Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
21. 11. 2016,
8.00

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča Philips

Natisni članek

advertorial zobna ščetka zobje ustna higiena Sonicare Philips

Ponedeljek, 21. 11. 2016, 8.00

2 meseca

Skrivna naveza: lep nasmeh in zdravo srce

Vsebino omogoča Philips

Skrb za zdrave zobe in higieno ustne votline je neločljivo povezana z našim dobrim počutjem in zdravstvenim stanjem nasploh. Skrb za zdravje zob se nam lahko obrestuje z več kot lepim nasmehom.

Philips Sonicare DiamondClean električna zobna ščetka | Foto: Philips Foto: Philips

Kako sta povezana zdrava ustna votlina in zdravo srce?

Raziskave kažejo, da imajo ljudje z resnimi težavami z dlesnimi kar 40 odstotkov več možnosti, da se pri njih razvijejo kronične težave s srcem.

Pred več desetletij bolnika, ki je imel težave s srcem, še niso napotili na pregled k zobozdravniku. Pred od petimi do desetimi leti pa so odkrili povezave med ustnim zdravjem in zdravjem srca. Vnetni procesi, ki potekajo v ustih, so lahko vir številnih zdravstvenih težav.

zobne ščetke philips | Foto: Philips Foto: Philips

Velja, da je skrb, ki jo namenimo zdravim zobem, lahko poplačana z več kot bleščečim nasmehom. Tudi naše srce bo hvaležno za vsako minuto, ki jo preživimo z zobno ščetko in drugimi pripomočki za nego zob v rokah.

Preproste vsakodnevne navade nam lahko pomagajo ohranjati splošno zdravje. Naša usta so pomembna za vse telo, zato jih čistimo z vrhunskimi pripomočki, kakršne so električne zobne ščetke znamke Philips s tehnologijo Sonicare. Njihova edinstvena tehnologija Sonicare zmanjša dovzetnost za zobno gnilobo in bolezni dlesni.

Nekaj minut na dan z vrhunsko električno zobno ščetko

Philips Sonicar DiamondClean električna zobna ščetka | Foto: Philips Foto: Philips

Izbiri pravih pripomočkov za nego ustne votline je treba nameniti dodatno pozornost in kakšen evro več, saj gre za dolgoročno naložbo v naše zdravje in dobro počutje, ki nam bo kasneje prihranila tako denar kot tudi bolečino in čas.

Philipsova električna zobna ščetka Sonicare DiamondClean z edinstveno sonično tehnologijo nam je pri tem v izredno pomoč, saj je dokazano učinkovita. Z elegantnim dizajnom v štirih barvnih različicah poskrbi, da tudi pri ščetkanju izražamo svoj unikaten stil. Ščetka Sonicare DiamondClean žari v štirih barvah: v klasični beli in elegantni črni, ki z minimalizmom prinašata pridih brezčasnosti, nežni rožnati, ki k vsakodnevni ustni negi prinaša ljubkost, ter močni barvi ametista (vijoličasti) za prefinjeno eleganco.

Skrivnost je v tehnologiji

Philips Sonicar DiamondClean električna zobna ščetka | Foto: Philips Foto: Philips

Skrivnost učinkovitosti električne zobne ščetke Sonicare je v edinstveni sonični tehnologiji, ki zobe in dlesni čisti nežno, a hkrati učinkovito.

Z dinamičnim fluidnim delovanjem, ki ustno votlino temeljito očisti tudi na težje dostopnih mestih, in z 31 tisoč vibracijami in z 62 tisoč potezami na minuto zobno pasto spreminja v s kisikom bogato peno in jo z močnim tokom usmerja v prostore med in za zobmi ter ob robove dlesni, kjer je navadno največ bakterij. Poleg tega ščetka nežno masira dlesni in tako stimulira prekrvavitev.

Philips Sonicar DiamondClean električna zobna ščetka | Foto: Philips Foto: Philips Sonicare DiamondClean: najboljša med najboljšimi

Philipsova električna zobna ščetka Sonicare DiamondClean je prejela prestižno dizajnersko nagrado Red Dot v kategorijah best of the best in highest design quality (najboljša med najboljšimi in najvišja kakovost oblikovanja).

Odločite se za diamantno čistočo

Philips Sonicar DiamondClean električna zobna ščetka | Foto: Philips Foto: Philips

Philips s svojimi inovativnimi električnimi zobnimi ščetkami znamke Sonicare že leta velja za prvaka v skrbi za ustno higieno in si vedno prizadeva za postavljanje novih mejnikov pri zagotavljanju zdravih zob in sijočega nasmeha ter dobrega počutja.

Zobna ščetka Sonicare DiamondClean omogoča popolnoma novo izkušnjo ustne higiene – z edinstveno sonično tehnologijo dokazano skrbi za zdrave zobe in dlesni ter zagotavlja izjemno svež občutek čistosti.

Za ščetke Philips Sonicare je na voljo širok nabor nastavkov, ki so prilagojeni posameznikovim edinstvenim potrebam, od beljenja do natančnega čiščenja med zobmi ter nastavkov z izjemno mehkimi ščetinami za nežno čiščenje.

Za optimalno in higiensko odstranjevanje zobnih oblog je treba nastavek ščetke zamenjati vsake tri mesece, na kar nas opomnijo tudi modre ščetine na ščetki, ki ob izrabljenosti zbledijo.

 

Zakaj jo priporočajo zobni strokovnjaki?

Philips Sonicar DiamondClean električna zobna ščetka | Foto: Philips Foto: Philips

Glavne prednosti zobne ščetke Philips Sonicare DiamondClean, ki jo zobni strokovnjaki po vsem svetu največkrat priporočijo:

  • odlikuje jo inovativna sonična tehnologija, ki zagotavlja izjemne učinke pri rednem ščetkanju zob,
  • ima ščetine v obliki diamanta za učinkovito in nežno odstranjevanje oblog,
  • ščetka nežno, a hkrati učinkovito čisti zobe in dlesni,
  • v samo dveh tednih izboljša zdravje dlesni,
  • v enem tednu odstrani obloge kave, čaja, rdečega vina, cigaret in tobaka,
  • temeljito čisti tudi na težje dostopnih mestih,
  • doseg ščetke je od štiri do pet milimetrov v premikih naprej in nazaj,
  • dvominutno ščetkanje s ščetko Sonicare DiamondClean je enakovredno približno enomesečnemu čiščenju z običajno zobno ščetko.

zobne ščetke philips | Foto: Philips Foto: Philips

 

Preberite še:

Kako lahko v dveh minutah opravimo toliko kot v enem mesecu?

Ne spreglejte