Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
31. 5. 2017,
7.00

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča HIT Aplinea

Foto: HIT Alpinea in Thinkstock

Natisni članek

advertorial nagradna igra wellness HIT Alpinea Kranjska Gora

Sreda, 31. 5. 2017, 7.00

2 meseca

Pred poletjem k specialistom za razvajanje

Vsebino omogoča HIT Aplinea

Foto: HIT Alpinea in Thinkstock

Ste že popolnoma pripravljene na poletje? Pred sproščenim uživanjem v vročih dneh si je treba vzeti nekaj časa zase. S sodelovanjem v nagradni igri lahko prejmete darilni bon za wellness tretma v Kranjski Gori.

masaža spa sproščanje kozmetika nega ženska lepota | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Pojdimo kar po vrsti. Kakšna so vaša pričakovanja? Bi rade pred poletjem zasijale v svoji najlepši luči? Bolj boste zadovoljne s svojim videzom, več samozavesti boste izžarevale. Sicer ni vse v videzu, saj vemo, da gre bolj za počutje, ki vpliva na vse drugo, kajne?

Po svežo energijo v pravljično okolje

masaža spa bazen narava lepota | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Po sproščujočem tretmaju v wellness centru se boste počutile kot prerojene, kakšna gubica bo kar zbledela, predvsem pa bo sproščanje pomagalo odpraviti nekaj posledic vsakdanjega stresa, ki se mu ne moremo več izogniti.

Če pa boste odšli na wellness tretma v kraj, ki že sam po sebi na nas vpliva blagodejno, bo učinek še toliko večji. Kranjska Gora izžareva neverjetno veliko pozitivne energije, alpski zrak in spektakularni razgledi vas bodo ovili v pravljično počutje, ki ga bodo specialisti za razvajanje še dodatno podkrepili.

Najprej naredite seznam želja

ženska bazen sproščanje lepota poletje | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Potrebe in želje posameznic glede videza in počutja so zelo različne. Moški seveda niso izvzeti, tudi oni potrebujejo malce nege in takoj bodo pripravljeni na nove izzive. Že imate svoj seznam želja, kaj si boste letos privoščile?

Pedikura je obvezen lepotni ritual pred vsako poletno sezono. Kako pa bi drugače lahko paradirale v prelepih sandalih? Tudi roke je treba s popolno manikiro pripraviti na poletno sonce in nakit. Po dolgih zimskih mesecih je koža lačna izdatne nege, zato ji privoščite razne pilinge, vlažilne in čokoladne tretmaje ter negovalne serume, da bo dobro nahranjena in pripravljena na sončne žarke.

Tretmaji za telesno in duševno ravnovesje

nega lepota kozmetika ženska noge | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Za piko na i poskrbite s temeljito depilacijo. Kdo si ne želi kot svile gladke kože? Včasih je prav to dovolj, da zasijete kot prava diva.

Med izjemno učinkovitimi lepotnimi tretmaji, ki so veliko več kot lepotni, so masaže in limfne drenaže, ki poskrbijo za celotno regeneracijo organizma.

Kakovostna in posamezniku prilagojena masaža je za sodobnega človeka, ki se premalo giblje ali pa mu aktivnosti povzročajo težave, več kot obvezna terapija, ki bi morala biti redna. Z masažo vplivamo na kožo, podkožje, mišice, krvni in limfni obtok, sklepe in živčni sistem, hormonsko ravnovesje. Učinki pa so telesne in duševne narave. Že nekajurno razvajanje nas razbremeni stresa.

Limfna drenaža je ročna tehnika stimuliranja limfnega žilnega sistema, priporočljiva pri oteklinah zlasti rok in nog, razstruplja in krepi imunski sistem ter izboljša videz kože.

V sprostitvenem centru Kompas (hotel Kompas) in Wellness centru Vita ter Savnah Aqua Larix v hotelu Ramada Resort Kranjska Gora boste našli celo paleto storitev, ki jih bodo povsem prilagodili vašim potrebam in željam.

Elitna destinacija za prav vse okuse

Kranjska gora Hit Alpinea | Foto:

Kranjska Gora je vrhunska destinacija za ljubitelje aktivnosti v naravi in sproščanja v pestri ponudbi wellness centrov.

Z osupljivo gorsko panoramo in zelenimi gozdovi je odlično izhodišče za različne športne aktivnosti in sprostitev v vrhunskih hotelih.

Ena od najelitnejših turističnih destinacij pri nas ponuja sprostitev in oddih za prav vsakega gosta. Hoteli v Kranjski Gori slovijo kot imenitna destinacija tudi za najzahtevnejše goste, ki se želijo razvajati v ledeniškem wellnessu, različnih savnah in kozmetičnih salonih. Da se bodo gostje v Kranjski Gori počutili še bolje, so prenovili hotelske sobe v Ramada Resort hotelu Kranjska Gora, zdaj pa jih prenavljajo še v hotelu Kompas.

Dogodki v Kranjski Gori, ki jih ne smete zamuditi:

Od toplih iglavcev do čistega zlata

vrtnica lepota eterično olje | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Tudi če potrebujete le nekaj za splošno sprostitev, boste presenečeni nad številnimi izvirnimi sprostitvenimi masažami v kranjskogorskih wellness salonih. Preizkusite lahko masažo s toplim oljem iglavcev in sivke ali pa masažo s šipkovim oljem in čistim zlatom, gozdnim medom ali različnimi drugimi zeliščnimi oblogami.

Sprostitvene masaže sproščajo vse tiste dele telesa, ki so še posebej izpostavljeni stresu (glava, vrat in ramenski obroč, hrbet in stopala). spodbujajo dobro počutje in vzbujajo ugodje še dolgo po tretmaju.


Wellness storitve po meri kranjskogorske narave:

  • Vita center Larix: masaže, nega obraza in telesa.
  • Sprostitveni center Kompas: bazen in ločen otroški bazen s toboganom, masažni bazen, solariji, savne, turška parna kopel, masaže, soba za počitek in zunanja terasa.

Več informacij poiščite na spletni strani www.hit-alpinea.si ali pokličite brezplačno telefonsko številko 080 88 30.

Wellnes center Vita: 04 588 45 00
Sprostitveni center Kompas: 04 589 20 86

masaža kranjska gora | Foto: Nagradna igra je končana.

 

Ne spreglejte