Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
6. 3. 2017,
7.30

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča MANA

Natisni članek

advertorial MANA športna oblačila vadba fitnes rekreacija

Ponedeljek, 6. 3. 2017, 7.30

2 meseca, 1 teden

Najbolj vroče vadbe te sezone

Vsebino omogoča MANA

Ne samo zato, ker se bližamo poletju, ampak predvsem zato, da naredimo nekaj dobrega zase in za svoje dobro počutje. Pograbite športno torbo, odpravite se v telovadnico in se razmigajte!

MANA | Foto:

Aktivni način življenja bi moral postati pomemben del našega vsakdana. Čeprav boste morda na začetku nekoliko težje zaprli vrata stanovanja in se odpeljali do najbližjega fitnes centra, vam obljubimo, da bo vadba zelo kmalu postala poglavitni del vaše rutine.

Izbirate lahko med številnimi možnostmi, ki vam jih ponuja trg, pomembno je, da poiščete tisto vadbo, ki vam je najbolj pisana na kožo in za katero menite, da boste pri njej najbolj uživali. Mi pa vam bomo olajšali izbiro s seznamom najbolj učinkovitih možnosti za rekreacijo.

Preverite pestro ponudbo v trgovinah MANA in se oblecite za trening s kakovostnimi in funkcionalnimi oblačili. | Foto: Preverite pestro ponudbo v trgovinah MANA in se oblecite za trening s kakovostnimi in funkcionalnimi oblačili. #Vodena vadba z osebnim trenerjem: v dvoje ali sami. Kaj če bi vsaj za začetek, dokler ne dobite pravega zagona, svoje želje in pričakovanja zaupali strokovnjaku? Osebni trener vas bo vodil, napisal načrt treningov in vas spodbujal, da vztrajate pri svoji novi življenjski poti bolj zdravega življenjskega sloga. Ko boste enkrat ujeli pravi ritem, lahko nadaljujete tudi sami.

#Fitnes: fitnes ponuja ogromno možnosti za vadbo. Če želite shujšati ali oblikovati postavo – z utežmi in na različnih napravah. Poskrbite, da boste v pogonu, začrtajte si program in beležite svoj napredek. Družba, glasba in vadba – najboljša kombinacija za uspeh.

#Funkcionalna vadba: poskrbite za statično in dinamično spodbujanje delovanja svojih mišic. Izvajate jo lahko z različnimi rekviziti, kot so ročke, elastike, velike žoge, TRX … Gre za izjemno učinkovito in raznoliko vadbo, pri kateri vam ne bo nikoli dolgčas.

#Intervalni treningi: izberite visokointenzivni intervalni trening, pri katerem boste svoje telo v zelo kratkem času postavili na najvišje obrate. Pri visokointenzivnih treningih boste pokurili zelo veliko kalorij v zelo kratkem času.

#Pilates: za pravilno držo in lepo oblikovano postavo. Pilates je odlična dopolnilna ali samostojna vadba, ki vključuje vaje za moč, raztezanje in dihanje. Je zelo natančna vadba, s katero boste zelo kmalu prišli v pravo harmonijo s svojim telesom.

Na vadbo z otroki? Zakaj pa ne? Naj bo zabavno že od malih nog z MANO!  | Foto: Na vadbo z otroki? Zakaj pa ne? Naj bo zabavno že od malih nog z MANO! Na trening z nasmehom

Trening naj postane pomemben del vašega življenja, nedvomno je to ključni element na poti do bolj zdravega življenjskega sloga.

Da bi se na vsakem treningu počutili sproščeno, je pomembno, da izberete tudi prava oblačila. Takšna, v katerih se boste počutili samozavestno in, zakaj pa ne, tudi modno.

Pri izbiri oblačil za naslednji trening zato bodite pozorni na to, da vam omogočajo:

Optimalno prileganje: naj se prilegajo vašemu telesu tako, da vas ne ovirajo med vadbo.

Udobnost in lahkotnost: izberite lahke materiale, ki ne bodo dražili vaše kože.

Hitro sušenje in zračnost: to je eno temeljih vodil pri izbiri športnih oblačil, saj morate poskrbeti, da bo vaša koža med vadbo lahko dihala in da se bo pot na oblačilih hitro posušil.

Odsevni elementi: pridejo prav predvsem med vadbo zunaj, v temi in ob slabši vidljivosti. Varnost med treningom je ključna.

Preprosto vzdrževanje: da bodo vaša oblačila hitro pripravljena na naslednji trening, je ključno, da so izdelana tako, da jih lahko pogosto perete. V stroj, na sušenje in takoj v ponovno uporabo. Hitro in nadvse preprosto!

Mana | Foto:

Za prav takšna funkcionalna oblačila, s katerimi bo vsak trening zabava zase, so poskrbeli v trgovinah MANA, kjer so pripravili bogat izbor športnih oblačil.

Športna oblačila najdete pod oznako MANACTIVE, odlikujeta jih pa visoka kakovost in pestrost krojev in barv, s katerimi bo vaš trening pravo veselje.

Športni izdelki MANACTIVE so prava izbira pri začrtanem cilju in na poti do nove življenjske preobrazbe – bodite aktivni z MANO!

MANA pa vas vabi tudi k obisku njihove strani na Facebooku, kjer redno skrbijo za sveže modne nasvete.

 

Z MANO boste lažje poskrbeli za bolj zdrav življenjski slog. | Foto: Z MANO boste lažje poskrbeli za bolj zdrav življenjski slog. Deset pravil za zdrav življenjski slog

Ne samo z vadbo – če želite resnično izboljšati svoje počutje, je pomembno, da poskrbite za celovito spremembo življenjskega sloga. Naj vam bodo v pomoč spodnja pravila.

Redna telesna aktivnost: bodite aktivni in izkoristite vsako priložnost, da se malo razgibate. Hodite peš, izogibajte se dvigalom, poskrbite za nekaj minut raztezanja tudi v pisarni.

Ne zanemarjajte spanja: bodite disciplinirani in svojemu telesu privoščite vsaj osem ur spanja na noč.

Jejte več sadja in zelenjave: izogibajte se beli moki, sladkorju in nezdravim maščobam. Prečrtajte hitre prigrizke in sladkarije in jih nadomestite z zdravim krožnikom zelenjave.

Ne preskakujte obrokov: vzemite si čas za uravnotežen obrok – jejte počasi in redno. 

Izogibajte stresnim situacijam: čeprav je to včasih skoraj neizogibno, ampak tudi sami lahko storite veliko, da zmanjšate stres v svojem vsakdanu. Odpravite stvari, ki vas dušijo, poiščite najboljši način za sprostitev svojih misli.

Vzemite si čas samo zase: poskrbite, da boste večkrat uživali v stvareh, ki vas najbolj izpolnjujejo in osrečujejo.

Pojdite na zrak: sodoben način življenja nas prepogosto omejuje v zaprtih prostorih, zato je v vaših rokah, da izkoristite vsako priložnost za zdrav sprehod na svežem zraku. Konci tedna naj bodo rezervirani za raziskovanje v naravi.

Odpravite stare razvade: prenehajte kaditi in izogibajte se alkoholu. Če ste strastni ljubitelj kave, zmanjšajte število kav na eno ali dve skodelici na dan. Namesto kave zaužijte raje skodelico zelenega čaja.

Smejte se: prisilite se, da se boste večkrat smejali. Odženite negativne misli in k življenju pristopite pozitivno.

Ne odlašajte: z načrti, deli in cilji. Bodite ustvarjalni, zagreti in osredotočeni.

Ne spreglejte