Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
21. 11. 2016,
7.00

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

movember Filip Flisar Big Bang Braun

Ponedeljek, 21. 11. 2016, 7.00

6 let, 6 mesecev

Si pravi moški, skrbiš za svojo "opremo"?

Oglasno sporočilo

Urejanje brkov in brade ima v mesecu novembru (movembru) poseben simbolni pomen; poudarja namreč pomembnost osveščanja moških vseh starosti o nevarnih boleznih današnjega časa. Z dobrodelno noto obogateni kampanji se je kot obraz Brauna znova pridružil tudi Filip Flisar.

 | Foto:

Flisar, ki je že leta 2015 postal ambasador moške linije izdelkov Braun, sporoča vsem moškim, naj pazijo na svojo "opremo" in tudi svoje siceršnje zdravje. Movember namreč ni le mesec, ko se ljudi osvešča o zahrbtnosti bolezni, kot sta rak na modih in prostati, ampak tudi o drugih boleznih in nevšečnostih. Med te spadajo tudi psihološke težave ter bolezenska stanja, povezana s telesno neaktivnostjo. "Naj bo movember mesec, ko se malo ustavimo in posvetimo sebi in svojemu telesu," sporoča priljubljeni športnik in se pridružuje pozivu k rednemu (samo)pregledovanju ter opazovanju (tako telesnih kot psiholoških) sprememb, ki bi lahko bile znanilec bolezni – tudi tistih najbolj zahrbtnih. Poziv velja tudi vsem ženskam; ne le, da je pomembna ozaveščenost o boleznih, ki pretijo njim, ampak je pomembno, da se tudi one zavedajo bolezenskih stanj, ki lahko ogrožajo njihove najljubše "brkače" in "bradonje".

Poskrbite tudi za svojo brivsko opremo

Pod sloganom "Pravi moški skrbi za svojo opremo" ter pripisom "Preglej, doniraj, ozaveščaj" je med drugim nastala tudi kampanja Dobrodelni movember, v okviru katere bosta Braun in Big Bang za vsak prodan moški urejevalnik, brivnik ali strižnik donirala po 2 evra Društvu uroloških bolnikov Slovenije za nakup opreme in pripomočkov za nego bolnikov na kliničnem oddelku za urologijo v UKC Ljubljana.

Vse cene omenjenih Braunovih izdelkov so v trgovinah Big Bang v sklopu kampanje do 30. 11. znižane za 20 odstotkov. Nakup je mogoč tudi prek spletne trgovine bigbang.si.

 | Foto:

Ne spreglejte