Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
2. 12. 2016,
7.00

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Cemio GAMS sklepi

Petek, 2. 12. 2016, 7.00

6 let, 7 mesecev

Švicarska kakovost za vaše sklepe do 40 % ceneje

Oglasno sporočilo

Cemio GAMS® kolagen iz Švice je edini pri nas, ki vsebuje kombinacijo naravnega kolagena tipa I, tipa II in vitamina C, ki omogoča pravilno nastajanje kolagena v sklepih, vezeh, kitah in hrustancu.

 | Foto:

Staranje sklepov se začne že okoli 25. leta

Kolagen je glavna sestavina vseh telesnih vezi in hrustanca. Kolagen daje tkivom obliko, moč, trdnost in je opora za sklepe in kosti. Staranje sklepov pa se začne že okoli 25. leta, ko se proizvodnja kolagena začne postopoma upočasnjevati. Tako z leti ter ob pogostih in dolgotrajnih obremenitvah lahko pride do težave s sklepi, kostmi oz. do prezgodnje obrabe sklepnega hrustanca.

Slika prikazuje razliko med zdravim in prizadetim sklepom. ALI STE VEDELI? Za osteoartrozo trpi okrog 40 % ljudi, starih med 45 in 75 let. | Foto: Slika prikazuje razliko med zdravim in prizadetim sklepom. ALI STE VEDELI? Za osteoartrozo trpi okrog 40 % ljudi, starih med 45 in 75 let.

Zdravje sklepov je vredno negovati

Cvetka Avguštin, dejavna in prepoznana zagovornica zdravega življenjskega sloga. | Foto: Cvetka Avguštin, dejavna in prepoznana zagovornica zdravega življenjskega sloga.

Kot zdravnica z dolgoletnimi izkušnjami v zdraviliški ambulanti vedno pravim, da ljudje s svojimi odločitvami v veliki meri vplivamo na svoje počutje in zdravje. Premalo gibanja, nepozorno prehranjevanje in vsakdan, poln stresa, so dobro znani dejavniki zgodnjih degenerativnih sprememb na gibalih. Danes vse več študij piše o tem, da je umno izbrano prehransko dopolnilo smiselno začeti jemati pravočasno in tako ublažiti nelagodje ter povečati gibljivost.

 | Foto:

Vrhunska švicarska kakovost za vaše sklepe

Cemio GAMS® je izdelan v priznani švicarski farmacevtski tovarni, ki ta način zagotavlja na najvišji ravni.
Sebi in svojim najdražjim podarite veselje pri vsakem skoku!

KLIKNITE ZA IZJEMNO BOŽIČNO PONUDBO: do 40 % popusta, poleg tega 30 dni brezplačno in še DARILO!

 | Foto:

Ne spreglejte