Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
22. 5. 2015,
14.20

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Grancereale piškoti piknik advertorial

Petek, 22. 5. 2015, 14.20

2 meseca, 1 teden

Malo drugačen piknik – brez mesa in packanja

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Lepo vreme vabi na igre in piknik. Najprej partija badmintona ali nogometa, potem pa slastna malica pod krošnjami dreves. Prepustite se in pokazali vam bomo pravi scenarij za nedeljsko popoldne.

Nedeljski pikniki so več kot samo žar in čevapčiči. Ne verjamete? Predstavljamo vam scenarij za malo drugačen in predvsem bolj razburljiv piknik v naravi, kjer imajo glavno besedo sproščena rekreacija in zdravi prigrizki.

Igre za vse okuse in generacije

To je zgodba o pikniku, za katerega ne potrebujete veliko pripomočkov ali kulinaričnih veščin. To je piknik, ki je vedno uspešen.

Preden se lotimo odkrivanja glavnega kulinaričnega zvezdnika, ki bo za vedno spremenil vaše dojemanje družinskih piknikov, preverite, katere dejavnosti so dobile vlogo v scenariju.

Frizbi Igra s frizbijem je spet v modi, potegnite ga iz kleti in tekmujte, kdo ima boljšo tehniko. Igrate se lahko v dvoje ali v skupini.

Zaploskaj in ujemi Postavite se v krog, en tekmovalec se z žogo postavi v sredino. Igra se začne tako, da tekmovalec v sredini nekomu v krogu vrže žogo, ki jo mora ujeti tako, da najprej zaploska. Če mu ne uspe zaploskati in ujeti žoge, sledi kazen: eno roko mora skriti za hrbtom in tako mora ostati, dokler žoge naslednjič ne ujame z eno roko. Če mu tudi v drugo ne uspe, je diskvalificiran.

Iskanje zaklada To je najboljša igra za vse tiste, ki boste piknik imeli v parku. Predmete skrijte na različnih lokacijah v krogu 500 metrov. Imate dve možnosti: lahko narišite zemljevid ali skrivališča fotografirate.

Tekmovanje v vrtenju hulahupa Prebudite otroka v sebi! Uprizorite tekmovanje s hulahupom – kdo ga bo vrtel dlje časa in kdo pozna več tehnik?

Vodna evforija Namesto odbojke ali klasične igre med dvema ognjema se lahko greste igro kdo bo prej moker. Namesto žoge uporabljajte vodni balonček in si ga podajajte. Bolj boste živahni, prej bo vaš nasprotnik moker.

Če vam katera od zgoraj naštetih iger ne ustreza, se lahko še vedno zatečete h klasikam vseh piknikov: nogomet, badminton, odbojka ali balinanje.

Na koncu pa najboljše: zdrava pojedina

Po nekaj različnih živahnih igrah bo v vašem želodcu že pošteno zakrulilo. Napočil je trenutek, da piknik končno ovekovečite tudi s pravim kulinaričnim doživetjem.

Svoje prijatelje in sorodnike boste pogostili s posebnim jedilnikom – brez maščobe in nezdravih ogljikovih hidratov.

Piknik meni: grška solata krekerji z žitaricami Grancereale tunin namaz redkvice

Za poobedek pa: skleda svežih jagod ali češenj, piškoti Grancereale

Doma boste pripravili samo grško solato in tunov namaz, za vse drugo bo poskrbel Grancereale.

Meni je čisto preprost: krekerje Grancereale namažete s tuninim namazom, zraven postrežete grško solato in oprane redkvice. Glavni obrok je lahek, predvsem pa zelo okusen.

Brez sladice seveda ne gre niti na pikniku. Ko začutimo željo po sladkem, so piškoti Grancereale vedno najboljša izbira – ponudba piškotov je raznovrstna in prav za vse okuse. Od polnozrnatih, hrustljavih, s čokolado ali sadjem. Preverite in se posladkajte brez slabe vesti.

Ne spreglejte