Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
3. 2. 2017,
15.50

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Vivano

Natisni članek

Maksim Osipov advertorial

Petek, 3. 2. 2017, 15.50

2 meseca, 1 teden

Pravijo mu čudodelec, poskusite njegov zdravilni dotik

Vsebino omogoča Vivano
Alternativna medicina | Foto Thinkstock

Foto: Thinkstock

Ruski zdravilec Maksim Osipov svojim pacientov pomaga z energijo in dotikom, za katerega mnogi trdijo, da je čudežen. Skoraj 95 odstotkov njegovih pacientov se na nanj odzove pozitivno.

Maksim Osipov se že dvajset let ukvarja z zdravilstvom, na podlagi testiranj je celo uvrščen med deset najboljših na svetu. K njemu prihajajo tudi tisti, ki jim uradna medicina ni znala več pomagati.

Njegovi uspehi so neverjetni in marsikje, kjer je delal, ga ljudje slavijo in imenujejo čudodelec. Veliko je hvaležnih staršev, ker je pomagal njihovim otrokom, mnogo pa tudi odraslih, ki so ozdraveli brez operacije.

Osipov pravi, da je je pri zdravljenju največ odvisno od psihičnega stanja posameznika, pravzaprav koliko se je kdo pripravljen sprostiti in prepustiti njegovim rokam. | Foto: Osipov pravi, da je je pri zdravljenju največ odvisno od psihičnega stanja posameznika, pravzaprav koliko se je kdo pripravljen sprostiti in prepustiti njegovim rokam. Kako vam Maksim lahko pomaga?

Njegove terapije so na videz zelo preproste – z dotiki. Z rokami in energijo bo v vašem telesu sprožil posebno iskro, ki bo omogočila val sprememb, ki bodo pripomogle k samostojni poti do zdravljenja.

Osipov na ta način aktivira človekovo sposobnost po samozdravljenju: ko namreč energija brez ovir ponovno steče po telesu, se začne postopek čiščenja in zdravljenja.

Njegova metoda zdravljenja pomaga pri bolečinah v hrbtenici, križu, išiasu, sklepnih in revmatskih obolenjih, paraplegičnih težavah, imunskih težavah, glavobolih, dihalnih boleznih, bronhitisu, astmi, psihičnih težavah, depresiji, stresu, možganski kapi, sladkorni bolezni, imunskih težavah ter pri težavah, povezanih z Downovim sindromom in cerebralno paralizo, pri motoričnih in drugih otroških težavah. Precej uspešno odpravlja tudi težave parov, ki ne morejo spočeti otroka. Pri otroku ena terapija traja od pet do deset minut, pri odraslem pa do ene ure.

Kaj boste občutili ob njegovem dotiku?

"Na moje dotike in bližino se ljudje zelo različno odzivajo. Nekateri čutijo trzljaje, druge vleče v eno ali drugo smer, občutijo vročino, mravljinčenje, nekateri celo bruhajo … Vse, kar se dogaja s telesom, je normalno." Večina, okoli 90 oziroma 95 odstotkov ljudi, se na terapijo odziva pozitivno in je po terapiji dobro razpoložena.

Večini odraslih lahko pomaga do delne ali popolne ozdravitve. Pri otrocih je delež popolnih ozdravitev izrazito višji in znaša kar 95 odstotkov.

Termini z Maksimom Osipovom:

Svetovno znani zdravilec dr. Maksim Osipov gostuje v Ljubljani (Litostrojska ulica 44c):

6. 2. - 19. 2. 2017

Gostovanje v Dobovi, Terme Paradiso:

27. 2. - 5. 3. 2017

Rezervacije na terapije sprejemajo na telefonski številki: 070 344 893.

Ni je bolezni, ki se je ne bi dalo pozdraviti

Bolezen, slabost, gripa, prehlad, bolečina | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Vendar je potrebno najprej odstraniti vzroke in šele nato posledice bolezni, je prepričan Osipov, ki meni,  da ni bolezni, ki se je ne bi dalo pozdraviti ali ublažiti, vendar pa je princip zdravljenja drugačen, kot smo ga vajeni sodobni ljudje.

Za očiščenje telesa je potreben čas, saj tudi bolezen, razen poškodb, ni nastala čez noč. Ničesar ne obljublja na kratek rok in meni, da je zdravje nemogoče povrniti v samo nekaj dneh.

Ne spreglejte