Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
18. 9. 2017,
8.07

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča HIT Alpinea

Foto: HIT Alpinea in Thinkstock

Natisni članek

masaža HIT Alpinea wellness nagradna igra Kranjska Gora advertorial

Ponedeljek, 18. 9. 2017, 8.07

2 meseca, 1 teden

Na vsakem koraku poslastica – ena za dušo, ena za telo

Vsebino omogoča HIT Alpinea

Foto: HIT Alpinea in Thinkstock

Prvi jesenski dnevi, ki nam z obilico dežja malce kratijo počutje, so idealna priložnost, da naredimo kratek načrt, kako bomo v prihodnjih mesecih poskrbeli zase.

Hotel Kompas Kranjska Gora | Foto:

Poletni sončni žarki so nas letos poleti kar dobro razvajali, lahko smo veliko pohajkovali, se hladili na sprehodih po gozdovih in v gorskih kotičkih ter se namakali v jezerih.

Zdaj pa je čas za nove začetke in kako lepše začeti novo obdobje, kot z blagodejnim razvajanjem v kranjskogorskih wellness oazah. Tako se bomo dobro pripravili na naporno jesensko obdobje, ki vedno prinaša ogromno obveznosti in novih izzivov.

Nagradna igra je končana. Nagrajenke so:

Janja Bernard Novak

Martina Mrak

Urška Skočir

Jana Najdenov

Čestitamo!

Kako spet poskrbeti za dobro počutje?

Kranjsa Gora HIT Alpinea | Foto:

S katerim tretmajem začeti, če ste si zadali nov cilj v skrbi za dobro počutje? Med najbolj učinkovitimi tretmaji za dobro počutje so limfne drenaže. To je ročna tehnika stimuliranja limfnega žilnega sistema, priporočljiva je pri oteklinah, zlasti rok in nog, razstruplja in krepi imunski sistem in izboljša videz kože. Limfna drenaža je ena osnovnih masažnih tehnik za izboljšanje zdravja in počutja.

S klasičnimi in terapevtskimi drenažami vplivamo na kožo, podkožje, mišice, krvni in limfni obtok, sklepe in živčni sistem ter hormonsko ravnovesje.

Sprostitvene masaže pa sproščajo vse tiste dele telesa, ki so še posebej izpostavljeni stresu (glava, vrat in ramenski obroč, hrbet in stopala). Prispevajo k dobremu počutju in vzbujajo ugodje še dolgo po tretmaju.

Kjer se vsak lahko počuti kot kralj v raju

Kranjsa Gora HIT Alpinea | Foto: Wellness storitve imajo v Kranjski Gori izjemno dolgo tradicijo in veliko veljavo. Če ne veste, kje ponujajo res vrhunsko razvajanje zanjo in zanj, potem je ta kotiček v zgornjesavski dolini prava destinacija.

Na voljo sta dva wellnessa: Wellness Larix v hotelu Ramada Resort Kranjska Gora in Sprostitveni center Kompas v hotelu Kompas.

Občutili boste neskončen mir, ki vas bo spremljal na vsakem koraku, ne glede na to, kam se boste odpravili. Jesen je v Kranjski Gori še posebej vabljiva, saj ni lepšega kot sprehod po dišečem gozdu, potepanje s kolesom po vrhunsko urejenih kolesarskih stezah ali uživanje v bazenih s pogledom na kranjskogorske vršace. Okolica v Kranjski Gori igra posebno vlogo, saj goste privlači že ta veličastna panorama.

Na vsakem koraku poslastica

Kranjsa Gora HIT Alpinea | Foto:

Za začetek šolskega leta priporočamo nekaj izletov, ki jih lahko opravite z mlajšimi šolarji, razveselili pa se jih bodo otroci vse starosti ter vsi odrasli, ki prisegajo na neokrnjeno naravo v objemu gora.

Predlagamo:

Nikomur ne bo dolgčas

kranjska gora | Foto:

Da bo sprostitev res popolna, ima družba HIT Alpinea tri hotele – Hotel Kompas, Ramada Resort Kranjska Gora in Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora.

Bogato hotelsko ponudbo dopolnjuje pester animacijski program, ki bo razveselil predvsem najmlajše goste oziroma njihove starše, da si bodo lahko v tem času privoščili nekaj zase.

Pripravljajo sežig čarovnice, srečanje s Kekcem, pekovske delavnice, vodene sprehode z baklami in s kolesi.

Ne spreglejte