Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
7. 12. 2015,
14.08

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

prazniki prazniki obdarovanje dobro počutje savna masaža bazen darilni bon advertorial

Ponedeljek, 7. 12. 2015, 14.08

2 meseca, 1 teden

Malo drugačno darilo, ki se ga bo razveselili vsak pravi moški

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Podarite svojemu moškemu, prijatelju, bratu ali kolegu nekaj, kar potrebuje vsak pravi moški - malo razvajanja. Če se moški dobro počuti, z veseljem poskrbi tudi za nežnejši spol.

V našem telesu je okrog 640 mišic, ki jim treba posvečati dovolj pozornosti, saj se hitro zgodi, da mišice začnejo zamirati in pojavijo se bolečine. Pravi moški, ki skrbi za svoje telo, se občasno srečuje tudi z bolečinami, poškodbami in izčrpanostjo, zato je dobro, da redno hodi na masaže in v savno ter tako podpre svojo skrb za telo.

Tisti, ki pa niso tako navdušeni športniki in se radi samo občasno malo razvajajo, pa bodo še posebej veseli, če jim bomo podarili malo spodbude – mogoče vstopnice za fitnes, savno, potapljaški tečaj ali pa bolj konkretno masažo, ki bo z zategnjenega hrbta pregnala vse bolečine.

Darilo s pridihom razvajanja in skrbi zase

Podarite nekaj, kar bo vašemu prijatelju, sodelavcu, partnerju ali bratu narisalo nasmeh na ustnicah. Le kdo si ne želi razvajanja pod spretnimi rokami vrhunskih maserjev ali pa dišeče savne po napornem treningu v fitnesu?

Izberite izvirno darilo, ki so ga za vas pripravili v Vodnem mestu Atlantis in v Športnem centru Millenium:

Protibolečinska terapija: sestavljena je iz tradicionalne tajske masaže, ki traja kar 50 minut, refleksne masaže stopal (30 minut) in 15-minutnega obiska infrardeče savne, ki podpre delovanje masaže. Po takšni terapiji boste kot prerojeni zakorakali v nov dan.

Mesečna karta za fitnes: z mesečno karto za fitnes v Športnem centru Millenium lahko vsak dan obiskujete telovadnico in pridno trenirate svoje telo, da se boste v njem dobro počutili. V Športnem centru Millenium imajo nove kardio-naprave in kardio-teater zaslone, na katerih lahko med vadbo spremljate TV-program. Imajo tudi najnovejšo Precorjevo linijo naprav za krepitev mišic.

Paket 10 ali 20 vstopnic: podarite neskončno zabavo v Svetu doživetij, Termalnem templju ali Deželi savn. Lahko podarite tudi luksuzni paket Atlantis Prestige, ki vključuje vadbo z osebnim trenerjem, ayurvedsko nego obraza, azijsko masažo, čokoladno terapijo, penino in še številne druge pozornosti. Vstopnice za savne:po napornem treningu v fitnesu ali na bazenu je nujen obisk savne. Tudi po masažah se prileže malo savnanja, saj boste tako sprostili vse napetosti in iz telesa splaknili vse toksine. V Deželi savn imajo številne različne savne, med bolj "moškimi" je gotovo himalajska terapija http://www.atlantis-vodnomesto.si/sl-si/menu/Dežela-savn/Opisi-terapij.

Potapljaške dogodivščine: v Potapljaškem centru obiskovalci lahko spoznajo atraktivne podvodne športe ter opravijo tudi različne potapljaške licence.

Ne spreglejte