Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
7. 12. 2016,
9.19

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Optical Express

Natisni članek

dioptrija laserska operacija Optical Express advertorial

Sreda, 7. 12. 2016, 9.19

2 meseca, 1 teden

Malo drugačno darilo za božič: kaj ko bi si letos podarili boljši vid?

Vsebino omogoča Optical Express

Kaj ko bi si letos za praznike podarili bolj kakovostno življenje? Preverite noro decembrsko ponudbo in vstopite v novo leto s čisto drugačnim pogledom na svet.

 | Foto:

Laserska operacija oči je prava rešitev za vaše tegobe

V manj kot pol ure se lahko znebite dioptrije. Poseg z laserjem v povprečju namreč traja samo 15 minut, je izjemno učinkovit, neboleč in neinvaziven. Že naslednji dan boste lahko opazili spremembe, svet pa boste videli v čisto novi podobi.

V očesni kliniki Optical Express svojim pacientom ponujajo odstranjevanje dioptrije po dveh vrhunskih in naprednih metodah: LASIK in PRK.

Laserska operacija oči | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Operacija po metodi LASIK

Operacija dioptrije po metodi LASIK je ena od najbolj razširjenih na svetu. Gre za izjemno natančen in uspešen postopek, ki je primeren za paciente z manjšo, srednjo ali visoko dioptrijo. Poseg opravijo pri osebah, ki so starejše od 18 let in pri katerih se dioptrija v zadnjih 12 mesecih ni spremenila za več kot 0,5.

Izvajajo jo s hladnim svetlobnim žarkom laserja excimer in tako nežno spremenijo obliko očesne roženice.

Ena od večjih prednosti te metode je nedvomno tudi hitro okrevanje. Večina pacientov lahko normalno opravlja svoje obveznosti že 48 ur po operaciji. Nekateri pacienti lahko nekaj ur po posegu občutijo manjše draženje, vendar se večina po počitku počuti zelo dobro.

Operacija po metodi PRK

Metodo PRK izvajajo na površini očesa in zahteva malce daljše okrevanje. Površinske metode uporabljajo zelo redko, in sicer le takrat, ko iz kakršnegakoli razloga ne morejo narediti pokrova kot pri metodi LASIK.

Čeprav v medicini stoodstotnih zagotovil ni, je poseg laserskega odstranjevanja dioptrije varen.

Optical Express | Foto:

Več kot dva milijona posegov

Laserske operacije in korekcije vida zaupajte najsodobnejši tehnologiji in vodilnim očesnim kirurgom.

Oftalmologi in kirurgi vodilne evropske skupine v refrakcijski kirurgiji Optical Express, ki ima kliniko tudi v Zagrebu, so opravili že več kot dva milijona uspešnih posegov.

Njihovi kirurgi, ki poskrbijo za odlično medicinsko obravnavo vsakega pacienta, veljajo za vodilne strokovnjake na področju kliničnih dosežkov in tehnik v industriji refrakcijske laserske korekcije vida.

Znebite se očal in zaupajte strokovnjakom iz klinike Optical Express

Izkoristite neverjetno božično ponudbo v kliniki Optical Express. Vsem, ki se boste odločili za lasersko operacijo do 31. 12. 2016, bodo podarili 130 evrov popusta za eno oko, torej kar 260 evrov popusta za operacijo, ki vam bo za vedno spremenila življenje. Dokončno se boste lahko znebili očal ali leč!

Center Optical Express v Zagrebu je del skupine Optical Express, ki je številka ena v Evropi za lasersko korekcijo vida. Vsi centri Optical Express uporabljajo izključno Advanced CustomVue in IntraLase tehnologijo, ki je zaradi svoje preciznosti in hitrosti lasersko korekcijo vida pripeljala na najvišjo točko kakovosti.

Izpolnite obrazec in si zagotovite praznični popust. Termin si lahko rezervirate tudi na 01 5625 450 ali na spletni strani Optical Express. Vsem, ki poseg opravite v navedenem roku, bodo vrnili denar za pregled.

Ne spreglejte