Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
8. 11. 2017,
8.21

Osveženo pred

1 teden, 1 dan

Oglasno sporočilo

Natisni članek

aloe vera napitek stres zdravje PR članek

Sreda, 8. 11. 2017, 8.21

1 teden, 1 dan

Eliksir zdravja – od brazilskih prostranstev do slovenskih domov

Oglasno sporočilo

Stres, izgorelost, vnetja, izčrpanost, izpuščaji in ekcemi, razdražena prebava, kronična utrujenost, anksioznost in oslabljen imunski sistem so le nekatera od (pred)bolezenskih stanj, ki so zaradi sodobnega življenjskega sloga postala stalen spremljevalec večine ljudi.

Ob kroničnih bolečinah in tegobah smo dandanes prepogosto navajeni zamahniti z roko, stisniti zobe in "čakati na boljše čase". S tovrstno pasivnostjo, s katero pravzaprav ne privarčujemo toliko časa in energije, ampak si predvsem odrekamo zdravje, pa lahko dolgoročno odpremo vrata resnejšim in nevarnejšim obolenjem. Ob naraščajočem seznamu težav, ki se v vrtincu stresnega, modernega tempa hitro nabirajo in odpirajo pot novim boleznim, postaja preventivno ukrepanje tako rekoč predpogoj za zdravo življenje vsakega posameznika.

Bolje preventiva kot kurativa

Snovi, ki jih vnašamo v telo, so pri vprašanjih počutja in zdravja ključnega pomena. Poleg poudarka na zdravi prehrani in gibanju pa se prava znanstvena revolucija trenutno dogaja na področju zdravilnih vsebnosti rastlin. Presenetljivo, a medicina in nutricionistika se v zadnjih letih vračata na poti, ki jih je človeška iznajdljivost razsvetlila že v preteklosti, včasih celo pred tisočletji.

Rastlina, ki že nekaj časa zbuja veliko strokovne kot tudi laične pozornosti, je gotovo aloe vera, ki je javnosti že dalj časa znana v obliki raznličnih komercialnih produktov, predvsem krem za lajšanje kožnih obolenj, tudi gela in pijač, ki pomagajo pri prebavi in čiščenju organizma. Kljub znanim prednostim aloe vere pa je začuda le malokdo že slišal za njeno neprimerljivo bolj bogato sestrično Aloe arborescens, ki je postala v zadnjih nekaj letih v farmacevtskih podjetjih prava senzacija zlasti zaradi obetavnih rezultatov, ki jih je rastlina prikazala ob zdravljenju nekaterih rakavih obolenj, tudi eksternih ran in poškodb.

Aloe arborescens je pravi čudež narave

Aloe arborescens primerjavi z aloe vero vsebuje skoraj trikrat več zdravilnih substanc, kar je v svetu nutricionistike edinstveno. Precej fascinantno je dejstvo, da je neverjetno moč aloe arborescens že pred medicinskim očesom odkril znameniti brazilski pater Romano Zago, ki je njen potencial opisal v knjigi Raka lahko ozdravimo, v kateri je pacientom ob zdravljenju s postopki sodobne medicine strogo zapovedal tudi kuro z napitkom iz te rastline. Še bolj zanimiv je podatek, da je Pater Zago na neprecenljivo védenje o uporabi "čudežne" rastline naletel daleč stran od raziskovalnih laboratorijev, in sicer pri "preprostem" ljudstvu, ki je recept prenašalo iz generacije v generacijo. Pater Zago je aloo arboresens zmešal z medom in iz nje za lažje uživanje sintetiziral napitek, primeren za vsakdanje pitje. Redne uporabe pijače pa ni priporočil samo hudo obolelim, temveč vsem, ki so hoteli izboljšali svoje zdravje in počutje.

Aloa arborescens, ki naj bi jo v zdravilne namene gojili že v starem Egiptu, je tako z brazilskim patrom začela svoj pohod, ki se zdaj prek najsodobnejših postopkov produkcije ekskluzivno nadaljuje tudi v Sloveniji.

Spletna trgovina www.aloearborescens.si omogoča nakup napitkov Aloe arborescens, kjer v promocijskem času do novega leta subvencioniramo transportne stroške. Napitki so sicer na voljo tudi v prodajalnah Sanolabor, Kalček, Lekarne Maribor, Ekošara, Celjske lekarne in še nekaterih prodajalnah specializiranih za prodajo ekoloških izdelkov.

Ugodnost za bralce Siol.net: poštnina je do 31. 12. 2017 za tri napitke in več brezplačna, za enega ali dva naročena napitka pa je v večji meri subvencionirana.

OBIŠČITE NAS NA NAŠI SPLETNI STRANI ali v stik z nami stopite na info@aloearborescens.si.

Priporočamo zaužitje 0,4 dcl napitka zjutraj na tešče, pol ure pred obrokom. V prehladnih obdobjih in pri upadu odpornosti organizma pa lahko dnevni odmerek povečate za trikratnik. Napitek lahko po želji tudi razredčite, saj vsebuje visoke koncentracije aloje arborescens in tudi preostalih sokov oziroma začimb.

Starodavno znanje, novodobne tehnologije, domača kakovost

Priznani italijanski botanik dr. Aldo Facetti, ki se je v svojih študijah posvetil raziskovanju sestavin, ki jih poseduje aloa aborescens, je naštel kar 75 aktivnih snovi, ki telesu pomagajo pri metabolnih procesih, delujejo protibakterijsko, protivnetno in organizmu pomagajo pri čiščenju odpadnih snovi.

Danes imamo zaradi kombinacije številnih izkušenj in strokovnih informacij (kot je študija dr. Facettija) o imunoloških ter blažilnih učinkih aloe arborescens zanesljivo védenje o tem, da tovrstni napitki odpravijo ali vsaj olajšajo veliko večino zdravstvenih težav, ki pestijo sodobnega posameznika – od mnogoterih težav z neravnovesjem imunskega sistema do težav s prebavo, krvnim sladkorjem, bolečinami, vnetji in še in še bi lahko naštevali ... Še zlasti priporočljivo je uživanje napitka v preventivne namene zaradi vsebnosti vitaminov, aminokislin, encimov in mineralov, pa tudi za hidracijo ob težkih fizičnih naporih …

Vse to znanje je nazadnje s pridom izkoristilo ravno domače podjetje aloearborescens.si, ki je ob uporabi zelenih, sodobnih tehnologij na slovenski trg pred kratkim prvič poslalo napitek povsem na osnovi aloe arborescens. Ekološko certificiran proizvod je popoln spoj starodavne modrosti s sodobnim metodami ekstrakcije, ki ohranjajo vse zdravilne učinkovine rastline, ob tem pa ji dodajajo še raznovrstne okuse priljubljenih, naravnih rastlin ter jo osladijo s slovenskim medom. Končni izdelek, ki še dodatno nadgrajuje potentno formulo patra Zaga, je primeren za vsakodnevno uživanje, zaradi osvežujočega, prijetnega okusa pa nam gre v slast.

Napitki iz aloe arboresens so na globalnem trgu precejšnja novost, proizvod podjetja aloearborescens.si pa je s sestavinami domačega izvora popolna novost. Krog je tako sklenjen v dobrobit slovenskih potrošnikov – starodavni eliksir zdravja je naposled našel pot v domače hladilnike in shrambe. Zdaj ga je treba samo še zaužiti.

ELIKSIR | Foto:

Aloearborescens.si je z začetkom novembra na naš trg pripeljalo tudi tri nove izdelke iz čudežne aloje. Gre za Aloe Arborescens Menihov recept, 100% Aloe Arborescens sok in Aloe Gel. Izdelke si lahko pogledate na naši spletni strani.

aloe vera | Foto:

Naročnik oglasa je spletna trgovina aloearborescens.si.

Ne spreglejte