Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
26. 6. 2017,
7.00

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča Vivano

Foto: Vivano

Natisni članek

advertorial Vivano bolečine v križu zdravilec bioenergetik

Ponedeljek, 26. 6. 2017, 7.00

2 meseca

Kako se za vedno znebiti bolečin v križu in hrbtenici?

Vsebino omogoča Vivano

Foto: Vivano

Vas pestijo bolečine v križu in hrbtenici? Ste poskusili že večino možnosti za odpravo bolečin, od redne telovadbe do različnih pripomočkov in mazil, težave pa so še vedno tu? Poskusite še eno od možnosti, ki je do zdaj niste.

bolečine v hrbrtenici | Foto:

V prihajajočih mesecih bo v Ljubljani gostoval znani ruski zdravilec Maksim Osipov, ki velja za enega od desetih najbolj priznanih zdravilcev na svetu. Z njegovo metodo zdravljenja so svoje težave odpravili že številni. Če se tudi vi spopadate s težavami, kot so stalne in neznosne bolečine v križu, hrbtenici ali vratu, obiščite eno od njegovih seans in se prepričajte o učinkovitosti te metode zdravljenja.

V čem je ključ do boljšega počutja?

bolečine v hrbrtenici | Foto: Maksim Osipov pri svojih pacientih takoj prepozna bolezenske simptome in vzroke za nastanek obolenj. S svojim načinom zdravljenja vpliva na pretok energij v telesu. Samo energija, ki po telesu teče brez ovir, vas lahko pripelje do boljšega zdravja in dobrega počutja. V prvem koraku zdravljenja je treba očistiti energetske povezave in stabilizirati neravnovesje energije v vašem telesu. Osipov med terapijo z zdravljenjem vpliva na vaš imunski sistem in na delovanje žlez z notranjim izločanjem.

bolečine v hrbrtenici | Foto:

Odstranitev blokad v telesu pri pacientih izzove različne reakcije: "Na moje dotike in bližino se ljudje odzivajo zelo različno. Nekateri se tresejo, drugi padejo v jok ali smeh. Pogosto se posamezniki začnejo s telesom nagibati v določeno smer, lahko občutijo vročico ali mravljinčenje po vsem telesu. Vse, kar se med terapijo dogaja s telesom, so povsem običajni odzivi, ki kažejo na to, da terapija deluje," pravi Osipov. Vendar pa se večina, kar od 90 do 95 odstotkov ljudi, na terapijo odzove povsem pozitivno, brez neprijetnih stranskih učinkov. Ključ do hitrega okrevanja in ozdravljenja sta zaupanje v ta način zdravljenja in pripravljenost bolnika za uvajanje sprememb.

Zakaj je zdravljenje Osipova tako uspešno?

Maksim Osipov | Foto: Maksim Osipov ima naravno sposobnost zdravljenja. Dokaz njegovih uspehov je vedno večje število ljudi, ki ga obiščejo zaradi raznovrstnih težav, kot so glavoboli, migrene, anksioznost, hormonske motnje, alergije ter kronične bolečine, bolečine v hrbtu in križu. S kontaktno masažo hrbtenice in masažo brez kontakta dosega zavidanje vredne rezultate. Z brezkontaktno masažo in masažo hrbtenice uravnava energetske tokove v telesu, stabilizira neravnovesje energij v telesu ter tako ponovno vzpostavlja pretok energij po meridianih, predvsem na mestih, kjer je energija zastala ali bila slabo pretočna.

Pri odpravljanju težav, kot so bolečine v hrbtenici in križu, za naravnavanje kosti uporablja kontaktno masažo. Tako doseže, da se ljudje lažje gibljejo in so bolj sproščeni. Tovrstne tehnike masaže se je naučil med študijem in ji dodal svoje prijeme, s katerimi pri pacientu pripomore k hitrejšemu okrevanju po najpogostejših poškodbah, kot so poškodba lumbalnega dela hrbtenice, vratu, kolena in komolcev. Z unikatno terapevtsko masažo blaži številne težave in lajša bolečine v hrbtenici, pri ukleščenem živcu ali premaknjenem vretencu. "Hrbtenica je ključnega pomena za dobro počutje. Vsakršne blokade v predelu hrbtenice zaustavljajo tudi pretok krvi po vsem telesu, zato je še kako pomembno, da je ta del telesa zdrav," poudarja Osipov.

bolečine v hrbrtenici | Foto:

Kako si lahko pomagate sami?

Pri lajšanju težav ter odpravljanju bolečin v križu in hrbtenici lahko veliko storite tudi sami. Kako se znebiti slabih razvad in stresnega načina življenja ter v svoje življenje vpeljati pozitivne spremembe? Maksim Osipov vam bo postregel s koristnimi nasveti in vas naučil nekaj tehnik samozdravljenja. Večini lahko pomaga do popolne ali delne ozdravitve, vendar pa ugotavlja, da ni vsak pripravljen na zdravljenje. Sam vam bo na terapiji takoj povedal, ali vam pri vaših težavah lahko pomaga ali ne.

 

bolečine v hrbrtenici | Foto:

Maksim Osipov | Foto:

Preverite termine in se prijavite na terapijo:

Ljubljana (Litostrojska ulica 44c)
3.–16. julija 2017

Rezervacije na terapije sprejemajo na telefonski številki: 070 344 893.

Več o ruskem zdravilcu Maksimu Osipovu lahko preberete tukaj.

 

 

Ne spreglejte