Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
5. 2. 2014,
9.32

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

wellness masaža razvajanje

Sreda, 5. 2. 2014, 9.32

6 let, 6 mesecev

Lepotni salon mora biti vaš raj na zemlji

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
V lepotnem salonu se morate počutiti kot v sedmih nebesih in ta občutek mora trajati še dolgo po tem, ko zapustite pravljične prostore dišečega raja.

Pod okriljem sončnega zavetnika in v objemu pozitivne energije vas bodo v Wellness centru Aspara v Šentjurju pri Celju povabili v moderno opremljen fitnes studio, kozmetični salon, na vrhunske masaže, savne ali v solarij. Kozmetika, terapevtske in wellness masaže, aromaterapija, fitnes, skupinske vadbe ter popolno razvajanje v džakuziju in zasebnih savnah so le del njihove ponudbe. V Wellness centru Aspara je zaposlena skupina medicinskih specialistov in terapevtov, ki so v Sloveniji uveljavljeni že vrsto let. Njihove izkušnje in bogato znanje zagotavljajo strokovno ponudbo na posameznem področju.

Sicer pa so v Wellness centru Aspara strokovnjaki na področju oblikovanja telesa, njihova ponudba je obsežna in celovita, saj stranka dobi vse, kar potrebuje, na enem mestu. O tem pričajo tudi številni nasmejani obrazi in zadovoljstvo strank, njihovi uspešni rezultati pa so tudi zaradi tega postali še bolj prepoznavni.

VIP-salon v Wellness centru Aspara je opremljen z džakuzijem ter finsko in turško savno. Finska savna je najbolj pogosta oblika savnanja, prek katerega se krepi imunski sistem. Zelo dobro deluje na celoten gibalni sistem in blaži stres. V turški savni oz. parni kopeli pa se zaradi visoke vlažnosti potenje še pospeši, zaradi česar se iz telesa pospešeno izločajo strupene snovi. Poleg razstrupljanja telesa se vzpostavi tudi splošno boljše delovanje kože, kar blagodejno vpliva na celotni organizem in počutje. Pri savnanju je zelo pomembno tudi pitje dodatne tekočine, zato vam bodo v Wellness centru Aspara postregli le naravno pridelane čaje, ki jih izdeluje zeliščna kmetija Kalan. Po končanem savnanju se boste v miru sproščali tudi v džakuziju in na masažnem stolu, kar bo le še popestrilo vaše VIP-doživetje.

Pred kratkim so odprli tudi storitev Hair Clinic Slovenia. Vrhunski kirurg z dolgoletno prakso pri presajanju las dr. Tsounis Fotis vam bo povrnil samozaupanje in kirurško odpravil vse tegobe, ki so posledica izgube las.

Valentinovo VIP-doživetje za dva

Ob prihajajočem valentinovem vas bodo popeljali v prostor za VIP-doživetje za dva, kjer vas bodo razvajali v dišeči kopeli, ponudili vam bodo savnanje v finski in turški savni, nazdravili boste z vrhunsko penino in se posladkali s čokoladnim presenečenjem. Nato boste ob prijetnem vzdušju in glasbi svoje razvajanje nadaljevali na masažnih stolih, na katerih se bo vaše telo sprostilo, misli pa uravnovesile.

Valentinovo VIP-doživetje traja 120 minut, vključuje pa zakup savne in džakuzija za dve osebi, ponudijo vam penino, čaj, vodo, sadje in čokoladno presenečenje ter 30-minutno masažo na masažnih stolih za oba.

Vsebino omogoča Wellness center Aspara

Ne spreglejte