Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
13. 1. 2016,
14.45

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Frutabela zdravstveno zavarovanje

Sreda, 13. 1. 2016, 14.45

6 let, 7 mesecev

Po praznikih poskrbite za svoje zdravje in se nagradite z darili

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Sklenite dopolnilno zdravstveno zavarovanje v okviru spodnje akcije in pridobite brezplačen paket za uživanje.

Če do 31. 3. 2016 sklenete veljavno dopolnilno zdravstveno zavarovanje v okviru te akcije*, vas čaka prijetno presenečenje! Brezplačno lahko koristite dodatne ugodnosti, ki vam pripadajo ob sklenitvi zavarovanja.

V teh mrzlih dneh si privoščite razvajanje in sprostitev v topli termalni vodi. Podarjamo vam namreč celodnevno kopanje v enem od šestih vodnih parkov Sava Hotels & Resorts. Napolnili si boste baterije in po praznikih boste kot prerojeni!

Poleg tega lahko izdatno privarčujete tudi pri zavarovanju svojega avtomobila ali premoženja. S sodelovanjem v naši akciji boste namreč upravičeni do 30 % popusta pri avto in premoženjskem zavarovanju pri želeni zavarovalnici. Odličen prihranek!

Prav posebno sladko presenečenje pa čaka tiste, ki boste s sklenitvijo dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja najbolj pohiteli. Prvim petdesetim namreč podarjamo paket petih frutabel!

Poleg naštetih ugodnosti, ki vam jih podarja Arena Skupina, d.o.o., pa vas bo ob sklenitvi veljavnega dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja* razveselila tudi Vzajemna, d.v.z.

Izbirate lahko med bonom za 25 evrov za Spar in bonom za 35 evrov za trgovino Exteme Vital**. Extreme Vital nudi obilo možnosti za smučarje, kolesarje in adrenalinske navdušence, medtem ko boste v bogati ponudbi trgovin Spar gotovo našli nekaj za družino, prijatelje ali zase.

Ne pozabite tudi, da ima Vzajemna najnižjo osnovno mesečno premijo dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja v Sloveniji (samo 26,79 evra s 3 % popustom)***, v letih 2013 in 2014 pa je kot edina v Sloveniji zavarovalcem vrnila 15 evrov.

* Do odličnih ugodnosti, ki vam pripadajo ob sklenitvi veljavnega dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja, ste upravičeni le, če v obdobju od ... do 29. 2. 2016 izpolnite spletno prijavnico na sklenizavarovanje.si ter ponudbo za sklenitev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja, ki jo boste prejeli na dom v dveh delovnih dneh, v priloženi kuverti podpisano pošljete nazaj najkasneje do 31. 3. 2016. Dopolnilno zdravstveno zavarovanje bo veljavno sklenjeno, če od njega ne boste odstopili v 15 dneh od sklenitve. Vse ugodnosti prejmete v 40 dneh od dneva začetka zavarovanja.

** Bon za Spar dobite v obliki dobroimetja na vašo Spar Plus kartico. Do pripisa dobroimetja Spar ali do bona za Extreme Vital niso upravičeni že obstoječi zavarovanci Vzajemne, ki imajo sklenjeno dopolnilno zdravstveno zavarovanje.

*** 3 % popust pri sklenitvi dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja pripada: pri plačilu premije preko trajnega naloga; ob letnem plačilu premije; pri plačilu premije z odtegljajem od plače; krvodajalcem s potrdilom, da so več, kot 10-krat darovali kri; vojnim veteranom ob predložitvi potrdila.

Ne spreglejte