Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Sreda,
20. 3. 2019,
15.53

Osveženo pred

5 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,30

Natisni članek

trening The Biggest Loser Slovenija Indira Ekić Petra Pintarič

Sreda, 20. 3. 2019, 15.53

5 let, 1 mesec

Indira je Petro spravila na mariborsko Kalvarijo: Izmučila sem jo do konca #video

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,30
Petra Pintarič, Indira Ekić | Petra in Indira sta šli šprintat na Kalvarijo, nato pa sta delali še vojaške poskoke. | Foto Osebni arhiv

Petra in Indira sta šli šprintat na Kalvarijo, nato pa sta delali še vojaške poskoke.

Foto: Osebni arhiv

Tekmovalci šova The Biggest Loser Slovenija so v soboto izločili Petro Pintarič, saj menijo, da lahko svoj cilj doseže sama in zunaj šova. Petra ni dolgo počivala in se je z Indiro lotila zanimivega treninga.

Petra Pintarič je v tretji sezoni šova The Biggest Loser Slovenija (TBLS) preživela le 13 dni, nato pa so jo tekmovalci izločili. Prepričani so namreč, da lahko uspešno hujša tudi zunaj, hkrati pa jo bolj kot odvečni kilogrami bremeni preveliko oprsje.

A 24-letna Ptujčanka ni bila presenečena nad njihovo odločitvijo in je šov zapustila z dvignjeno glavo in osredotočena na svoj cilj.

The Biggest Loser Slovenija
Planet TV Tekmovalci izločili Petro: hujša lahko tudi zunaj #video

Po Kalvariji še na en trening

Kmalu po odhodu je združila moči z Indiro Ekić, tekmovalko prve sezone TBLS, ki je tudi njena velika vzornica. Indira ji je z veseljem priskočila na pomoč, saj vidi, da je Petra zelo motivirana, za prvi trening pa ji ni prav nič prizanašala in jo je peljala na slavne mariborske stopnice.

"Šli sva šprintat na Kalvarijo, Petra pa se je vmes ustavila trikrat, saj sva morali paziti, da se ne ubije, dobesedno (smeh). Potem sva šli nazaj dol, kjer sva delali še vojaške poskoke, Petra pa je rekla, da gre zvečer še na en trening!"

Na treningu sem jo izmučila do konca, še dihati ni mogla. Vse, kar je lahko rekla, je bilo: 'To je pa še hujše od Natašinega treninga' (smeh).

Indira: "Prijaznost za šov ni dobra"

Indira je med šovom in po pogovoru s Petro videla, da ji odločenosti res ne manjka, da pa je njena prijaznost tista, zaradi katere je morda prehitro zapustila šov.

"Petra je zelo motivirana in zelo prijazna. Jaz sem recimo zelo zagrizena, in ko si nekaj zadam, mi to uspe, tudi če to pomeni, da moram koga vreči s te poti (smeh). Petra pa ni takšna, sebe da na zadnje mesto in daje drugim prednost.

Za šov je to zelo slabo, za šov moraš biti zelo tekmovalen, zato je ona tudi morala ven. Pa tudi kilograme slabše izgublja, ker jih ima manj.

The Biggest Loser Slovenija
Planet TV Petra: Najtežje mi je bilo, ko sem prvič poskusila brokoli #intervju #video

Petra bo največjo preobrazbo doživela zunaj šova, saj jo čaka zmanjšanje prsi. | Foto: Petra bo največjo preobrazbo doživela zunaj šova, saj jo čaka zmanjšanje prsi.

Vendar pa je tudi Indira, tako kot tekmovalci, prepričana, da ji bo uspelo tudi zunaj šova, še najbolj pa bo k njeni preobrazbi pripomoglo zmanjšanje prsi, česar si želi že dolgo časa.

Petra je pri estetski kirurginji že opravila prvi posvet za zmanjšanje prsi ali redukcijsko mamoplastiko. Kako je šlo in kdaj jo čaka operacija, preverite v naslednjih dneh, saj jo bomo spremljali na poti do nove podobe.

Preverite tudi:

Beba Ščap Kalvarija
Sportal Štajerka po 24 urah #Kalvarije: Presegla sem toliko svojih meja kot še nikoli #video
Ne spreglejte