Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Sobota,
31. 3. 2018,
13.30

Osveženo pred

6 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,78

2

Natisni članek

Instagram zadnjica Anna Victoria

Sobota, 31. 3. 2018, 13.30

6 let

Instagram zadnjica proti zadnjici v resničnem življenju #foto

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,78

2

Anna Victoria | Foto Instagram

Foto: Instagram

Osebna trenerka in Instagram zvezdnica Anna Victoria je znana po tem, da svojim sledilcem rada pokaže realno sliko svojega telesa in vse nesamozavestne dame potolaži, da popolna telesa ne obstajajo. Tokrat je pod drobnogled vzela zadnjico.

Po tem, ko je že večkrat nesramežljivo pokazala, kako je lahko videti njen trebušček, ko se usede in sprosti, je zdaj Anna Victoria pokazala še razliko med zadnjico v resničnem življenju in zadnjico, ki jo večinoma videvamo na družbenih omrežjih, a še pogosteje na Instagramu.

Ponovno je dokazala, da glavno vlogo igrata zorni kot in poza, včasih pa tudi svetloba.

"Ti zorni koti, vam povem ..." je začela in objavo najprej pospremila z zapisom, kako je bila nekoč nesamozavestna glede svoje zadnjice in jo je skušala zakrivati, nato pa nadaljevala: "Veliko zadnjic, ki jih vidite na fotografijah na Instagramu, je napetih in potisnjenih ven do te mere, da kar boli. Poleg tega hlače z visokim pasom, ki poudarijo ozek pas, samo še poudarijo zadnjico in jo navidez dvignejo."

Trend izbočene zadnjice: nikar ne sledite temu zgledu!

 

🤷‍♀️ Those angles, I tell ya... 😂🍑 The one thing I was most insecure about growing up was my booty. I’ve always been smaller on bottom and I would try to wear long shirts to cover it. One thing I’ve loved about fitness is the ability to sculpt your body in various ways BUT there’s only so much muscle you can build on your butt AND you need to flex it to really show it off 😝💪 . A lot of the booty pics you see on Instagram are flexed, pushed out, back arched so much it actually hurts...plus high waisted pants that accentuate a small waist and lift the booty too...there are so many ways to make it look 10x bigger on insta than in real life, and I do it too!! I love posing and admiring the “Instagram booty” but that’s not my real booty. And I’m okay with that. . Over time, I’ve gotten several comments about my lack of a butt, even recently when I actually am so proud of my hard work. It may not look like what someone else would consider an ideal booty, but it’s mine!! Not theirs. And I’ve had to work hard to love it and to shape it and to love it no matter the shape or size. People are always going to have opinions on your body. Do they hurt sometimes? Yes. But a wise woman once said, “You could be the ripest, juiciest peach in the world and there will still be someone who hates peaches”. And in this case, I LITERALLY mean peaches 🍑🍑😂😂 #bodylove #realstagram #angles (pants are Lorna Jane! :)) . Try @bodyloveapp FREE for 7-days! 💕 www.annavictoria.com/bodyloveapp

A post shared by Anna Victoria (@annavictoria) on

Na Instagramu je zelooo veliko načinov, kako bo videti desetkrat večja kot v resničnem življenju. Tudi sama to počnem! Obožujem poziranje in občudovanje zadnjic na Instagramu, a moja ritka ni videti tako. In to se mi zdi čisto ok.

Ob tem je dodala, da je prejela veliko komentarjev na to, da ima premajhno zadnjico, a da je dojemanje idealne zadnjice odvisno od vsakega posameznika. "Ljudje bodo vedno imeli mnenje o tvojem telesu. So ta mnenja boleča? Včasih. A neka pametna ženska je nekoč dejala: 'Lahko je najbolj zrela in sočna breskvica na svetu, a se bo kljub temu vedno našel nekdo, ki sovraži breskve.' In v tem primeru je to dobesedno res."

Anna Victoria ima na Instgramu več kot 1,3 milijona sledilcev in je ena od vodilnih zvezdnic v fit industriji.


Preberite še:


Ne spreglejte