Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
14. 11. 2016,
8.00

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Philips

Foto: Philips

Natisni članek

advertorial zobje zobna ščetka Sonicare Philips

Ponedeljek, 14. 11. 2016, 8.00

2 meseca, 1 teden

Kako lahko v dveh minutah opravimo toliko kot v enem mesecu?

Vsebino omogoča Philips

Foto: Philips

Zdravje naših zob in dlesni vpliva na kakovost življenja, zato je pomembno, da za zobe in ustno votlino skrbimo redno, pravilno in predvsem s kakovostnimi pripomočki.

Philips Sonicar DiamondClean električna zobna ščetka | Foto: Philips Foto: Philips

Kje najraje živijo bakterije in česa res ne marajo?

Največ bakterij je v ustni votlini v medzobnih prostorih, ki predstavljajo skoraj polovico vseh zobnih površin. Medzobni prostori so tako skrivni kotički, kjer se zaradi nezadostne higiene zob in nepravilne prehrane začenjajo naše težave z zdravjem zob.

Bakterije, ki se hranijo z ogljikovimi hidrati, predvsem z enostavnimi sladkorji, zaradi posebne kisline, ki jo izločajo, povzročajo, da se zobna sklenina počasi razkraja in se začenja kislinska erozija zobne sklenine. Zaradi razkrajanja zaščitnih mineralov na površini zob se začne razvijati zobna gniloba.

Philips Sonicar DiamondClean električna zobna ščetka | Foto: Philips Foto: Philips

Trda ali mehka? Električna!

Z mehko zobno ščetko bomo lažje in učinkoviteje odstranili zobne obloge. Pretrda ščetka namreč lahko poškoduje sklenino in dlesni. Pozorni bodimo tudi na ustrezno velikost ščetke, ki mora dobro očistiti tudi težje dostopne predele.

Zobno ščetko redno menjajmo, saj sicer kljub pogostemu umivanju zob s ščetko, polno bakterij, ne naredimo kaj dosti za zdravje zob.

Philips Sonicar DiamondClean električna zobna ščetka | Foto: Philips Foto: Philips

Zaradi izjemne učinkovitosti vedno več ljudi prisega na čiščenje zob z električno zobno ščetko, ki lahko odstrani kar sto odstotkov več madežev na zobeh in - prav ob vsakem ščetkanju - celo sedemkrat več oblog kot ročna zobna ščetka.

Zdrav in bleščeč nasmeh je naš najlepši stilski izraz, zato naj postane vrhunska električna zobna ščetka naše vsakodnevno razkošje, s katerim bomo končno lahko zasijali z diamantno bleščečim nasmehom.

Philips Sonicar DiamondClean električna zobna ščetka | Foto: Philips Foto: Philips Ščetka Sonicare DiamondClean je idealna za novodobni življenjski slog, saj je v priročni potovalni torbici varno shranjena tudi med potjo, hkrati pa jo prek nje lahko celo polnimo, in sicer kar prek USB-priključka. Ščetka z enim polnjenjem zdrži okoli tri tedne.

Philips Sonicar DiamondClean električna zobna ščetka | Foto: Philips Foto: Philips

Kako deluje tehnologija Sonicare?

Tehnologija za čiščenje ustne votline se stalno razvija. Tako smo z razvojem električnih zobnih ščetk vedno bližje temu, da bo domača skrb za zobe dosegla raven zobozdravstvene oskrbe.

Philips, ki s svojimi inovativnimi električnimi zobnimi ščetkami Sonicare že leta velja za prvaka v skrbi za ustno higieno, postavlja nov mejnik v zagotavljanju zdravih zob in sijočega nasmeha. Edinstvena čistilna tehnologija električne zobne ščetke Sonicare zmanjša dovzetnost za zobno gnilobo in bolezni dlesni.

Philipsove električne zobne ščetke Sonicare DiamondClean z edinstveno sonično tehnologijo dokazano skrbijo za zdrave zobe in dlesni ter zagotavljajo izjemno svež občutek čistosti.

Inovativna sonična tehnologija namreč zagotavlja izjemne učinke pri rednem ščetkanju zob, zato med zobnimi strokovnjaki po vsem svetu velja za najbolj priporočeno.

Philips Sonicar DiamondClean električna zobna ščetka | Foto: Philips Foto: Philips

Prvič zares čisti zobje

Prednost električnih ščetk Philips Sonicare DiamondClean je v izjemno učinkovitem delovanju, ki ustno votlino temeljito očisti tudi na težje dostopnih mestih. Ščetka namreč z 62 tisoč potezami na minuto zobno pasto spreminja v s kisikom bogato peno in jo z močnim tokom usmerja v prostore med in za zobmi ter ob robove dlesni, kjer je največ bakterij. Doseg ščetke je od štiri do pet milimetrov v premikih naprej in nazaj. Z običajno ročno ščetko je mogoče opraviti le 300 gibov na minuto, kar pomeni, da je dvominutno ščetkanje s Sonicare DiamondClean enakovredno približno enomesečnemu čiščenju z običajno zobno ščetko.

S sonično tehnologijo ščetka nežno, a hkrati učinkovito čisti zobe in dlesni, zaradi soničnih gibov ščetkanja, ki ustvarijo nežne mikromehurčke, pa je občutek po uporabi izjemno svež in čist – kot da bi si šele zdaj prvič zares dobro umili zobe.

Osebni slog lahko izrazite s sijočim nasmehom

Philipsova električna zobna ščetka Sonicare DiamondClean je prejela prestižno dizajnersko nagrado Red Dot v kategorijah "best of the best" in "highest design quality" (najboljša med najboljšimi in najvišja kakovost oblikovanja).

Dva tedna za boljše zdravje dlesni

Električna zobna ščetka Philips Sonicare DiamondClean, ki ima ščetine v obliki diamanta za učinkovito in nežno odstranjevanje oblog, zagotavlja optimalno čiščenje med zobmi in ob dlesnih, kjer je največ bakterij v ustni votlini. Uporaba te ščetke lahko v samo dveh tednih izboljša zdravje dlesni. Zobe pobeli več kot dvakrat bolje kot običajna zobna ščetka – že v enem tednu odstrani obloge kave, čaja, rdečega vina, cigaret in tobaka.

Uporaba ščetke Philips Sonicare:

Ne spreglejte