Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Četrtek,
26. 5. 2016,
20.52

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,68

Natisni članek

motivacija Instagram fitnes fit Anna Victoria

Četrtek, 26. 5. 2016, 20.52

6 let, 7 mesecev

Fotografija zvezde fitnesa, ki si je prislužila na desettisoče všečkov

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,68

Foto: Instagram

Zvezdnica Instagrama in ikona fitnesa je spet dvignila prah z objavo svojega trebuščka.

Anna Victoria, ikona fitnesa, osebna trenerka in avtorica 12-tedenskega načrta z naslovom Fit Body Guides, ki ji na spletu sledi skoraj milijon športnih navdušenk, je pred nekaj dnevi spet presenetila z objavo svojega trebuščka.

Bistvo? Hotela je pokazati, koliko se lahko spremeni v enem dnevu in kako je trebuh videti z različnih zornih kotov. Levo fotografijo je posnela pred svojim poročnim dnem, 14. maja, desno pa dan pozneje, na svoj poročni dan. Ob objavi, ki si je prislužila že več kot 61 tisoč všečkov, je zapisala: "Nekdo mi je pred kratkim rekel, da ima vsak dober in slab zorni kot. Zakaj torej pustimo, da slabi toliko bolj vplivajo na nas kot dobri? Če se tako radi osredotočate na to, kako slabo ste videti, se pozneje enako močno osredotočajte tudi na svoje dobre strani in dobre zorne kote!"

Nekatere je s to objavo spodbudila in motivirala, mnogi pa v tem vidijo samohvalo in vse drugo kot pozitivno sporočilo.

 | Foto: Instagram/Getty Images Foto: Instagram/Getty Images

There are two reasons I want to share this with you ladies: one reason is because I want you to know having skin fold over on your stomach when you sit or to have "rolls" is not anything to hate or be ashamed of. The other reason is because while I say this, there have been times where if I ever found myself in front of a mirror where I am sitting and I see my stomach, I automatically think "ew!" because this is what society has conditioned me to think. Your stomach does not have to be perfectly flat to be healthy, your stomach does not have to be perfectly flat for you to love yourself, and your stomach does not have to be perfectly flat to be confident and beautiful and an all around amazing person. As a society, we shouldn't let physical characteristics set the standard for whether we deserve to love ourselves or not. Everyone deserves to love themselves, however I know that's easier said than done. What's amazing to me and what I have witnessed with the fbg girls is most of the time they start learning to love themselves more on their journey not because of the physical changes, but because of the mental and emotional changes that come from dedicating yourself, pushing yourself, and seeing just how strong you really are. (what we call "non-physical progress" and is just as, if not more important than physical progress). That type of strength and beauty can only be seen and felt from within. 💪💗 #fbggirls www.annavictoria.com/guides

A photo posted by Anna Victoria (@annavictoria) on

To pa ni prva tovrstna objava, ki jo je s svojimi sledilci delila Anna Victoria. Januarja je objavila fotografijo, s katero je hotela pokazati, da imajo tudi fit ljudje "kožne šlaufke" in da je to povsem normalno. Zapisala je, da popolnoma ploski trebušček brez grama maščobe ni pogoj za to, da se počutite samozavestno in čudovito v svoji koži. "Vsak si zasluži, da se ima rad, a vem, da je to težje storiti kot reči," je zapisala. Dodala je, da je na poti do zdravega življenja najlepše to, da si postajaš bolj všeč, ne toliko zaradi fizičnih sprememb, ampak predvsem zaradi psihičnih sprememb in bolj pozitivnega odnosa do življenja.

Ob tem so se pojavili komentarji, da je "suhica", ki ne more govoriti o "šlaufkih", ker jih pač nima, in da je to samo koža, ne maščoba. Anna sicer v objavi govori o koži, ne maščobi.

Kaj menite, so objave Anne Victorie spodbudne ali ne?

Ne spreglejte