato, da bi shujšala. Že pred nekaj meseci je po navalu zlobnih komentarjev pojasnila, da telovadi zato, da se počuti dobro, da si zbistri glavo ter da je močna in ima več energije. "Ne telovadim zato, da bi izgubila težo ali svoje obline, ker ljubim svoje telo."

 

Swipe It➡️

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

Te komentarje Ashleyjinih objav o telovadbi je opazila tudi Nataša Mernik, slovenska blogerka, ki je bila kot močnejši model že dvakrat del Liscine kampanje in ji pravijo kar slovenska Ashley Graham.

Kako so obline osvojile tudi slovensko modno znamko #video #foto

Tudi Nataša s telovadbo ohranja svoje telo lepo in zdravo. | Foto: Žiga Zupan/Sportida Tudi Nataša s telovadbo ohranja svoje telo lepo in zdravo. Foto: Žiga Zupan/Sportida

"Meni se to zdi nesmiselno. Vidi se, da ne telovadi zato, da bi shujšala, ampak da bi bila močna v svojem telesu, zdrava in ohranjala obline na svojem mestu. Tudi sama sem videla komentarje, kot so: 'Joj, shujšala si, kaj je s tabo?' Zakaj bi nekoga obsojal, ker skrbi za svoje telo?" je dejala v januarskem intervjuju.

Sicer pa Nataša večinoma prejema same pohvale - tudi ko se odpravi v trgovino po sir. "Zanimivo je, ko te ljudje prepoznavajo na ulici ali pa v trgovini. Zelo dober občutek je, ko vidiš, da delaš nekaj dobrega."

Veliko dobrega pa zase počnejo tudi tekmovalci v šovu The Biggest Loser Slovenija, ko se vsak dan borijo za boljšo različico sebe. Njihov napredek je iz oddaje v oddajo bolj viden, kar lahko preverite od torka do petka na Planet TV.

Danes se bodo tekmovalci odpravili na trening vaterpola, kjer jih bo pod svoje okrilje vzel trener VK Ljubljana Jure Škof. Popoldne se bodo sestali trenerja Nataša Gorenc in Jan Kovačič ter nutricist Gašper Grom, ki bodo vsakega od tekmovalcev in njihove dozdajšnje dosežke v boju proti odvečnim kilogramov vzeli pod drobnogled. Kaj bodo pokazali rezultati njihove analize, preverite že v nocojšnji oddaji, ki bo na sporedu ob 21. uri na Planet TV.

Ne spreglejte